image

Helsinki, Laajasalo

KT
64 m²
3h, k, kph, p
199 500 €

Esittelyteksti

Kirkkosalmentie 4, 00840 Helsinki

Laajasalo, kerrostalo 64 m² -remontoimalla unelmien kodiksi

Viihtyisässä taloyhtiössä oleva vuonna 1965 rakennettu kerrostalohuoneisto, joka edustaa 60-luvun arkkitehtuuria parhaimmillaan. Huoneiston ehdoton valtti on ajalle tyypilliset suuret ikkunapinnat ja parveke taloyhtiön väljälle korttelipihalle.

Huoneiston pohjaratkaisu on mainio. I-malliseen keittiöön mahtuu myös pieni ruokapöytä. Olohuone on viihtyisä isoine ikkunoineen. Sieltä on myös käynti tilavalle parvekkeelle, joka antaa pihan puolelle ilta-aurinkoon.
Olohuoneen vieressä on pienempi makuuhuone, joka toimii mainiosti myös työhuoneena tai vaikkapa ruokahuoneena. Päämakuuhuone on reilun kokoinen. Lisää kaappitilaa on eteisen yhteydessä olevassa vaatehuoneessa. Kylpyhuone on poikkeuksellisen tilava.

Kerrostalokorttelit, jossa tämäkin taloyhtiö sijaitsee ovat arvotettu paikallishistoriallisesti, kaupunkikuvallisesti ja rakennustaiteellisesti arvokkaaksi kokonaisuudeksi. Arkkitehti Erkki Karvisen suunnittelemien lamellitalojen leimallinen ominaisluonne syntyy pitkien rakennusmassojen ja niiden väliin jäävän kallioisen maaston vuorovaikutuksesta.

Merellinen Laajasalo on turvallinen ja kodikas paikka asua. Lähellä oleva merenranta ja laajat puistoalueet tarjoaa alueen asukkaille erittäin hyvät ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Kauppakeskus Saaren kaupat ja alueen liikennepalvelut ovat lähietäisyydellä ja alueelta on helppo siirtyä Laajasalontietä itäväylän suuntaan. Julkisen liikenteen palvelut ottavat ison loikan v. 2027, jolloin aivan vierestä alkaa raitiovaunuliikennöinti Helsingin keskustaan.

Varaa yksityisesittely ja tule suunnittelemaan, miten sinä tekisit tästä unelmiesi kodin.

Juha Erkkilä, , 050 414 8888, juha.erkkila@westhouse.fi

Kohdetiedot

Asuinpinta-ala

64 m²

Muu pinta-ala

0 m²

Huoneet

3h, k, kph, p

Kerrokset

2

Hoitovastike

313,60 €

Rahoitusvastike

404,48 €

Myyntihinta

160.531 €

Velaton hinta

199 500 €

Huoneisto

Tilat

3h, k, kph, p

Asuinpinta-ala n.

64 m²

Ikkunoiden suunta

Huoneiston keittiöstä ja toisesta makuuhuoneesta on näkymät itään, olohuoneesta ja toisesta makuuhuoneesta länteen korttelipihalle.

Keittiö/varusteet

Keittiön päädyssä oleva suuri ikkuna antaa tekee keittiöstä erittäin valoisan. Keittiöön mahtuu pieni ruokapöytä. Seinäpinnat ovat valkoiseksi maalatut ja osin valkoista laattaa. Keittiössä oleva astianpesukoneen ja pesukoneet eivät ole käyttökunnossa. Ostajan on tarkistutettava koneiden vesijohto- ja viemäriliitännät ennen niiden käyttöön ottoa.

Kph/wc/varusteet

Kauttaaltaan laatoitettu kylpyhuone, jossa iso amme. Katto valkoinen paneelikatto.

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Kunto

Välttävä

Energialuokka

E2018, Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku on 162

Yhtiö

Nimi

Asunto Oy Kirkkosalmentie 4

Rakennusvuosi

1965

Tontin pinta-ala

3942 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusaine

Betoni

Lämmitys

Kaukolämpö

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Autopaikat

Yhtiöllä on 22 vuokrattavaa ulkoautopaikkaa ja 14 autotallipaikkaa. Paikat jaetaan jonotusperiaatteella. Maksut: Lämmin autopaikka 17 €/kk, Kylmä autopaikka 10 €/kk, Autotalli 52 €/kk.

Asumiskustannukset

Yhtiövastike

717 €

Hinta

Myyntihinta

160.531 €

Velaton hinta

199 500 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Juha Erkkilä

Myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, kaupanvahvistaja

050 414 8888

juha.erkkila@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv