Helsinki Vartiokylä Humikkalantie 58 A 2 - Westhouse LKV
image

Helsinki, Vartiokylä

PT
150.5 m²
Oh, k, 3 mh, 2x kph, s, p, terassi, at
575 000 €

Esittelyteksti

Humikkalantie 58 A 2, 00940 Helsinki

Näyttävä paritalokiinteistö

Tämä moderni talo on rakennettu A-luokan energiatehokkaasta lämpöharkosta, lämmitysmuotona Jäspin vesi-ilmalämpöpumppu sekä lisäksi erillinen ilmalämpöpumppu. Lämmönjako mukavan vesikiertoisen lattialämmityksen kautta. Rinteeseen ensimmäiseen riviin rakennetusta paritalosta on esteettömät näkymät edessä matalammalla olevien rakennusten yli sekä viereiseen puistoon.

Huoneistolla on oma noin 25 neliön autotalli automaattiovella ja omalla sisäänkäynnillä sekä autopaikka autotallin sivulla. Ulko-ovessa on Yale älylukkojärjestelmä.

Huoneisto on kauttaaltaan uudenveroisessa kunnossa. Huoneistossa on suuret ikkunapinnat avoimen maiseman suuntaan ja pienet yläikkunat naapureihin päin; ikkunoissa on sähkökäyttöiset hieman läpinäkyvät verhot. Lattia on modernia ja näyttävää marmorikeraamilaattaa, koko huoneistossa on vesikiertoinen lattialämmitys. Yleisvärimaailma on valkoinen, johon on lisätty mustat yksityiskohdat kuten keittiökoneet, välitilan laatoitukset ja suihkusekoittajat sekä kylpyhuonekalusteet.

Keittiö on erittäin hyvin varusteltu: leveään induktiotasoon on integroitu liesituuletin. Mikro sekä uuni on nostettu ylös kaapistoihin. Ruokailutilan edessä on ulkoterassi, johon pääsee pariovista. Eteläsivulla huoneistoa on parveke sekä kolme makuuhuonetta kahdessa kerroksessa. Yläkerran makuuhuone on pariovin erotettu oleskelutiloista. Molemmissa kerroksissa on kylpyhuone-wc, jotka ovat todella tilavia. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä on tummasävyinen sauna, kaksi suihkua sekä kodinhoitotilat.

Paritalokiinteistö on valmistunut 2021, myytävä määräosa on määritelty hallinnanjakosopimuksessa. Nykyisen omistajan energiankulutus on ollut noin 12.000 kwh vuodessa sisältäen sekä käyttö- että lämmityssähkön ja lämpimän veden tuoton (vesi-ilmalämpöpumppu). Vapautuminen tarvittaessa nopeastikin.

Sovi oma esittelyaikasi!

Kohdetiedot

Sijainti

Humikkalantie 58 A 2

00940 Helsinki

Asuinpinta-ala

123 m²

Muu pinta-ala

27 m²

Huoneet

Oh, k, 3 mh, 2x kph, s, p, terassi, at

Kerrokset

2

Myyntihinta

575.000 €

Velaton hinta

575 000 €

Huoneisto

Osoite

Humikkalantie 58 A 2

00940 Helsinki

Tilat

Oh, k, 3 mh, 2x kph, s, p, terassi, at

Asuinpinta-ala n.

123 m²

Keittiö/varusteet

Tyylikäs ja tilava avokeittiö: induktioliesi johon integroitu liesituuletin. Lattia marmorikeraamilaatta. Keittiö-ruokailutilan vieressä ulkopariovet terassille. Ovissa lamelliverhot.

Kph/wc/varusteet

Kaksi kylpyhuonetta ja wc:tä, yksi kummassakin kerroksessa.

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Kunto

Erinomainen

Energialuokka

A2018,

Yhtiö

Rakennusvuosi

2021

Tontin pinta-ala

2875 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusoikeus

Käytetty

Rakennusaine

Lämpöharkko

Lämmitys

Vesi-ilmalämpöpumppu Jäspi vesikiertoinen lattialämmitys

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Hinta

Myyntihinta

575.000 €

Velaton hinta

575 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Tommi Karhula

Myyntiedustaja, KiAT

040 484 8888

tommi.karhula@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Westhouse Lkv