image

Espoo, Nöykkiö

PT
123 m²
Oh, 3 mh, k, rt, kph, s, wc, ask.h
480 000 €

Esittelyteksti

Purokuja 6, 02300 Espoo

1-tasoinen kolmen makuuhuoneen koti isolla pihalla Nöykkiössä

Löydä perheellesi uusi koti Espoon rauhallisella Nöykkiön alueella, jossa luonnonläheisyys ja moderni asuminen kohtaavat.

Tämän viehättävän Bungalow-talon kodin sydämessä on avara olohuone, jonka suurista ikkunoista pääsee ihailemaan omaa pihaa ja sen takana levittäytyvää metsäistä puistoaluetta. Olohuoneen varaava takka luo lämpöä ja tunnelmaa kylmiin iltoihin. Keittiö ja ruokailutila yhdistyvät kivasti olohuoneeseen ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä. Kolme makuuhuonetta tarjoavat rauhalliset unet koko perheelle, ja kodin kaksi wc:tä sekä tilava pesuhuone lisäävät arjen sujuvuutta. Lisäksi kodissa on käytännöllinen askartelu- tai varastohuone, joka soveltuu monenlaiseen käyttöön perheen tarpeiden mukaan.

Talo sijaitsee rauhallisen, päättyvän tien päässä ja piha on suojaisa rajautuen metsäiseen puistoalueeseen. Pihassa on sekä nurmikkoa, että kallioista luonnonaluetta. Takapihan terassi uusittiin syksyllä 2023 salaojaremontin yhteydessä ja talon sivustalla löytyy myös Kirunan palju, missä nautit kesäilloista kauniissa metsäisessä maisemassa. Tontilla on myös n. 4m2 leikkimökki, jossa aikuinenkin mahtuu seisomaan. Kesällä pihalla kukkii kukat ja pensaat, tämä vehreä piha on erityisen kaunis ja siellä saa viettää aikaa omassa rauhassaan.

Nöykkiö on alueena ihanteellinen valinta perheelle, joka arvostaa luonnonläheisyyttä ja rauhaa mutta haluaa silti olla lähellä Espoon palveluita.

Älä anna tämän mahdollisuuden lipua ohi – ota yhteyttä ja tule katsomaan, kuinka tämä koti vastaa perheesi toiveita ja tarpeita.

Kysy lisätietoja ja sovi oma esittelyaika:
Raya Virtanen | raya.virtanen@westhouse.fi | 040 820 7717

salaojaremontti, viemärit sukitettu

Kohdetiedot

Sijainti

Purokuja 6

02300 Espoo

Asuinpinta-ala

123 m²

Muu pinta-ala

0 m²

Huoneet

Oh, 3 mh, k, rt, kph, s, wc, ask.h

Kerrokset

1

Myyntihinta

480.000 €

Velaton hinta

480 000 €

Huoneisto

Osoite

Purokuja 6

02300 Espoo

Tilat

Oh, 3 mh, k, rt, kph, s, wc, ask.h

Asuinpinta-ala n.

123 m²

Ikkunoiden suunta

Omalle pihalle, joka rajoittuu metsäiseen puistoalueeseen.

Keittiö/varusteet

Valoisa keittiö, jossa ikkunarivistö yläkaappien ala- ja yläpuolella. Keittiö remontoitu 2002. Koneet remontin ajalta: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, integroitu mikroaaltouuni, valkoinen uuni, keraaminen liesi (Bosch). Astianpesukone uusittu 2023 (Bosch). Työtaso kiveä.

Kph/wc/varusteet

Tilava pesuhuone lattiassa tumman harmaa laatta ja seinissä valkoiset kaakelit. Suihkuseinät tummaa savulasia, musta suihku. Pesuhuoneessa hyvät tilat myös pesukoneelle ja pyykin käsittelyyn. Toinen wc sijaitsee pesuhuoneen etuosassa, oven takana.

Vapautuu

Muu

Kunto

Hyvä

Energialuokka

D2018, Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuusluku E-luku 160 (uuden rakennuksen vaatimus <107)

Lisätietoja

Aurinkoinen piha-alue, nurmikkoa, kalliota, terassia. Hallinta-alue määritetty yhtiöjärjestyksen liitteenä olevassa kartassa.

Yhtiö

Nimi

Asunto Oy Purokuja 6

Rakennusvuosi

1976

Tontin pinta-ala

1890 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusaine

Puu

Lämmitys

Sähkö ja ilmalämpöpumppu

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Hinta

Myyntihinta

480.000 €

Velaton hinta

480 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Raya Virtanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT, SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä

040 820 7717

raya.virtanen@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv