image

Espoo, Niittykumpu

KT
68.5 m²
2mh, k, oh, kph, s, lasitettu terassi ja avoterassi
378 000 €

Esittelyteksti

Niittymäentie 11, 02200 Espoo

Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään kolmioon, joka sijaitsee Espoon Niittymaassa, Asunto Oy Espoon Sinisiivessä. Vuonna 2006 valmistunut koti tarjoaa kaikki asumisen mukavuudet yhdistettynä toimivaan pohjaratkaisuun. Asunnon sydämenä toimii olohuone, josta on suora yhteys sekä lasitetulle että pienelle avoimelle terassille – täydellinen paikka nauttia aamukahvista tai viettää iltaa ystävien seurassa.

Kodin kaksi makuuhuonetta ovat melko tilavia, niissä on runsaasti säilytystilaa. Keittiössä on näyttävät ja helppohoitoiset kivitasot. Lisäksi asunnossa on tilava kylpyhuone ja oma sauna, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi.

Asunto Oy Espoon Sinisiipi on hyvin hoidettu yhtiö. Asunnon oston yhteydessä on mahdollista ostaa autohalliosake, joka oikeuttaa leveän autopaikan lisäksi ikkunallisen 9 m2 varastohuoneen hallintaan. Autohalliosakkeen hinta on 20.000 euroa. Autopaikkoja on myös vuokrattavissa yhtiöltä.

Sijainti on erinomainen: lähellä on sekä Urheilupuiston että Nittykummun metroasemat, ja alue tarjoaa hyvät palvelut kävelymatkan päässä, kuten Kauppakeskus Niitty ja Tapiolan keskusta. Lisäksi lähistöllä on kouluja, päiväkoteja ja puistoja, jotka tekevät alueesta ihanteellisen niin lapsiperheille kuin kaikille aktiivista ja viihtyisää elämäntapaa arvostaville.

Tämä koti on valmis toivottamaan uudet asukkaansa heti tervetulleeksi!

Esittelyt ja lisätiedot:

ilkka.juutilainen@westhouse.fi

Kohdetiedot

Asuinpinta-ala

68.5 m²

Muu pinta-ala

0 m²

Huoneet

2mh, k, oh, kph, s, lasitettu terassi ja avoterassi

Kerrokset

1

Hoitovastike

339,08 €

Myyntihinta

378.000 €

Velaton hinta

378 000 €

Huoneisto

Tilat

2mh, k, oh, kph, s, lasitettu terassi ja avoterassi

Asuinpinta-ala n.

68.5 m²

Ikkunoiden suunta

Näkymä lasitetulle terassille ja avoterassille ja makuuhuoneista naapuritalojen suuntaan ja nurmipihalle.

Keittiö/varusteet

Valkoinen kompakti keittiö, jossa hyvin säilytystilaa.

Kph/wc/varusteet

Tilava kylpyhuone, jonka yhteydessä myös sauna.

Sauna

Oman saunan löylyistä saa nauttia vapaasti.

Vapautuu

Heti

Kunto

Hyvä

Energialuokka

D2018,

Yhtiö

Nimi

Asunto Oy Espoon Sinisiipi

Rakennusvuosi

2006

Tontin pinta-ala

1744 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusaine

Betonielementti

Lämmitys

Kaukolämpö

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Autopaikat

Parkkipaikkoja: - Toteutetut autopaikat 37, joista osakkeina 11 kpl ja yhtiön hallinnassa 26 kpl. - Yhtiön hallinnassa olevat autopaikat ovat vuokrattavissa yhtiöltä. Autopaikkojen varaustilannetta hallinnoi isännöinti. - Yhtiössä on lunastuslauseke, joka koskettaa osakkeina olevia autopaikkoja (yhtiöjärjestys 15§). Lunastusoikeus on osakkailla. - Yhtiöjärjestys 4§: Yhtiö tulee osakkaaksi Malminportin Pysäköinti Oy -nimiseen pysäköintiyhtiöön. Osakasyhteisöjen ja Malminportin Pysäköinti Oy:n välillä allekirjoitetaan pysäköintisopimus asemakaavan mukaisten autopaikkojen toteuttamisesta, luovuttamisesta käytöstä ja hoidosta. Sopimus antaa yhtiölle käyttöoikeuden 26 pysäköintipaikkaan sopimuksesta ilmenevällä tavalla. Pysäköintiyhtiön osakasyhteisöt vastaavat pysäköintiyhtiön autopaikkojen ylläpito- ja hoitokustannuksista. Osakkailta perittävän autopaikan käyttökorvauksen suuruuden päättää pysäköintiyhtiön hallitus. Pysäköintiyhtiön autopaikkojen jakamisesta osakkeenomistajille sekä niistä perittävistä korvauksista päättää asunto-osakeyhtiön hallitus.

Asumiskustannukset

Yhtiövastike

339 €

Hinta

Myyntihinta

378.000 €

Velaton hinta

378 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Ilkka Juutilainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja

040 748 3669

ilkka.juutilainen@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv