image

Helsinki, Marjaniemi

OKT
225 m²
6 h, k, 2 kph, 2 wc, s, khh, 2 vh, 2 var, ulkovarasto
1 129 000 €

Esittelyteksti

Marjaniemenranta 49 a, 00930 Helsinki

Moderni koti Marjaniemessä.

Arvostetulla Marjaniemen omakotialueella, Marjaniemenranta 49:ssa on tarjolla vuonna 2017 valmistunut moderni skandinaavinen koti. Tämä talo on huolella rakennettu omaksi kodiksi ja se on edelleen varsin siistissä kunnossa. Talon suunnittelussa on korostettu selkeitä linjoja, tilojen väljyyttä ja asumisen helppoutta ja käytännöllisyyttä.

Sisääntulokerros on avara ja valoisa. Keittiö, ruokailutila, olohuone ja työhuone ovat yhtä suurta tilaa. Olohuoneen katto on korkealla, mikä lisää valoa ja avaruutta. Ruokailutilasta avautuu suuri lasiliukuovi aurinkoiselle terassille.

Ylimmässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta ja niitä palveleva kylpyhuone. Yläkerrassa on myös oma parveke ilta-auringon suuntaan.

Kellarikerroksessa sijaitsee talon upeat ja tilavat sauna- ja pesuhuonetilat. Myös kodinhoidolle ja säilytykselle on alakerrassa poikkeuksellisen runsaat tilat. Alakerran tilat muuntuvat oleskelu- ja harrastetiloista perheen tarpeen mukaan moneksi, toisen sisäänkäynnin takia vaikkapa osittain kotitoimistoksi.

Talon edustalla olevalla asfaltoidulla piha-alueella on hyvät tilat kahden auton säilytykselle. Sisäänkäynnin vieressä on myös tilava ulkovarasto. Taloa kiertää suuret terassialueet ja sen lisäksi eteläpääty on nurmea ja kauniita istutuksia.

Marjaniemen uimarantaan on matkaa vajaat 500m ja venekerhollekin matkaa on vain n. 200 m. Kävelymatkan päässä toimii ala-asteen koulu, jossa kaksi ensimmäistä luokkaa. Samassa yhteydessä myös iltapäivähoito leikkipuiston yhteydessä. Itäkeskuksen kattavat ostos- ja liikennepalvelut ovat reilun kilometrin päässä. Omalla autolla on kätevä liikkua itäväylää ja kehä ykköstä pitkin eri puolille pääkaupunkiseutua tai ulosmenoteille.

Yksityisesittelyt ja lisätiedot:
Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi
tai
Raya Virtanen, 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

Kohdetiedot

Sijainti

Marjaniemenranta 49 a

00930 Helsinki

Asuinpinta-ala

157 m²

Muu pinta-ala

68 m²

Huoneet

6 h, k, 2 kph, 2 wc, s, khh, 2 vh, 2 var, ulkovarasto

Kerrokset

1-3

Myyntihinta

1.129.000 €

Velaton hinta

1 129 000 €

Huoneisto

Osoite

Marjaniemenranta 49 a

00930 Helsinki

Tilat

6 h, k, 2 kph, 2 wc, s, khh, 2 vh, 2 var, ulkovarasto

Asuinpinta-ala n.

157 m²

Keittiö/varusteet

Ajattoman tyylikäs valkoinen keittiö, eleettömät kaapit ilman vetimiä. Keittiössä lattiasta kattoon oleva ikkuna terassipihalle. Keittiössä tilaa myös pienelle ruokapöydälle. Saarekkeen toisella puolella on tilava ruokailutila.

Kph/wc/varusteet

Saunan pesuhuone on tyylikäs kokonaisuus. Suihkutilassa on seinissä harmaata mosaiikkilaattaa ja valkoista isoa laattaa, lattiassa on harmaa laatta. Seinään upotetut tuplasuihkut.

Sauna

Sauna on moderni ja vaalean raikas. Pesutila on erotettu saunasta lasiseinällä.

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Kunto

Hyvä

Energialuokka

B2013, Rakennuksen laskennallinen kokonaisenergiankulutus (E-luku) 111

Lisätietoja

Oma piha-alue. Sisääntulon puolella kiva aamuaurinkoinen kivetty alue. Etelän ja lännen suuntaan oma piha-alue ja terassi. Pihalla 2 autopaikkaa.

Yhtiö

Rakennusvuosi

2017

Tontin pinta-ala

1011 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusoikeus

Tontille saa asemakaavassa osoitetun rakennusoikeuden lisäksi rakentaa autotalleja, -katoksia, asunnon ulkopuolisia varastotiloja ja muuta talousrakennustilaa sekä lasikuisteja, viherhuone- ja kasvihuonetilaa pinta-alaltaan yhteensä enintään 20% sallitusta asuntokerrosalasta, kuitenkin siten, että lasikuistien, viher- ja kasvihuoneiden pinta-ala ei ylitä 5% sallitusta asuntokerrosalasta.

Rakennusaine

Tiiliverhoilu ja Teräsrunko, termoelementti

Lämmitys

Kaukolämpö, Vesikiertoinen lattialämmitys ja ilmalämpöpumppu

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Hinta

Myyntihinta

1.129.000 €

Velaton hinta

1 129 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

040 832 8888

pekka.kujala@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv