image

Espoo, Leppävaara

KT
98 m²
4h, k, s, kph, wc, parveke
329 000 €

Esittelyteksti

Ajurinkatu 2, 02650 Espoo

Leppävaara, Vallikallio siistikuntoinen kerrostalohuoneisto 98 m2

Tämä hyvässä kunnossa oleva perheasunto sijaitsee vain n. 7 minuutin kävelymatkan päässä Sellon kauppakeskuksen kattavista palveluista ja Leppävaaran monipuolisista liikenneyhteyksistä.

Tilavat huoneet ja suuret ja näyttävät ikkunat tuovat tähän kotiin upeaa tunnelmaa ja valoisuutta. Valoisa olohuone on tämän asunnon keskipiste, josta on käynti myös tilavalle, lasitetulle länsiparvekkeelle.

Olohuoneen ja keittiön välissä on nykyisellä asukkaalla ollut ruokasali. Tämän huoneen käyttötarkoitus voi olla myös makuu- tai työhuone uuden perheen tarpeiden mukaan. Huoneiston kaksi muuta makuuhuonetta sijaitsevat sisäpihan puolella.

Siistikuntoisessa keittiössä on runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Keittiön kaapistot ovat valkoiset ja kokonaisuuden täydentää tummat pöytätasot. Tilavassa ja valoisassa keittiössä on riittävästi tilaa myös ruokapöydälle.

Huoneiston kylpyhuone on remontoitu 2020. Lattia- ja seinälaatat on uusittu, samoin kaapistot. Samassa yhteydessä poistettiin huoneiston sauna käytöstä ja tilalle tehtiin tilava kodinhoitohuone. Erillinen wc eteisessä tuo lisää asumismukavuutta.

Leppävaara on virikerikas asuinalue, joka tarjoaa asukkailleen erittäin hyvät ja monipuoliset ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet. Liikuntahalli, uimahalli ja Leppävaaran urheilupuisto sijaitsevat kivenheiton päässä. Alueella on runsaasti päiväkoteja ja oppilaitoksia. Sellon kauppakeskuksen palveluiden pariin pääset muutamassa minuutissa. Sellossa on kaikkiaan n. 170 liikettä, ravintolaa ja palvelua. Kauppakeskuksesta löydät postin, apteekin kirjaston, kuntosalit, elokuvateatterin, keilahallin. Vieressä on myös lääkäriasemat, Kela ja lyhyen kävelymatkan päässä on Terveysasema. Täällä asut kirjaimellisesti palveluiden äärellä.

Leppävaaran asemalta on loistavat Raide- ja bussiyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua. Omalla autolla liikkujat pääsevät helposti kehätietä molempiin suuntiin ja yleisimmille ulosmeno ja sisääntuloteille.

Tilaa myyntiesitteet ja sovi yksityisesittely Teille sopivana aikana:

Pekka Kujala 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

Kohdetiedot

Sijainti

Ajurinkatu 2

02650 Espoo

Asuinpinta-ala

98 m²

Muu pinta-ala

0 m²

Huoneet

4h, k, s, kph, wc, parveke

Kerrokset

2

Hoitovastike

421,40 €

Myyntihinta

329.000 €

Velaton hinta

329 000 €

Huoneisto

Osoite

Ajurinkatu 2

02650 Espoo

Tilat

4h, k, s, kph, wc, parveke

Asuinpinta-ala n.

98 m²

Ikkunoiden suunta

Olohuoneen, ruokasalin ,keittiön ikkunoista ja parvekkeelta näkymät n. länteen Lintuvaarantien puolelle. Kahdesta makuuhuoneesta näkymät aamuauringon puolelle korttelipihalle.

Keittiö/varusteet

Erittäin siisti ja tilava keittiö, jonne mahtuu hyvin ruokapöytä. Keittiössä on tyylikkäät valkoiset kaapistot ja rosteripintaiset keittiökoneet. Kokonaisuuden täydentää tummat pöytätasot Keittiön lattia on tammiparkettia, seinät ja katto maalattu vaalein sävyin.

Kph/wc/varusteet

Kylpyhuone on uusittu v. 2020 ja on edelleen siistissä kunnossa. Seinät ovat valkoista laattaa ja lattia mustaa klinkkeriä. Samassa yhteydessä on huoneiston sauna poistettu ja sen tilalle on rakennettu kodinhoitotila.

Sauna

Sauna on purettu v. 2020 tehdyn kylpyhuoneremontin yhteydessä. Tila on muutettu kodinhoitohuoneeksi.

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Kunto

Hyvä

Energialuokka

E2018, Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuusluku, eli E-luku on 161

Yhtiö

Nimi

Asunto Oy Ajurintorppa

Rakennusvuosi

1981

Tontin pinta-ala

3656 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusaine

Betoni

Lämmitys

Kaukolämpö

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Autopaikat

Erillisessä pysäköintirakennuksessa on 15 alatason paikkaa ja 24 ylätason paikkaa. Autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella.

Asumiskustannukset

Yhtiövastike

421 €

Muut maksut

Autopaikkavuokra alatasolla 16€/kk, ylätasolla 11 €/kk. Autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella.

Hinta

Myyntihinta

329.000 €

Velaton hinta

329 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

040 832 8888

pekka.kujala@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv