Helsinki Kruunuvuori Saaristolaivastonkatu 2 A - Westhouse LKV
image
blueprint

Helsinki, Kruunuvuori

KT
82.0 m²
2h, k, rt, p, kph

Esittelyteksti

Saaristolaivastonkatu 2 A, 00590 Helsinki

Kruunuvuorenranta on kehittyvä merellinen asuinalue, jossa suojellut puistot ja laajat ranta-alueet sekä niiden varrelle rakentuvat asuintalot ja palvelut yhdistyvät moderniksi kaupunginosaksi.

Tämä kolmannen kerroksen huoneisto on näyttävä ja tyylikäs Loft-asunto, jossa kahden kerroksen korkuinen lasiseinä toimii ehdottomana katseenvangitsijana. Huonekorkeus olohuoneessa on noin 5 m. Olohuoneesta avautuu leveä liukuovi huoneiston levyiselle parvekkeelle. Modernissa avokeittiössä on Siemensin laadukas koneistus sekä paljon työskentely- ja laskutilaa. Asunnon lämminsävyiset puumateriaalit yhdistyvät kauniisti mustanpuhuvan keittiön, kullansävyisen metallin ja rapattujen sekä käsittelemättömien betonisten pintojen kanssa. Yläkertaan johtavat metalliportaat ovat jo itsessään sisustuselementti. Yläkerrassa on tyylikäs arkiolohuone, jonka erottaa makuuhuoneesta tyyliin sopiva mustakehyksinen lasiseinä liukuovineen. Paneloitujen seinäpintojen ja rouhean betonin liitto tekee tilasta seesteisen ja rauhallisen. Kylpyhuonetilat sijaitsevat alakerrassa. Kylpyhuone on kooltaan hyvä ja selkeä ja siellä on liitännät myös pesutornille.

Asunto-osakeyhtiön kantavana ajatuksena on tarjota asukkailleen viihtyisä asuinympäristö ja edistää modernia liikkuvaa elämäntyyliä erilaisin palveluin. Viereisestä pysäköintihallista on mahdollista saada autopaikka. Samaisessa rakennuksessa on asukkaiden käytössä harvinaisen hyvin laittein varustettu kuntosali sekä askartelutila höyläpenkkeineen ja lisäksi omalla keittiöllä varustettu kokoontumistila. Asukkaiden käytössä on myös tilavat varastot, pesutupa ja ulkoiluvälinevarastot. Yhtiön kattoterassilla on kaksi talosaunaa. Molemmista saunoista ja terassilta on huikea, avoin merinäköala aina Suomenlinnaan asti.

Huoneisto on ensiluokkaisessa, muuttovalmiissa kunnossa ja heti vapaa muuttoon, vuokrataan kalustettuna.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen pekka.kujala@westhouse.fi

Kohdetiedot

Sijainti

Saaristolaivastonkatu 2 A

00590 Helsinki

Asuinpinta-ala

82.0 m²

Muu pinta-ala

0 m²

Huoneet

2h, k, rt, p, kph

Kerrokset

3/6

Myyntihinta

Velaton hinta

Huoneisto

Osoite

Saaristolaivastonkatu 2 A

00590 Helsinki

Tilat

2h, k, rt, p, kph

Asuinpinta-ala n.

82.0 m²

Ikkunoiden suunta

Seinän kokoinen ikkuna parvekkeen yli lounaaseen.

Keittiö/varusteet

Puustellin tyylikäs musta keittiö kullanvärisin vetimin. Siemensin jääkaappipakastin, induktioliesi jossa integroitu liesituuletin, erillisuuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Lisäksi viinikaappi. Työtasot puristettua kvartsikiveä. Parkettilattia.

Kph/wc/varusteet

Tilava kylpyhuone alakerrassa, erotettu tila pyykkitornille. Tyylikkäät puupintaiset kaapistot ja peili. Sähkökäyttöinen mukavuuslattialämmitys. Katolla kaksi taloyhtiön kaksi saunaa mahtavin näkymin merelle ja keskustaan.

Vapautuu

Heti vapaa

Kunto

Uudenveroinen

Energialuokka

Energialuokka: C2013

Yhtiö

Nimi

Asunto Oy Helsingin Harkko

Rakennusvuosi

2019

Tontin pinta-ala

2373.00 m²

Autopaikat

34

Hinta

Myyntihinta

Velaton hinta

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

040 832 8888

pekka.kujala@westhouse.fi

  • Hidden
Westhouse Lkv