image

Helsinki, Jätkäsaari

KT
83 m²
Oh, avokeittiö, rt, mh, kph, khh, wc, kaksi lasitettua parveketta
576 758 €

Esittelyteksti

Atlantinkatu 10, 00220 Helsinki

Jätkäsaaren tyylikkäimpiä asuntoja

Löydä oma rauhasi ja urbaani elämäntyyli Helsingin sydämestä, Jätkäsaaresta.

Tämä 83 m2 suuruinen huoneisto loppuvuodesta 2019 valmistuneesta talosta Atlantinkatu 10:ssä tarjoaa valoisaa ja modernia asumista kuudennen kerroksen rauhassa. Avarat tilat kutsuvat viihtymään – olipa kyseessä sitten rentoutuminen olohuoneessa tai ystävien kestitseminen tyylikkäässä avokeittiössä, jonka laadukas saareke ja kvartsikomposiittitaso tekee ruoanlaitosta nautinnollisen.

Huoneistoon on rakennusvaiheessa tehty runsaasti muutostöitä kuten upea tammilankkulattia kaikissa asuintiloissa, räätälöity keittiö integroituine jääkaappeineen ja pakastimineen. Kylpyhuoneen yhteyteen on toteutettu käytännöllinen kodinhoitotila.

Asunnossa on todella avarat oleskelutilat ja yksi makuuhuone, mutta toinen makuuhuone on mahdollista toteuttaa olohuonetta pienentämällä alkuperäisen pohjapiirroksen mukaisesti.
Kaksi upeaa lasitettua parveketta – toinen etelään, toinen pohjoiseen – tuovat lisätilaa ja mahdollisuuden nauttia auringosta sekä urbaaneista näkymistä.

Asunto Oy Helsingin Atlantinkaari on poikkeuksellisen laadukas ja hyvin hoidettu taloyhtiö, jonka asumisviihtyvyyden kruunaa erinomainen äänieristys. Kahdeksannesta kerroksesta löytyvät sauna ja kerhohuone. Pesutupa kuivaushuoneineen on veloituksetta asukkaiden käytössä. Kolmen taloyhtiön yhteisestä autohallista on mahdollisuus vuokrata autopaikka jonotusperiaatteella.
Kulkuyhteydet niin raitiovaunulla kuin autollakin ovat erinomaiset. Lähipalvelut, kuten ravintolat, kahvilat ja kaupat, ovat vain kivenheiton päässä.

Tämä tavanomaisesta tyylikkäästi poikkeava koti soveltuu erinomaisesti niin sinkuille kuin pariskunnille, jotka arvostavat laadukasta ja huoletonta asumista keskeisellä sijainnilla.

Esittelyt ja lisätiedot:

Nina Nykopp 0400 226020 tai nina.nykopp@westhouse.fi

Kohdetiedot

Sijainti

Atlantinkatu 10

00220 Helsinki

Asuinpinta-ala

83 m²

Muu pinta-ala

0 m²

Huoneet

Oh, avokeittiö, rt, mh, kph, khh, wc, kaksi lasitettua parveketta

Kerrokset

6

Hoitovastike

498 €

Rahoitusvastike

664 €

Myyntihinta

492.481 €

Velaton hinta

576 758 €

Huoneisto

Osoite

Atlantinkatu 10

00220 Helsinki

Tilat

Oh, avokeittiö, rt, mh, kph, khh, wc, kaksi lasitettua parveketta

Asuinpinta-ala n.

83 m²

Ikkunoiden suunta

Taloyhtiön viihtyisälle piha-alueelle (yhteispiha) etelään ja urbaanimpi näkymä pohjoiseen, missä on rakennustyö käynnissä naapuritontilla.

Keittiö/varusteet

Tyylikäs avokeittiö, jonka katseenvangitsijana on valtavan kokoinen saareke, tasot näyttävää ja laadukasta kvartsikomposiittia. Keittiön koneet Elektrolux.

Kph/wc/varusteet

Tilava kylpyhuone, jossa on tilaa myös pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Saunan tilalle on rakennettu pyykin käsittelytila/ vaatehuone.

Vapautuu

Muu

Kunto

Hyvä

Energialuokka

C2013,

Lisätietoja

Piha-alueet yhteiskäytössä ja yhteishoidossa naapuritaloyhtiöiden kanssa, pihatoimikunnassa on kustakin talosta oma edustajansa.

Yhtiö

Nimi

Asunto Oy Helsingin Atlantinkaari

Rakennusvuosi

2019

Tontin pinta-ala

662 m²

Tontin omistus

Vuokra

Rakennusaine

Betoni

Lämmitys

Kaukolämpö

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Autopaikat

Talon pihakannen alla on kolmen yhtiön käytössä oleva parkkihalli Atlantinparkki. Talolla 21 paikkaa, joista 13 sähköistetty. Paikat jonotusperiaatteella, eivät siirry asunnon mukana. Naapuriyhtiöltä (Sato) voi tiedustella mahdollista vapaata paikkaa.

Asumiskustannukset

Yhtiövastike

1162 €

Muut maksut

Vesimaksut tasataan kulutuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

492.481 €

Velaton hinta

576 758 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

0400 22 6020

nina.nykopp@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv