image

Helsinki, Lauttasaari

PT
192 m²
Oh, rt, k, monitoimitila, khh, s, ph, var, 2 mh, arki-oh, 2 wc, kph, wc, parveke
1 720 000 €

Esittelyteksti

Hakolahdentie 34 A, 00200 Helsinki

Juuri valmistunut paritalohuoneisto suositulla alueella Lauttasaaressa

Tervetuloa tutustumaan vastavalmistuneeseen paritalohuoneistoon lounais -Lauttasaaressa.

Sijainti Lauttasaaren parhaimmistoa: hiljaisella kadulla kivenheiton päässä uimarannasta ja parinsadan metrin päässä uudesta päiväkodista sekä Lauttasaaren yhteiskoulusta.

Kodikas talo on arkkitehtuuriltaan sovitettu erinomaisesti olemassa olevaan miljööseen. Asuin- ja oleskelutilat on hyödynnetty tehokkaasti ja tyylillä, soveltuen laadukkaaseen asumiseen arvoalueella. Talossa poikkeuksellisen suuri piha-alue turvallisesti ja yksityisesti talon takana. Talon rakentamisessa on käytetty hengittävää ja ympäristöystävällistä Wienerberger Poroton -tiiliharkkoa. Lämmitysmuotona on energiatehokas maalämpö. Loistava sijainti arvostetulla Lauttasaaren pientaloalueella, hyvien liikenneyhteyksien läheisyydestä.

Huoneisto on kolmessa tasossa, kokonaisala on yhteensä 192 m2. Sisääntulokerroksessa sijaitsevat valtavilla ikkunoilla varustetut valoisat olohuone, keittiö sekä ruokailutila. Ruokailutilasta on suora käynti parvekkeelle, jolta näkymä suurelle yhteispihalle. Sauna/kylpyhuoneosasto on alakerrassa, samoin kuin tilava kodinhoitohuone ja varastotilat. Ylimmän kerroksen rauhassa on tällä hetkellä arkiolohuone ja kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone/wc. Arkiolohuoneen voi halutessaan helposti sulkea kolmanneksi makuuhuoneeksi. Suunnitelmat tähän sekä huoneeseen suunnitellut laadukkaat tammikehyksiset liukuovet mekanismeineen ovat olemassa. Jokaisessa kerroksessa wc (yläkerrassa kph/wc).

Pihassa sijaitsee erillinen 6 m2 kylmä ulkoiluvälinevarasto ja talon päädyssä autopaikalla sähköauton latauspistoke.

Lisätiedustelut ja esittelyt:

Arto Lovén 044 747 70000, arto.loven@westhouse.fi ja Satu Pomoell 040 160 8888, satu.pomoell@westhouse.fi

Kohde on rinnakkaismyynnissä seuraavilla välitysliikkeillä: Kiinteistötoimisto Erkkeri Oy, Lea Jakama LKV, Olo LKV ja Westhouse LKV.

Kohdetiedot

Sijainti

Hakolahdentie 34 A

00200 Helsinki

Asuinpinta-ala

192 m²

Muu pinta-ala

0 m²

Huoneet

Oh, rt, k, monitoimitila, khh, s, ph, var, 2 mh, arki-oh, 2 wc, kph, wc, parveke

Kerrokset

2

Myyntihinta

1.720.000 €

Velaton hinta

1 720 000 €

Huoneisto

Osoite

Hakolahdentie 34 A

00200 Helsinki

Tilat

Oh, rt, k, monitoimitila, khh, s, ph, var, 2 mh, arki-oh, 2 wc, kph, wc, parveke

Asuinpinta-ala n.

192 m²

Ikkunoiden suunta

Talon etupuolelta rauhalliselle Hakolahdentielle koilliseen. Talon takapuolelta suojaisalle omalle pihalle lounaan suuntaan. Päätyikkunat kaakkoon.

Keittiö/varusteet

Tyylikäs ja tilava keittiö runsaalla työskentely- ja säilytystilalla. Tammiviiluiset mittatilauskalusteet. Välitilat kaakeloitu kattoon asti. Kivitasot Nero Absoluto. Mikrouuni ja astianpesukone Bosch, induktioliesi integroidulla liesituulettimella Franke, jääkaappipakastin Hisense. Lattia Novafloorin kalanruotoparketti, Plain Oak.

Kph/wc/varusteet

Erillinen wc sisääntulokerroksessa: Seinä -wc-istuin, pesuallas, valaistu peili, kaapistot tammiviilutettu, seinät ja lattia laatoitettuja. Sauna/pesuhuone kellarikerroksessa: Sauna rakennettu mittojen mukaan, lauteet tervaleppää, seinät ja katto sormipaneelia, kiuas IKI. Pesuhuoneessa kaksi sadevesisuhkua, lattia ja seinät laatoitettu. Erillinen wc kellarikerroksessa: Seinä -wc-istuin, pesuallas, laatikostot tammiviilutettu, peilikaappi valaisimella. Lattia ja osa seinistä laatoitettu, osa sormipaneelia. Kylpyhuone/wc yläkerrassa: Seinä -wc-istuin, valaistu peili, laatikostot ja kaapisto tammiviilutettu, sadevesisuihku, lattiat ja seinät laatoitettu.

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Kunto

Erinomainen

Energialuokka

B2013,

Lisätietoja

Pihasta on teetetty ensimmäinen suunnitelma keväällä 2023. Tarkemmat tiedot suunnitelmasta välittäjältä. Tarkoituksena on teettää toinen suunnitelma ja ottaa urakkatarjouksia. Toteutus suunniteltu keväälle 2024. Pihan rakentamisen kustannus 50 % on ostajan vastuulla. Pihan suunnittelusta/rakentamisesta voidaan neuvotella.

Yhtiö

Nimi

As Oy Helsingin VJM

Rakennusvuosi

2023

Tontin pinta-ala

746.6 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusaine

Poroton harkko

Lämmitys

Maalämpö

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Autopaikat

Asunnon päädyssä on autopaikka, jossa sähköauton latauspistoke 22kW. Lisäksi katupysäköinti.

Hinta

Myyntihinta

1.720.000 €

Velaton hinta

1 720 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Satu Pomoell

Juristi (OTM), Varatuomari, Kiinteistönvälittäjä LKV

+358401608888

satu.pomoell@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv