image

Espoo, Suvisaaristo

OKT
304 m²
6h, rt, 3xkph, wc, s, khh
3400 € / kk

Esittelyteksti

Poilahdentie 3, 02380 Espoo

Upea kiinteistö isolla tontilla Espoon Suvisaaristossa!

Tämä Kannustalon Rauhala -mallistosta muokattu jykevä koti sijaitsee Espoon Suvisaaristossa isolla kauttaaltaan aidatulla tontilla. Kiinteistö ja sen ympärillä olevat talousrakennukset ja autokatos muodostavat upean kokonaisuuden, jonka täydentää hienosti suunniteltu ja toteutettu piha-alue.

Asunnon olohuone, ruokailutila ja keittiö sijaitsevat kätevästi vierekkäin, mikä helpottaa asumisen toimintoja sekä arjessa että juhlassa. Upea talon tyyliin sopiva lasiseinä pariovineen jakaa olohuoneen ja ruokasalin kahteen erilliseen tilaan. Tilavan olohuoneen suuret ikkunapinnat tuovat olohuoneeseen runsaasti päivänvaloa. Sisääntulokerroksessa on lisäksi työhuone/kirjasto, joka sopii mainiosti tarvittaessa myös makuuhuoneeksi. Myös tilavat kodinhoitotilat sekä sauna pesutiloineen sijaitsevat tässä kerroksessa. Alakerran etelän suuntaan avautuvalle erittäin suurelle ja katetulle terassille on käynti ruokasalista ja kirjastosta. Yläkerrassa on yhteensä neljä makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta sekä arkiolohuoneeksi sopiva parvekkeellinen aulatila. Toinen kylpyhuoneista on päämakuuhuoneen yhteydessä ja toinen palvelee kolmea muuta makuuhuonetta.

Autokatokseen mahtuu kaksi autoa väljästi. Pihapiirissä on erillinen varasto- / harrasterakennus, maakellari ja leikkimökki.

Vuokralainen vastaa vuokran lisäksi asumiskustannuksista, 4-5 henkisellä perheellä sähkönkulutus sisältäen auton latauksen, käyttösähkön ja maalämpöpumpun käyttämän sähkön on ollut n. 25.000 kWh/vuosi, jätemaksu on ollut n. 20€/kk.
Lämmitysjärjestelmänä on energiataloudellinen ja ekologinen maalämpö ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Talossa on koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla.

Suvisaaristossa asut maaseutumaisessa rauhassa, kuitenkin lähellä Helsingin ja Espoon palveluita. Alueella on upeat mahdollisuudet ulkoiluun ja merellisiin harrastuksiin. Kiinteistö vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella.

Kysy lisää / lähetä vapaamuotoinen hakemus:
Raya Virtanen / raya.virtanen@westhouse.fi / 040 820 7717

Kohdetiedot

Sijainti

Poilahdentie 3

02380 Espoo

Asuinpinta-ala

231 m²

Muu pinta-ala

73 m²

Huoneet

6h, rt, 3xkph, wc, s, khh

Kerrokset

1-2

Vuokrahinta

3400 € / kk

Huoneisto

Osoite

Poilahdentie 3

02380 Espoo

Tilat

6h, rt, 3xkph, wc, s, khh

Asuinpinta-ala n.

231 m²

Ikkunoiden suunta

Omalle vehreälle pihalle.

Keittiö/varusteet

Kahteen suuntaan olevat ikkunat tuovat valoa ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat tilavaan tupakeittiö-tyyliseen keittiöön. Pöytätilaa on runsaasti ja keittiö on varustettu käytännöllisellä Festivon kylmäkeskuksella, erillisuunilla, liesituulettimella, keraamisella liedellä ja ylemmälle tasolle nostetulla astianpesukoneella. Keittiöön sopii ruokapöytä ja ikkunan alla olevalla penkillä on mukava istuskella vaikkapa aamukahvista nauttien.

Kph/wc/varusteet

Alakerran saunan pesuhuoneessa kaksi Hansgrohen eko-suihkua ja poreamme. Yläkerran toisessa kylpyhuoneessa suihku ja toisessa, makuuhuoneen yhteydessä olevassa, on talon tyyliin hienosti sopiva tassuamme. Molemmissa kylpyhuoneissa wc-istuimet.

Sauna

Tässä talossa on erityisen kaunis, lämminsävyinen tervaleppä panelointi saunassa. Lauteet ovat leveät ja ikkunat kahteen suuntaan. Kiukaana on Helo Saunatonttu 8 kW jatkuvalämmitteinen kiuas.

Vapautuu

Heti

Kunto

Hyvä

Energialuokka

C2018, Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku, E-luku 128 (uuden rak. vaatimus 106)

Lisätietoja

Suurin osa pihasta on luonnon tilassa olevaa metsää ja kalliota. Tontilla on istutettuna mm. omenapuita, luumupuita, kirsikkapuu, viinimarjapensaita ja karviaispensaita. Tontti on kauttaaltaan aidattu, joten se on turvallinen leikkipiha perheen pienemmille. Tien toisella puolella alkaa suojelualue, jossa on monimuotoinen ja kaunis luonto.

Yhtiö

Rakennusvuosi

2005

Tontin pinta-ala

4470 m²

Lämmitys

Maalämpö

Hinta

Vuokrahinta

3400 € / kk

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Raya Virtanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT, SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä

040 820 7717

raya.virtanen@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv