image

Helsinki, Kruunuvuorenranta

KT
93 m²
3h, avokeittiö, kph, erill. wc, 2 lasitettua parveketta
595 000 €

Esittelyteksti

Föglönkuja 7, 00590 Helsinki

Harvinaisen laadukas penthouse-tyylinen asunto upein näkymin.

KÄYTÄNNÖLLISET TILAT
Huoneisto sijaitsee kerrostalon kahdessa ylimmässä kerroksessa. Sisääntulokerroksessa on avara olohuone, iso keittiö, ruokatila, lasitettu parveke sekä suihkullinen wc. Eteisen kaapistoissa runsaasti säilytystilaa. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa kaapistot. Keskieurooppalaistyylisessä, tilavassa kylpyhuoneessa on kaksi lavuaaria ja tilaa pyykkihuollolle. Molemmista makuuhuoneista ja erityisesti suurelta terassiparvekkeelta on näkymät pitkälle aina Suomenlinnaan saakka.

LAADUKKAAT MATERIAALIT
Tämän asunnon materiaalit on valittu laatu ja toimivuus edellä. Keittiö on italiasta ja kodinkoneet tasokkaat. Myös kylpyhuoneiden kalusteet ovat normaalistandardia paremmat. Lattiat ovat yksisauvaista saarniparkettia, seinät maalattu ja kylpyhuoneissa mikrosementtiä. Kaapistot ovat mittatilaustyötä. Kaikki yksityiskohdat on mietitty pistorasioita myöten.

HYVIN HOIDETTU JA VIIHTYISÄ TALOYHTIÖ
Uudehko taloyhtiö on hyvin hoidettu ja pihapiiri viihtyisä. Ulkoalueen taideteokset ovat Kari Alosen käsialaa. Yhtiöllä on hyvät yhteiset tilat mm. yläkerran sauna ja kerhohuone.

IHANTEELLINEN SIJAINTI
Kehittyvä ympäristö luo puitteet viihtyisään elämiseen. Jo nyt luonto, ranta ja metsäiset lenkkipolut löytyvät läheltä. Myös kaupat ja palvelut ovat muutaman minuutin päässä. Kruunusiltojen valmistuminen mullistaa liikkumisen keskustaan, kun keskusta on saavutettavissa myös raitiovaunulla.

Tervetuloa tutustumaan!

High-quality penthouse apartment with stunning views. The apartment is located on the top two floors of the apartment building. On the entrance floor, there is a spacious living room, large kitchen, dining area, glazed balcony, and a toilet with a shower. Upstairs, there are two bedrooms, each with closets. The spacious bathroom, in Central European style, features two sinks and space for laundry. The large terrace balcony offer views stretching all the way to Suomenlinna.

The materials of this apartment have been selected for quality and functionality. The kitchen is from Italy, equipped with high-quality appliances. The bathroom fixtures are of a higher standard than the norm. Every detail has been carefully considered.

The relatively new housing company is well-maintained, and the courtyard is cozy. The company offers good facilities such as the sauna on the top floor and a club room. Nature, beaches, and jogging trails are nearby. Shops and services are also just a few minutes away. The completion of the "Kruunusillat" will revolutionize travel to the city center, as the center will also be accessible by tram.

Service also in English.

Tiedustelut ja esittelyvaraukset:
Ilkka Juutilainen, LKV, kaupanvahvistaja
040 748 3669
ilkka.juutilainen@westhouse.fi

Kohdetiedot

Sijainti

Föglönkuja 7

00590 Helsinki

Asuinpinta-ala

93 m²

Muu pinta-ala

0 m²

Huoneet

3h, avokeittiö, kph, erill. wc, 2 lasitettua parveketta

Kerrokset

4

Hoitovastike

669,60 €

Myyntihinta

595.000 €

Velaton hinta

595 000 €

Huoneisto

Osoite

Föglönkuja 7

00590 Helsinki

Tilat

3h, avokeittiö, kph, erill. wc, 2 lasitettua parveketta

Asuinpinta-ala n.

93 m²

Ikkunoiden suunta

Avarat

Keittiö/varusteet

- Aran Cucine Volare keittiökalusteet - Saarekkeen alakaapit avautuvat molemmilta puolilta (etu- ja takapuolelta) - Savo Twist Around tasoon upotetut pistorasiat (valkoiset) - Yläkaappien ylä- ja alapuolella erikseen kytketyt Led Ribbon valonauhat - Kuivaruokakaapissa vetolaatikot - Kulmakaapissa ulosvedettävät Le Mans -korihyllyt - Lapetek Silgranit Blanco Subline 500U komposiittiallas - Damixa Osier keittiöhana suihkulla - Damixa elektroninen apk-venttiili (upotettu tasoon)

Kph/wc/varusteet

Kph alakerta: - Seinät mikrosementtiä - Lattia: Laattapiste TTC Art Stick 7005 laatta; Geberit lattiakaivot - Allaskaappi: Laattapiste Zaro - Allas: Laattapiste Fond kulhoallas - Allaspeili: Laattapiste Luna taulukehyspeili valaisimella - WC-istuin: Laufèn Palomba, vaimennettu kansi, lattia-asennus Kph yläkerta: - Seinät: mikrosementtiä - Lattia: Laattapiste TTC Art Stick 7005 laatta; Geberit lattiakaivot - Pesukoneventtiili: Oras älykäs venttiili - Allas ja kaapit: Burgbad Orell - Peili: Burgbad Yso LED-valaisimella - WC-istuin ja bidee: Laufèn Alessi One, seinään asennetut (seinäkotelo sisältä laatoitettu ja kotelossa veden poistoaukko) - Hanat: Oras Alessi Il Bagno - Suihkut: Oras Alessi Il Bagno (käsisuihku ja ”sadesuihku” katossa)

Vapautuu

Muu

Kunto

Hyvä

Energialuokka

C2013,

Yhtiö

Nimi

Asunto Oy Helsingin Viklo

Rakennusvuosi

2016

Tontin pinta-ala

5792 m²

Tontin omistus

Vuokra

Rakennusaine

Betoni

Lämmitys

Kaukolämpö

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Asumiskustannukset

Yhtiövastike

669 €

Muut maksut

Tontinvuokran osuus hoitovastikkeesta on laskennallisesti n. 3 € / m² / kk. Sen osuutta hoitovastikkeesta ei ole virallisesti eroteltu.

Hinta

Myyntihinta

595.000 €

Velaton hinta

595 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Ilkka Juutilainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja

040 748 3669

ilkka.juutilainen@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv