image

Espoo, Iirislahti

OKT
181 m²
5 h, k, rt, s, ph, kph, 2 x vh, khh, var, autotalli
1 590 000 €

Esittelyteksti

Iirislahdenranta 4 E-F, 02230 Espoo

TALOT D ja E VARATTU - IIRISLAHDENRANTA 4 - Hienostunutta yksilöllistä asumista

Vaihtomahdollisuus, tähän taloon voit saada takuuhinnan nykyisestä kodistasi, kysy lisää!
Erinomaiselle sijainnille Iirislahdenrantaan rakennetaan upea 6 erillistalon kokonaisuus. Talot sijaitsevat 3466 m2:n tontilla, joka rajoittuu koillisrajaltaan kunnostustyön alla olevaan Gräsanojaan, jota pitkin pääset omalla veneellä Haukilahden venesataman kautta merelle. Kadun puolelle tulevat 4 erillistaloa ovat keskenään identtiset ja pinta-ala niissä on 154 m2. Rantaan tulevat kaksi taloa ovat kooltaan 181 m2 ja keskenään identtiset.

Nämä toiminnalliset ja hyväpohjaiset erillistalot rakennetaan kaikki kahteen tasoon. Talot edustavat modernia arkkitehtuuria, jossa arvostetaan toimivuutta ja mukavaa asumista. Talojen arkkitehtuuri korostaa selkeitä linjoja ja harkittuja mittasuhteita. Julkisivuissa yhdistyy valkoinen rappaus ja harmaa betonipinta lämpimän puun kanssa muodostaen tyylikkään ja harmonisen kokonaisuuden.

A-D talojen sääntulokerroksessa sijaitsee eteistilat vaatesäilytyksineen, vieras wc, saunaosasto ja kodinhoitotilat ja autotalli. Alakerrassa on lisäksi kaksi huonetta, joista molemmista on uloskäynti pihaterassille. Nämä huoneet sopivat hyvin perheen tarpeen mukaan makuu- tai vaikkapa työhuonekäyttöön. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä on tilava vaatehuone. Makuuhuoneiden välissä on tyylikäs kylpyhuone. Yläkerran moderni keittiö aukeaa niemekkeen ylitse ruokailutilaan ja olohuoneeseen muodostaen yhtenäisen ja toimivan kokonaisuuden. Avarassa olohuoneessa on runsaasti ikkunapintaa, jonka kautta valo pääsee hienosti sisään. Olohuoneesta on käynti tilavalle parvekkeelle.

E ja F-talot ovat rakennettu myös kahteen kerrokseen. Tilaa näissä huoneistoissa on 181 m2. Näissä taloissa on keittiö ja olohuone ruokailutiloineen alakerrassa. Olohuoneen ja portaiden katto on avoinna yläkertaan, mikä tuo upeasti avaruutta ja ilmavuutta tähän tilaan. Alakerrassa on myös makuuhuone, kodinhoitotilat, runsaasti varastotilaa sekä autotalli, josta on suora sisäänkäynti huoneistoon. Kokonaisuuden kruunaa olohuoneen edessä, rannan puolella oleva iso terassi. Yläkerrassa on ilmava aulatila, josta on käynti kaikkiin kolmeen makuuhuoneeseen ja saunaosastolle. Aulasta kuljetaan myös tilavalle parvekkeelle. Yläkerrassa on kaksi erillistä Wc:tä.

Rakennukset lämpiävät edullisesti ja ekologisesti poistoilmalämpöpumpulla ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Talon alin kerros rakennetaan harkoista ja ylemmän kerroksen puurakenteiden asennuksesta ja rakentamisesta vastaa Kannustalo. Näissä tyylikkäissä kodeissa yhdistyy asumisen helppous ja laatu täydellisesti.

Kaupantekotilaisuudessa kiinteistökauppa tehdään tonttiosuudesta. Urakoitsija ja ostaja tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja. Varainsiirtovero maksetaan vain tonttiosuuden hinnasta!

Annamme mielellämme lisätietoja!

Juha Erkkilä 050 414 8888 tai juha.erkkila@westhouse.fi
Pekka Kujala 040 832 8888 tai pekka.kujala@westhouse.fi
Raya Virtanen 040 820 7717 tai raya.virtanen@westhouse.fi

Kohdetiedot

Sijainti

Iirislahdenranta 4 E-F

02230 Espoo

Asuinpinta-ala

181 m²

Muu pinta-ala

0 m²

Huoneet

5 h, k, rt, s, ph, kph, 2 x vh, khh, var, autotalli

Kerrokset

1-2

Myyntihinta

1.590.000 €

Velaton hinta

1 590 000 €

Huoneisto

Osoite

Iirislahdenranta 4 E-F

02230 Espoo

Tilat

5 h, k, rt, s, ph, kph, 2 x vh, khh, var, autotalli

Asuinpinta-ala n.

181 m²

Keittiö/varusteet

Kaapistot mattaovilla ja quartz-tasoilla, tasoon integroitu liesi ja liesituuletin, laadukkaat Miele-kodinkoneet.

Kph/wc/varusteet

Kalusteet mattaovilla, suihkut ja sekoittajat Tapwell tai vastaava. Saunaosastolla varaus kylpyammeelle.

Sauna

Lauteet ja paneelit lämpökäsiteltyä puuta, sähkökiuas, lasiseinä.

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Kunto

Uusi

Energialuokka

A2018,

Yhtiö

Rakennusvuosi

2025

Tontin pinta-ala

3466 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusaine

Puu ja betoni

Lämmitys

Poistoilmalämpöpumppu

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Hinta

Myyntihinta

1.590.000 €

Velaton hinta

1 590 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Juha Erkkilä

Myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, kaupanvahvistaja

050 414 8888

juha.erkkila@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv