image

Espoo, Suvisaaristo

OKT
199 m²
4h, k, khh, s, 2 kph, 2 wc, käyttöullakko
820 000 €

Esittelyteksti

Kanavaniemi 5, 02380 Espoo

Hieno kokonaisuus rauhallisessa Suvisaaristossa 139 / 199 m2

Vuonna 1990 rakennettu tyylikäs koti on valmiina vastaanottamaan uuden perheen asumaan väljästi ja laadukkaasti rauhallisessa Suvisaariston ympäristössä.

Päärakennuksen sisääntulokerroksessa korostuu avarat tilat ja arjen toimintojen helppous. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat toimivan kokonaisuuden. Hieno, talon henkeen sopiva varaava takka kutsuu viihtymään olohuoneen lämpöön. Olohuoneen suuret ikkunapinnat tuovat sisään runsaasti päivänvaloa ja lisäksi ne tekevät oikeutta talon ympärillä olevalle upealle puutarhalle. Tässä kerroksessa on myös kolme makuuhuonetta, avara saunaosasto sekä toimivat kodinhoitotilat. Yläkerrassa sijaitsee n. 60 neliön käyttöullakko, jossa on runsaasti muunneltavaa tilaa harrastamiseen tai tavaroiden säilyttämiseen.

Tontilla on talon lisäksi tilava kahden auton autotalli ja sen yhteydessä runsaasti lämmintä ja kylmää varasto- ja työtilaa. Saman katon alla on myös yhden auton autokatos. Pihapiirissä on lisäksi vanha 1940 -luvulla rakennettu vanha kesämökki, joka on omistajan mukaan purkukuntoinen, eikä sitä voi käyttää asumiseen. Rakennuksia ympäröi viihtyisä piha-alue, jossa on kauniita istutuksia ja viimeisteltyjä kiveyksiä. Päärakennuksen edessä oleva suuri terassialue hakee vertaistaan.

Suvisaaristossa asut maaseutumaisessa rauhassa, kuitenkin lähellä Helsingin ja Espoon palveluita. Alueella on upeat mahdollisuudet ulkoiluun ja merellisiin harrastuksiin. Bonuksena mainittakoon, että tämän kiinteistön omistajalla on oikeus venepaikkaan lähellä olevassa venevalkamassa.

Kaupan kohteena on asunto-osakeyhtiön koko osakekanta, joka oikeuttaa omistamaan kiinteistön maa-alueen ja sillä sijaitsevat rakennukset. Varainsiirtovero kaupasta on 1,5%.

Tilaa myyntiesitteet ja sovi yksityisesittely Teille sopivana aikana:
Pekka Kujala 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

oma piha, autotalli, takka, puutarha,

Kohdetiedot

Sijainti

Kanavaniemi 5

02380 Espoo

Asuinpinta-ala

139 m²

Muu pinta-ala

60 m²

Huoneet

4h, k, khh, s, 2 kph, 2 wc, käyttöullakko

Kerrokset

1-2

Myyntihinta

820.000 €

Velaton hinta

820 000 €

Huoneisto

Osoite

Kanavaniemi 5

02380 Espoo

Tilat

4h, k, khh, s, 2 kph, 2 wc, käyttöullakko

Asuinpinta-ala n.

139 m²

Ikkunoiden suunta

Kauniille taloa ympäröivälle pihamaalle

Keittiö/varusteet

Keittiössä valkoiset kaapistot, työtasot puuta ja graniittia. Välitilassa valkoinen ja valko-harmaa kuvioinen laatta. Lattiassa valkoinen laatta. Työpöydän yläpuolella isot ikkunat tuovat luonnon hienosti tilaan.

Kph/wc/varusteet

Alakerran kylpyhuoneessa saunan yhteydessä, amme, suihkuseinä, pyyhekuivain. Seinissä vaalean harmaat laatat ja lattiassa vaalean harmaat. Ikkunat tuovat luonnon ja valon sisälle myös näihin tiloihin. Kylpyhuoneen yhteydessä on erillinen wc. Pienemmässä kylpyhuoneessa on seinissä tumman harmaa laatta ja lattiassa harmaa laatta. Suihkuseinä, wc-istuin, allaskaappi ja peilikaappi.

Sauna

Ikkunallinen vaaleasävyinen sauna. Harvia kiuas.

Vapautuu

Muu

Kunto

Tyydyttävä

Energialuokka

, Energiatodistus tilauksessa

Yhtiö

Nimi

Asunto Oy Veräjätupa

Rakennusvuosi

1990

Tontin pinta-ala

2965 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusaine

Tiili ja puu

Lämmitys

Sähkö

Kaavoitustilanne

Yleiskaava

Autopaikat

Kahden auton talli, autokatos ja useita pihapaikkoja piha-alueella.

Hinta

Myyntihinta

820.000 €

Velaton hinta

820 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

040 832 8888

pekka.kujala@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv