70-luvun ajaton taideteos - Westhouse LKV

70-luvun ajaton taideteos

22.8.2019

70-luvulla rakennettu äärimmäisen upea paritalohuoneisto edustaa aikakautensa arkkitehtuuria parhaimmillaan. Huoneiston ehdottomina valtteina ovat ajalle tyypilliset lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat.

“Upea porras lasikaiteineen ja ilmassa leijuvine lepotasanteineen, uhmaa painovoimaa ja on ehdottomasti tämän talon katseenvangitsija.”

“Jykevät kattoparrut ja valkoiseksi maalattu tiiliseinä tuo aavistuksen rouheutta tähän selkeälinjaiseen kotiin.”

70-luvulla rakennettu äärimmäisen upea paritalohuoneisto edustaa aikakautensa arkkitehtuuria parhaimmillaan. Huoneiston ehdottomina valtteina ovat ajalle tyypilliset lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat viimeistellylle ja suojaisalle pihalle.

Alakerran avotakalla varustettu sauna- ja uima-allasosasto hakee tyylikkyydessään vertaistaan. Upea porras lasikaiteineen ja ilmassa leijuvine lepotasanteineen, uhmaa painovoimaa ja on ehdottomasti tämän talon katseenvangitsija.

Huoneisto ja piha-alue on kunnostettu viime vuosien aikana pieteetillä ja arkkitehtuuria kunnioittavalla tyylillä. Tässä muuntelukelpoisessa ja edustavassa kodissa on 3 selkeää makuuhuonetta, pohjaratkaisu kuitenkin antaa tilaa ja perheen tarpeesta riippuen on makuuhuonetiloja helppo lisätä tai vähentää.

Valoisa ja avara olohuone yhdistyy kätevästi ruokailutilaan ja avokeittiöön muodostaen edustavan kokonaisuuden. Jykevät kattoparrut ja valkoiseksi maalattu tiiliseinä tuo aavistuksen rouheutta tähän selkeälinjaiseen kotiin.

Merellinen Soukka on turvallinen ja kodikas paikka asua. Lähellä oleva rantaraitti tarjoaa alueen asukkaille erittäin hyvät ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet.

Tämä erityisen upean koti on kuin tyhjä taulu ja sinä saat olla sen taiteilja! – Sisuta siis oman makusi mukaan ja tee tästä juuri itsesi näköisen kodin. Tutustu kohteen myynti-ilmoitukseen tästä!

Ihanaa loppuviikkoa,

Avainsanat: 70-luku, Asunto, espoo, Inspiraatio, Keittiö, Koti, Makuuhuone, Merellinen, Olohuone, Piha, porras, portaat, soukka, Westhouse,