image

Espoo, Suvisaaristo

OKT
304 m²
6h, k, rt, aula, 3 x kph, erill wc, s, khh, vh,
1 235 000 €

Esittelyteksti

Poilahdentie 3, 02380 Espoo

Kerrassaan upea kokonaisuus Suvisaaristossa!

Tämä Kannustalon Rauhala -mallistosta muokattu jykevä koti sijaitsee Espoon Suvisaaristossa isolla kauttaaltaan aidatulla tontilla. Kiinteistö ja sen ympärillä olevat talousrakennukset ja autokatos muodostavat upean kokonaisuuden, jonka täydentää hienosti suunniteltu ja toteutettu piha-alue.

Asunnon olohuone, ruokailutila ja keittiö sijaitsevat kätevästi vierekkäin, mikä helpottaa asumisen toimintoja sekä arjessa että juhlassa. Upea talon tyyliin sopiva lasiseinä pariovineen jakaa olohuoneen ja ruokasalin kahteen erilliseen tilaan. Tilavan olohuoneen suuret ikkunapinnat tuovat olohuoneeseen runsaasti päivänvaloa. Sisääntulokerroksessa on lisäksi työhuone/kirjasto, joka sopii mainiosti myös makuuhuoneeksi. Myös tilavat kodinhoitotilat sekä sauna pesutiloineen sijaitsevat tässä kerroksessa. Alakerran etelän suuntaan avautuvalle erittäin suurelle ja katetulle terassille on käynti ruokasalista sekä kirjastosta.

Yläkerrassa on yhteensä neljä makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta sekä arkiolohuoneeksi sopiva parvekkeellinen aulatila. Toinen kylpyhuoneista on päämakuuhuoneen yhteydessä ja toinen palvelee kolmea muuta makuuhuonetta.

Autokatokseen mahtuu kaksi autoa väljästi. Pihapiirissä on erillinen varasto- / harrasterakennus, maakellari, leikkimökki sekä vanha välttäväkuntoinen autotallirakennus.

Lämmitysjärjestelmänä on energiataloudellinen ja ekologinen maalämpö ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Talossa on koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla.

Suvisaaristossa asut maaseutumaisessa rauhassa, kuitenkin lähellä Helsingin ja Espoon palveluita. Alueella on upeat mahdollisuudet ulkoiluun ja merellisiin harrastuksiin.

Tilaa myyntiesitteet ja sovi yksityisesittely Teille sopivana aikana:

Pekka Kujala 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi
tai
Raya Virtanen 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

Kohdetiedot

Sijainti

Poilahdentie 3

02380 Espoo

Asuinpinta-ala

231 m²

Muu pinta-ala

73 m²

Huoneet

6h, k, rt, aula, 3 x kph, erill wc, s, khh, vh,

Kerrokset

1-2

Myyntihinta

1.235.000 €

Velaton hinta

1 235 000 €

Huoneisto

Osoite

Poilahdentie 3

02380 Espoo

Tilat

6h, k, rt, aula, 3 x kph, erill wc, s, khh, vh,

Asuinpinta-ala n.

231 m²

Keittiö/varusteet

Kahteen suuntaan olevat ikkunat tuovat valoa ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat tilavaan tupakeittiö-tyyliseen keittiöön. Pöytätilaa on runsaasti ja keittiö on varustettu käytännöllisellä Festivon kylmäkeskuksella, erillisuunilla, liesituulettimella, keraamisella liedellä ja ylemmälle tasolle nostetulla astianpesukoneella. Keittiöön sopii ruokapöytä ja ikkunan alla olevalla penkillä on mukava istuskella vaikkapa aamukahvista nauttien.

Kph/wc/varusteet

Alakerran saunan pesuhuoneessa kaksi Hansgrohen eko-suihkua ja poreamme. Yläkerran toisessa kylpyhuoneessa suihku ja toisessa, makuuhuoneen yhteydessä olevassa, on talon tyyliin hienosti sopiva tassuamme. Molemmissa kylpyhuoneissa wc-istuimet.

Sauna

Tässä talossa on erityisen kaunis, lämminsävyinen tervaleppä panelointi saunassa. Lauteet ovat leveät ja ikkunat kahteen suuntaan. Kiukaana on Helo Saunatonttu 8 kW jatkuvalämmitteinen kiuas.

Vapautuu

Muu

Kunto

Tyydyttävä

Energialuokka

C2018, Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku, E-luku 128 (uuden rak. vaatimus 106)

Lisätietoja

Suurin osa pihasta on luonnon tilassa olevaa metsää ja kalliota. Tontilla on istutettuna mm. omenapuita, luumupuita, kirsikkapuu, viinimarjapensaita, karviaispensaita. Tontti on kauttaaltaan aidattu, joten se on turvallinen leikkipiha perheen pienemmille ja myös lemmikeille. Tien toisella puolella alkaa suojelualue, jossa on monimuotoinen ja kaunis luonto.

Yhtiö

Rakennusvuosi

2006

Tontin pinta-ala

4470 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusoikeus

Soukanniemi-Suvisaariston osayleiskaava, kaavamerkintä AO 1 1/2 I. Tilalle saa rakentaa yhden asunnon ja puolet rakennuksen pohjapinta-alasta kaavassa lukumäärältään mainittujen kerrosten alapuolelle. Rakennusoikeus on kiinteistökohtainen (yksi asunto/kiinteistö). Tehokkuus e=0,10, mutta yli 4000 m2 suuruisilla kiinteistöillä kokonaisrakennusoikeus on enintään 400 k-m2. Lisätietoja rakennusoikeudesta ja kaavoituksesta antaa Espoon kaupunkitekniikan asiakaspalvelu puh 09 816 25000

Rakennusaine

Puu

Lämmitys

Maalämpö

Kaavoitustilanne

Osayleiskaava

Hinta

Myyntihinta

1.235.000 €

Velaton hinta

1 235 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

040 832 8888

pekka.kujala@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Westhouse Lkv