Nathalie Heinonen - Westhouse LKV

Nathalie Heinonen

Brand Manager

040 170 8888

nathalie@westhouse.fi

Ota yhteyttä
Westhouse Lkv

Teen päivittäin töitä sen eteen, että myytävät kohteemme näyttävät upeilta, herättävät tunteita ja erottuvat edukseen.

> Sisustussuunnittelija
> Visualisti
> 9 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta
> Betjäning på svenska
> Service in English

Minun sydäntä lähellä ovat erityisesti markkinointi, brändin rakentaminen ja sisustussuunnittelu. Pääsen Westhousella yhdistämään intohimoni asumista kohtaan monipuolisesti jokaisella näillä alueella.

Vastaan tällä hetkellä Westhousen visuaalisesta ilmeestämme ja teen päivittäin töitä sen eteen, että myytävät kohteemme näyttävät upeilta, herättävät tunteita ja erottuvat edukseen.
Tähän sisältyy muun muassa kotisivujen ilme, stailaus- ja valokuvausyhteistyöt, myyntiesitteiden visuaalinen suunnittelu sekä viestintästrategiamme.

Uskon ihmisten ostavan hyviä tarinoita, arjen taikaa ja kodin tunnetta. Kun aika sallii, stailaan myös itse asuntoja ja siitä nautin suuresti. Olen saanut olla osa tätä tarinaa jo kohta kymmenen vuoden ajan ja Westhousesta onkin muodostunut minulle toinen koti ja perhe. Saan mielettömästi energiaa siitä, miten tuemme täällä toisiamme. Olen osa meidän pientä ja mahtavaa markkinointitiimiä ja uskon, että parhaat toteutukset tehdään yhdessä.

Vapaa-aikani vietän mieluiten perheeni kanssa mökilläni saaristomaisemissa. Erityisen lähellä sydäntäni ovat skandinaavisen saariston elämäntapa, tyylikkäät sisutukset ja koristeet, herkullinen ruoka sekä arjen kauneus.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö

Puhelin 040 170 8888