image

Vantaa, Simonkylä

OKT
145.5 m²
5h, k, rt, khh, s, kph, wc, varasto
480 000 €

Esittelyteksti

Punalatvantie 5, 01350 Vantaa

Omakotitalo Vantaan Simonkylässä, 134 m2

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen ja valoisaan omakotitaloon, joka sijaitsee Vantaan Simonkylässä. Tässä yksikerroksisessa kodissa on mukavasti tilaa ja avaruutta. Siistissä kunnossa oleva avokeittiö sijaitsee kätevästi olohuoneen ja ruokailutilan yhteydessä,. Kattavasti koneellistetussa keittiössä on myös runsaasti laskutilaa. Tilavasta olohuoneesta on käynti ulos pihaterassille. Makuuhuoneita on kaikkiaan neljä, joista päämakuuhuone sijaitsee erillään muista ja sieltäkin pääsee suoraan ulos piha-alueelle.

Kylpyhuone ja sauna ovat hyvin saavutettavissa makuutilojen vieressä. Saunan ja kylpyhuoneen yhteydessä on myös erillinen WC-tila. Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappi- ja laskutilaa pyykkien käsittelyyn. Tilavassa kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa myös pesutornille.

Tässä kodissa on hyvät säilytystilat. Kaikki makuuhuoneet on varustettu vaatekaapein ja lisää säilytystilaa on kodinhoitohuoneessa ja eteisen kaapistoissa. Talossa on myös 13,5 m2:n lämmin varasto. Autolle on katos sisäänajotien yhteydessä.

Tämä hyvän pohjaratkaisun omaava koti tarjoaa viihtyisää asumista rauhallisella alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ympäristössä on paljon palveluita, kuten kouluja, päiväkoteja, päivittäistavarakauppa ja vain 2,5 kilometrin päässä sijaitsevat Tikkurilan monipuoliset palvelut.

Yhteydenotot ja esitetilaukset:
Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

Kohdetiedot

Sijainti

Punalatvantie 5

01350 Vantaa

Asuinpinta-ala

132 m²

Muu pinta-ala

13 m²

Huoneet

5h, k, rt, khh, s, kph, wc, varasto

Kerrokset

1

Myyntihinta

480.000 €

Velaton hinta

480 000 €

Huoneisto

Osoite

Punalatvantie 5

01350 Vantaa

Tilat

5h, k, rt, khh, s, kph, wc, varasto

Asuinpinta-ala n.

132 m²

Keittiö/varusteet

Tyylikäs valkoinen keittiö. Keittiö on uusittu v. 2013. Kaapistot ovat Keittiömaailman mallistoa ja ovat erittäin siistissä kunnossa. Myös keittiön koneet on uusittu samassa yhteydessä. Avokeittiö sijaitsee kätevästi ruokailutilan ja olohuoneen yhteydessä. Kaapistojen välitila on lasia, seinät on maalattu vaalein sävyin, katto on vaaleaa sisustuspaneelia ja lattiassa on siisti tammiparketti.

Kph/wc/varusteet

Kylpyhuone sijaitsee saunan yhteydessä. Seinät ja lattia on keraamista laattaa, Katto on valkoista puupaneelia. Tilassa on tuplasuihkujen lisäksi wc-istuin ja allaskaappi ja peilikaappi. Kylpyhuone on alkuperäinen vuodelta 1999

Sauna

Sauna sijaitsee kätevästi kodinhoitohuoneen vieressä. Saunassa on Helon heti valmis kiuas. Seinät ja katto puupaneelia, lattia keraamista laattaa.

Vapautuu

Heti

Kunto

Tyydyttävä

Energialuokka

D2018, Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku eli E-luku 181

Yhtiö

Rakennusvuosi

2000

Tontin pinta-ala

540 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusoikeus

AO2, Pientalojen korttelialue, jonne voi rakentaa yhden asuinrakennuksen. Suurin sallittu kerrosalamäärä on 35 % tontin pinta-alasta. Tontille on varattava 1,5 autopaikkaa asuntoa kohden.

Rakennusaine

Puu ja tiiliverhoilu

Lämmitys

Suora sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Hinta

Myyntihinta

480.000 €

Velaton hinta

480 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

040 832 8888

pekka.kujala@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv