image

Helsinki, Herttoniemenranta

KT
77 m²
Oh, k, 2 mh, s, kph, parveke ja piha.
565 000 €

Esittely 17.06 17:00

Esittelyteksti

Neitojenranta 1, 00810 Helsinki

Upea merinäköalakoti Helsingin Herttoniemenrannassa.

Merellisessä Herttoniemenrannassa on tarjolla tyylikäs kerrostalohuoneisto, joka sijaitsee yhdellä alueen hienoimmista tonteista. Yhtiön rakennukset on rakennettu aivan rantaviivaan. Myynnissä oleva huoneisto sijaitsee rakennuksen meren puoleisella sivulla. Huoneiston ikkunoista ja isolta lasitetulta parvekkeelta sekä omalta piha-alueelta aukeaa esteetön merimaisema etelään Tullisaaren selälle ja itse Tullisaareen. Tässä osoitteessa yhdistyy laadukas asuminen ja miljoonan dollarin maisemat vain n. 7 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta.

Myytävän huoneiston pohjaratkaisu on mainio. Asunnon edessä oleva maisema aukeaa heti sisään astuttaessa. Avoin keittiö muodostaa tilavan olohuoneen kanssa erittäin toimivan kokonaisuuden. Makuuhuoneet sijaitsevat molemmin puolin olohuonetta antaen asukkailleen hyvän yksityisyyden. Myös niistä on kauniit näkymät merelle.

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta näet upeat maisemat vieläkin paremmin. Lasituksen vuoksi voit nauttia kesästä pidemmälle syksyyn ja nopeuttaa ulkoilmasta nauttimista aikaisein keväällä. Parvekkeen lisäksi huoneistolle kuuluu asunnon edessä oleva aidattu piha-alue, joka mahdollistaa sekä perheen pienimpien turvalliset leikit että aikuisten grillaushetket.

Tällä huoneistolla on myös oma sauna, mikä lisää asumismukavuutta. Saunan yhteydessä oleva kylpyhuone on mukavan tilava. seillä on hyvin tilaa suihkun, wc-istuimen ja allaskaapiston lisäksi myös pesukoneelle.

Herttoniemenranta on kompakti merellinen asuinalue, joka tarjoaa asukkailleen erittäin hyvät ja monipuoliset ulkoilu- ja vapaa-ajan mahdollisuudet. Venesatama ja uimaranta on vieressä, samoin monipuoliset ravintola- ja kauppapalvelut. Reilun kilometrin päässä on Herttoniemen metroasema ja Herttoniemen kattavat kauppapalvelut. Itäväylää pitkin on helppo siirtyä kehäteille ja ulosmenoväylille, eikä Helsingin keskustaankaan ole matkaa kuin n. 7 kilometriä.

Tilaa myyntiesitteet ja sovi yksityisesittely Teille sopivana aikana:
Juha Erkkilä 050 414 8888, juha.erkkila@westhouse.fi

Kohdetiedot

Asuinpinta-ala

77 m²

Muu pinta-ala

0 m²

Huoneet

Oh, k, 2 mh, s, kph, parveke ja piha.

Kerrokset

1

Hoitovastike

354,20 €

Myyntihinta

565.000 €

Velaton hinta

565 000 €

Huoneisto

Tilat

Oh, k, 2 mh, s, kph, parveke ja piha.

Asuinpinta-ala n.

77 m²

Ikkunoiden suunta

Upea merinäkymä olohuoneesta parvekkeelta ja molemmista makuuhuoneista etelään Tullisaaren selälle.

Keittiö/varusteet

Keittiössä siistikuntoiset valkoiset kaapistot ja mustat graniittitasot. Keittiö aukeaa niemekkeen ylitse olohuoneeseen ja sieltä on näkymät jopa merelle.

Kph/wc/varusteet

Huoneiston pesutilat sijaitsevat saunan yhteydessä. Kylpyhuoneen lattiat ja seinät ovat laatoitetut, katto on puupaneelia. Kylpyhuoneessa on mukavasti tilaa suihkun, wc-istuimen, allaskaapistojen lisäksi myös pesukoneelle ja pesutornille.

Sauna

Huoneistossa on oma sauna. Saunaa ei ole käytetty vuosiin ja siksi kiuas on kytketty pois käytöstä. Saunan käyttöönotto vaatii sähkömiehen tekemään kiukaan kytkennän ja tarkistamaan kiukaan toimivuuden.

Vapautuu

Heti

Kunto

Hyvä

Energialuokka

F2013, Rakennuksen laskennallinen kokonaisenergiankulutus (E-luku) 208

Yhtiö

Nimi

Asunto Oy Helsingin Helmenkalastaja

Rakennusvuosi

2001

Tontin pinta-ala

2710 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusaine

Betoni

Lämmitys

Kaukolämpö

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Autopaikat

Yhtiön autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella. Autopaikkamaksu on 23€ /kk. Yhtiöllä on lisäksi pihalla 2 invapaikkaa.

Asumiskustannukset

Yhtiövastike

354 €

Muut maksut

Hallitus valtuutetaan perimään enintään 2 kk:n ylimääräinen hoito- ja / tai rahoitusvastike tai jättää perimättä vastaava määrä. Nämä valtuudet on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Hinta

Myyntihinta

565.000 €

Velaton hinta

565 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Juha Erkkilä

Myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, kaupanvahvistaja

050 414 8888

juha.erkkila@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv