Siuntio Fågelvik Itäinen Kuninkaantie 166 - Westhouse LKV
image
blueprint

Siuntio, Fågelvik

OKT
388.0 m²
5-7 h, k, khh, 2 saunaa + Ateljee talo

Esittelyteksti

Itäinen Kuninkaantie 166, 02580 Siuntio

Ainutlaatuinen ja hulppea huvilakokonaisuus Siuntiossa, vain 40 km päässä Helsingin keskustasta. Korkealla kallion päällä, kauniiden maisemien äärellä on kaksikerroksinen, Hollantilaisen arkkitehdin suunnittelema, noin 220 m2:n talo, joka soveltuu sekä korkeatasoiseen vakituiseen asumiseen että laadukkaaseen vapaa-ajan asumisen. Päärakennuksen läheisyydessä on viehättävä kaksikerroksinen ateljee -rakennus, jonka pinta-ala on noin 168 m2, sis. kahden auton autotallin ja varaston. Ateljee soveltuu monenlaiseen harraste-, näyttely- tai työskentelykäyttöön. Lisäksi tilalla kaunis lasitettu huvimaja ja ulkovarasto.

Talot sijaitsevat korkealla mäellä, kahdella yhteensä n. 1,1 hehtaarin tilalla. Päärakennus on arkkitehtonisesti todella mielenkiintoinen ja rakennettu tukevasta hirrestä. Taloa kiertää suuret terassit, joilta on upeat näkymät Vikträsk -järven suuntaan. Talossa on sekä puulämmitteinen että sähkösauna ja hieno takkahuone. Saunaosasto sijaitsee mukavasti erillään muusta asumisesta.

Päärakennuksessa on makuuhuoneita 5 kpl. Yläkerran huonejärjestys muuntautuu moneksi, kunkin asukkaan tarpeiden mukaan. Alakerran kolme makuuhuonetta jakavat yhteisen ylellisen kylpyhuoneen ja saunaosaston. Sisääntulokerroksen olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat yhden avaran kokonaisuuden. Tilaan tulvii runsaasti valoa ja useat uloskäynnit tarjoavat mahdollisuuden monenlaisiin sisustusratkaisuihin. Yläkerran saunan yhteydessä oleva keskieurooppalaistyylinen avoin kylpyhuone, joka on toisen makuuhuoneen yhteydessä, on kerrassaan huikea kokonaisuus parvekkeen ja sanoinkuvaamattoman kauniiden näkymien vuoksi.

Tiedustelut:
Pekka Kujala p. 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi
tai
Raya Virtanen p. 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

Kohdetiedot

Sijainti

Itäinen Kuninkaantie 166

02580 Siuntio

Asuinpinta-ala

341.0 m²

Muu pinta-ala

47 m²

Huoneet

5-7 h, k, khh, 2 saunaa + Ateljee talo

Kerrokset

2

Myyntihinta

Velaton hinta

Rakennus

Osoite

Itäinen Kuninkaantie 166

02580 Siuntio

Tilat

5-7 h, k, khh, 2 saunaa + Ateljee talo

Asuinpinta-ala n.

341.0 m²

Keittiö/varusteet

Musta Snaideron keittiö ja tyylikkäät graniittitasot. Keraaminen liesitaso saarekkeessa, rst Gaggenau liesituuletin, Mielen kiertoilmauuni, Gaggenau astianpesukone, erillinen Huurteen kylmäyksikkö.

Kph/wc/varusteet

Alakerrassa tunnelmallinen puulämmitteinen sauna, yläkerrassa ja ateljeessa sähkösaunat. Erillinen kodinhoitohuone järvinäköaloin.

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kunto

hyvä

Energialuokka

Energialuokka: E2018

Lisätietoja

Päärakennus n. 220 m2 ja erillinen ateljee n. 168 m2 (sis. autotalli 47m2). Vikträskin järven kupeessa, todella korkealla paikalla oleva tila kauniine näkymineen on kertakaikkisen upea! Kaupungin vesijohto, oma umpisäiliö. Sijainti lähellä Pickalan venesatamaa ja golfkenttää. Kiinteistöllä on mahdollisuus venepaikan vuokraamiseen läheiseltä rannalta. Vikträsk -järveltä on veneyhteys Suomenlahdelle. Pintamateriaalit: Lattiat Merbau Boat Decor -parkettia, sekä laattaa ja klinkkeriä.

Kiinteistö

Rakennusvuosi

1990

Tontin pinta-ala

10960 m²

Kattotyyppi/kate

Harjakatto / tiilikate

Rakennusaine

Hirsi

Hinta

Myyntihinta

Velaton hinta

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

040 832 8888

pekka.kujala@westhouse.fi

Westhouse Lkv