image

Lohja, Routio

OKT
66 m²
2 mh, k, oh, tv-h., wc, veranta, sauna, pesuhuone + varasto
259 000 €

Esittelyteksti

Hossantorppa 29, 08350 Lohja

Lohjan Routiossa sijaitseva omakotitalo tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luonnonrauhaa ja kodikkuutta. Tämä 1956 rakennettu talo, omalla 11 530 m² tontillaan, on täynnä mahdollisuuksia niin sisältä kuin ulkoa. Talon ympäröivä vehreä piha-alue, jossa kasvaa omena-, kirsikka-, luumu- ja päärynäpuita sekä monenlaisia marjapensaita ja yrttejä, luo idyllisen ympäristön arkeen ja juhlaan. Lisäksi tontilta löytyy lähdevesikaivo, joka tarjoaa raikasta vettä.

Kaksikerroksisen talon asuintilat ovat lämminhenkiset ja kutsuvat viihtymään. Tilava keittiö on kodin sydän, jossa on mukava kokoontua yhteen. Yläkerran kaksi makuuhuonetta tarjoavat rauhalliset puitteet lepoon. Talon kruunaa oma sauna, jossa voi rentoutua päivän päätteeksi.

Rakennuksen kunto on tyydyttävä, ja se tarjoaa uusille omistajille mahdollisuuden päivittää kotia omien toiveidensa mukaisesti. Viime vuosina on tehty joitakin remontteja, kuten saunan pesuhuoneen ja viemäröinnin uusiminen, jotka lisäävät asumismukavuutta.

Talon sijainti Lohjan Routiossa yhdistää luonnonläheisen asumisen ja hyvät kulkuyhteydet. Lähistöllä sijaitseva metsä ja järvi tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Tämä koti sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat rauhaa ja luonnonläheisyyttä, mutta haluavat silti olla sujuvien yhteyksien päässä palveluista.

Tämä omakotitalo on valmis toivottamaan uudet asukkaat tervetulleiksi – tartu tilaisuuteen luoda tästä juuri sinun unelmiesi koti.

Esittelyt ja lisätiedot:

Nina Nykopp 0400 226020 tai nina.nykopp@westhouse.fi

Kohdetiedot

Asuinpinta-ala

66 m²

Muu pinta-ala

0 m²

Huoneet

2 mh, k, oh, tv-h., wc, veranta, sauna, pesuhuone + varasto

Kerrokset

1-2

Myyntihinta

259.000 €

Velaton hinta

259 000 €

Huoneisto

Tilat

2 mh, k, oh, tv-h., wc, veranta, sauna, pesuhuone + varasto

Asuinpinta-ala n.

66 m²

Keittiö/varusteet

Viehättävä tilava keittiö, jossa on tilaa ruokapöydälle.

Kph/wc/varusteet

Pesutilat sijaitsevat kellarikerroksessa saunan yhteydessä.

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Kunto

Tyydyttävä

Energialuokka

Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Lisätietoja

Talon lähellä oleva omenapuu on punakaneli. Rinteessä on omenatarha ja paljon lajikkeita, on valkeaa kuulasta ja talviomenaa ym. Pihassa on myös kirsikkapuita, luumupuita ja päärynäpuu, tyrniä, pensasmustikkaa, punaherukkaa, viherherukkaa, mustaherukkaa, karhunvadelmaa ja puutarhavadelmia, raparperia ja montaa eri yrttiä. On ruusuja, syreeni ja Jasmin ja monivuotisia kasveja. Tontilla on myös metsämansikoita ja lähdevesikaivossa on ihanaa vettä.

Yhtiö

Rakennusvuosi

1956

Tontin pinta-ala

11530 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusoikeus

Jäljellä oleva rakennusoikeus saadaan vähentämällä sallitusta jo käytetty kerrosala. Rakennusrekisterin varmentamattomien tietojen mukaan paikalla on omakotitalo 66 m2 (v.1956) ja talousrakennus 30 m2 (v.1956).

Rakennusaine

Puu

Lämmitys

Öljy

Kaavoitustilanne

Yleiskaava

Hinta

Myyntihinta

259.000 €

Velaton hinta

259 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

0400 22 6020

nina.nykopp@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv