image

Helsinki, Kuusisaari

RT
340 m²
7 h, k, rt, s, 3 kph, 3 wc, 2 khh, u-allas, at
1 800 000 €

Esittelyteksti

Kuusiniementie 21, 00340 Helsinki

Merenranta-asunto Kuusisaaressa 230 / 340 m2

Tämä edustava ja omarantainen rivitaloyhtiö sijaitsee arvostetussa Kuusisaaren kaupunginosassa. Yhtiössä on kuusi huoneistoa. Myynnissä oleva asunto on kadunpuoleisen rivin keskimmäinen huoneisto, jonka valtavista ikkunoista ja isoilta parvekkeilta aukeaa kaunis näkymä Laajalahden yli Munkkiniemen suuntaan. Huoneistoon saavutaan etelänpuoleisen aidatun etupihan läpi. Rannan puolella on huoneiston toinen piha-alue kauniine merimaisemineen.

Huoneiston asuintilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa. Sisääntulokerroksessa on suuri olohuone, keittiö, ruokasali sekä eteis- ja wc -tilat. Edustavasta olohuoneesta on käynti isolle merenpuoleiselle parvekkeelle. Tilava keittiö on kattavasti koneellistettu ja laskutilaa on runsaasti. Keittiöstä on käynti pihalle, jossa on hyvät olosuhteet ruokailulle ja ruoanlaitolle ulkosalla. Tilavaan keittiöön mahtuu ruokapöytä arkiruokailua varten.

Yläkerrassa sijaitsee talon viisi makuuhuonetta, kodinhoitotilat sekä kaksi kylpyhuonetta ja erillinen wc. Päämakuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan tyylikkäiden pariovien takana. Sieltä on kauniit merinäkymät ja uloskäynti merenpuoleiselle parvekkeelle. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone ja suihkulla ja ammeella varustettu kylpyhuone.

Alakerrassa on edustavat sauna- ja uima-allastilat sekä viihtyisä takkahuone, josta on käynti merenpuoleiselle piha-alueelle, jossa on mukava vilvoitella saunan jälkeen. Alakerran erillisen sisäänkäynnin yhteydessä on tilava kodinhoitohuone, joka toimii myös talon arkisisäänkäyntinä. Alakerrassa on myös kahden auton autotalli, josta on suora sisäänkäynti asuntoon.

Huoneisto on remontoitu nykyiseen asuunsa v. 2007 ja asunto on edelleen varsin siistissä kunnossa. Huoneistoremontin suunnitteli Studio Kaisa Oy, pääsuunnittelijana Kaisa Blomstedt.

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan perheasuntoon!

Tiedustelut ja esittelyt:

Pekka Kujala p. 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi
tai
Raya Virtanen p. 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

Kuusisaari, oma ranta, venepaikka, remontoitu, terassi, edustava, edustus, arkkitehtoninen, meren ranta, autotalli

Kohdetiedot

Sijainti

Kuusiniementie 21

00340 Helsinki

Asuinpinta-ala

230 m²

Muu pinta-ala

110 m²

Huoneet

7 h, k, rt, s, 3 kph, 3 wc, 2 khh, u-allas, at

Kerrokset

1-3

Hoitovastike

1 725 €

Rahoitusvastike

391 €

Myyntihinta

1.754.513 €

Velaton hinta

1 800 000 €

Huoneisto

Osoite

Kuusiniementie 21

00340 Helsinki

Tilat

7 h, k, rt, s, 3 kph, 3 wc, 2 khh, u-allas, at

Asuinpinta-ala n.

230 m²

Ikkunoiden suunta

Olohuoneesta ja neljästä makuuhuoneesta hienot merinäköalat Laajalahdelle, Toiselta puolen taloa näkymät Kuusiniementielle ja lähialueelle.

Keittiö/varusteet

Upea kattavasti koneellistettu Scavolinin keittiö, jossa on runsaasti kaappi- ja työskentelytilaa. Yläkaapit ovat hiekan väriset ja alakaapit ovat wengeä. Keittiössä on suuret ikkunat etelän suuntaan ja sieltä on myös uloskäynti aurinkoiselle etupihalle. Keittiön vieressä, niemekkeen toisella puolella on runsaat tilat arkiruokailulle. Keittiö on uusittu v. 2007 tehdyn kattavan remontin yhteydessä. Keittiön seinä- ja kattopinnat ovat maalatut vaalein sävyin. Lattia on korkeatasoista tammiparkettia.

Kph/wc/varusteet

Huoneiston yläkerrassa on kylpyhuoneita kaksin kappalein. Toinen sijaitsee päämakuuhuoneen yhteydessä ja toinen on muille makuuhuoneille yhteinen. Alakerrassa on hyvät peseytymismahdollisuudet korkeatasoisen sauna- ja allasosaston yhteydessä.

Sauna

Alakerrassa on korkeatasoinen sauna- ja allasosasto. Uima-allas on varustettu vastavirtalaittein. Saunan välittömässä läheisyydessä on myös kodinhoitotilat sekä takkahuone, josta on uloskäynti merenpuoleiselle piha-alueelle.

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Kunto

Hyvä

Energialuokka

E2018, Rakennuksen laskennallinen kokonaisenergiankulutus, E-luku 228

Yhtiö

Nimi

Asunto Oy Kuusiniementie 21

Rakennusvuosi

1965

Tontin pinta-ala

6361 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusaine

Betoni ja tiili

Lämmitys

Kaukolämpö

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Asumiskustannukset

Yhtiövastike

2116 €

Muut maksut

Vesimaksuennakko 30€/hlö/kk, tasaus oman mittarin mukaan kerran vuodessa.

Hinta

Myyntihinta

1.754.513 €

Velaton hinta

1 800 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

040 832 8888

pekka.kujala@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv