image

Klaukkala

OKT
257 m²
5 mh, oh, k, rt, khh, saunaos., at
528 000 €

Esittelyteksti

Ketunmäentie 12, 01820 Klaukkala

Ainutlaatuinen paikka upean luonnon äärellä

Tässä kodissa on kaikki elementit toimivaan ja viihtyisään arkeen. Viihtyisyyden aistii jo tontille tultaessa; huoliteltu piha terasseineen, istutuksineen, upeine kivetyksineen ja piharakennuksineen houkuttelee tutustumaan lähemmin.

Vuonna 2001 valmistunut 2-kerroksinen talo sijaitsee rinnetontilla ja on suunniteltu lapsiperheen tarpeisiin. Talossa on viisi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, ruokailutila, runsaasti säilytys- ja kodinhoitotilaa sekä lämmin autotalli ja varasto.

Kodin sydän on avara keittiö ja ruokailutila, joka yhdistyy olohuoneeseen ja josta on myös käynti parvekkeelle ja tilavalle terassille. Yläkerran varaava takka ja leivinuuni sekä ilmalämpöpumppu tuovat asumismukavuutta ja tasaavat energiakuluja. Yläkerrasta on upeat maisemat yli kattojen, ollaanhan yhdellä alueen korkeimmista asuinpaikoista. Jokaisesta ikkunasta avautuu rauhallinen maisema lähiluontoon.

3778 m2:n tontti sijaitsee omalle tontille johtavan pihatien varrella ja rajoittuu asemakaavan mukaiseen VL- eli lähivirkistysalueeseen. Suoraan tontilta lähtevät mainiot kangasmaastoiset luontopolut marja- ja sieniapajineen.

Haikala-Mäntysalo alueella sijaitsee useita päiväkoteja sekä ala- ja yläkoulu 9. luokkaan asti. Lukio on Klaukkalan keskustassa reilun kolmen kilometrin etäisyydellä. Lähikauppa ja bussiyhteydet ovat muutaman sadan metrin etäisyydellä, muut palvelut löytyvätkin sitten Klaukkalan keskustasta. Pari vuotta sitten valmistunut Klaukkalan Kehätie sujuvoittaa työmatkaliikennettä niin Helsingin kuin pohjoisen suuntaan.

Tervetuloa tutustumaan! Sovi oma esittelyaikasi sari.kivinen@westhouse.fi tai 0400 461824.

Kohdetiedot

Sijainti

Ketunmäentie 12

01820 Klaukkala

Asuinpinta-ala

148 m²

Muu pinta-ala

109 m²

Huoneet

5 mh, oh, k, rt, khh, saunaos., at

Kerrokset

2

Myyntihinta

528.000 €

Velaton hinta

528 000 €

Huoneisto

Osoite

Ketunmäentie 12

01820 Klaukkala

Tilat

5 mh, oh, k, rt, khh, saunaos., at

Asuinpinta-ala n.

148 m²

Keittiö/varusteet

Tilavassa keittiössä mahtuu työskentelemään useampikin kokki ja keittiön yhteydessä olevassa ruokailutilassa ruokailemaan suurempikin seurue. Keittiössä on leivinuuni ja tilasta on käynti tilavalle parvekkeelle ja sen yhteydessä olevalle terassille. Kolmeen ilmansuuntaan olevat ikkunat tuovat luonnonvaloa. Kaappi- ja tasotilaa on reilusti, kodinkoneet jääkaappi/pakastin, induktioliesi, liesituuletin ja astianpesukone kuuluvat kalustukseen.

Kph/wc/varusteet

Molemmissa kerroksissa on wc:t. Alakerran wc on saunaosaston yhteydessä ja yläkerran wc:n yhteydessä on myös suihku. Wc/kylpyhuone ja alakerran pesuhuone ovat kauttaaltaan laatoitetut.

Sauna

Ikkunallisessa saunassa on sähkökiuas ja kaunis terveleppäpanelointi.

Vapautuu

Muu

Kunto

Hyvä

Energialuokka

D2018,

Yhtiö

Rakennusvuosi

2001

Tontin pinta-ala

3778 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusaine

Harkko, puu ja tiiliverhoilu

Lämmitys

Sähkö ja ilmalämpöpumppu

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Hinta

Myyntihinta

528.000 €

Velaton hinta

528 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Sari Kivinen

Operatiivinen johtaja, LKV, Kaupanvahvistaja, SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

0400 46 1824

sari.kivinen@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv