image

Espoo, Suvisaaristo

OKT
342 m²
Oh, k, rt, 4-5 mh, 3 x wc, kph, s, ph, ask.h, var
960 000 €

Esittelyteksti

Skatantie 11, 02380 Espoo

Upea huvila Suvisaaristossa 210 / 342 m2

Tämä kaunis valkoinen puuhuvila torneineen ja erkkereineen sijaitsee Espoon Suvisaaristossa merellisessä ympäristössä. Asunto-osakeyhtiön rauhallinen tontti on kooltaan 3.400 m2 ja se rajautuu kolmelta sivultaan kaupungin puistoalueeseen. Yhtiöllä ei ole omaa rantaa, mutta polkua pitkin pääset edessä olevalle ranta-alueelle ja siellä olevalle Reiviikinrannan kanoottisatamalle hetkessä. Asut kuin omakotitalossa, Asunto-Osakeyhtiössa molemmat osakkaat vastaavat oman talonsa huolto- ja korjaustöistä.

Sisääntulokerroksen suuri olohuone, ruokailutila ja keittiö sijaitsevat kätevästi vierekkäin, muodostaen ison yhtenäisen kokonaisuuden. Olohuoneesta aukeaa rauhallinen puistomainen näkymä, jota täydentää puiden välistä näkyvä merenlahti. Sisääntulokerroksessa on lisäksi työhuone/kirjasto, joka sopii hienosti myös makuuhuoneeksi. Myös runsaat kodinhoitotilat sijaitsevat tässä kerroksessa. Kokonaisuuden kruunaa iso pihan puolella oleva maisematerassi.

Yläkerrassa on aulatila ja neljä makuuhuonetta, vaatehuone ja kylpyhuone. Yhdellä makuuhuoneella on oma parveke. Yksi makuuhuoneista on erikoinen tornihuoneisto, joka sopii hyvin myös arkiolohuoneeksi.

Alakerrassa on runsaasti tilaa harrastamiselle. Portaista saavutaan suureen askartelutilaan, joka taipuu moneen käyttöön uuden omistajan tarpeiden mukaan. Myös saunaosasto pukeutumis- ja peseytymistiloineen on reilun kokoinen. Alakerrassa on myös erillinen wc-tila ja suuri varastotila. Alakerrasta on myös kulku talon piha-alueelle.

Pihapiirissä on erillinen autotalli ja katospaikka sekä sen yhteydessä oleva tilava lämmin varasto. Pihassa on myös viihtyisä kota, jossa on ihana oleskella tulen äärellä.

Lämmitysjärjestelmänä koko talossa on jalalle mukava sähkötoiminen lattialämmitys ja lisäksi varaava takka. Lisäksi talossa on kaksi ilmalämpöpumppua lämmitykseen ja viilennykseen. Lämmityskustannus on ollut vain n. 16.000 kWh vuodessa viimeisimpien vuosien aikana. Talossa on koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla.

Suvisaaristossa asut maaseutumaisessa rauhassa, kuitenkin lähellä Helsingin ja Espoon palveluita. Alueella on upeat mahdollisuudet ulkoiluun ja merellisiin harrastuksiin. Talvella aivan edustalla merenrannasta lähtee hiihtolatu ja luistelurata.

Kysy lisätietoja ja sovi oma näyttö:

Raya Virtanen | raya.virtanen@westhouse.fi | 040 820 7717
tai
Pekka Kujala | pekka.kujala@westhouse.fi | 040 832 8888

oma piha, autotalli, autokatos, takka, kodinhoitohuone, takka, merinäköala

Kohdetiedot

Asuinpinta-ala

210 m²

Muu pinta-ala

132 m²

Huoneet

Oh, k, rt, 4-5 mh, 3 x wc, kph, s, ph, ask.h, var

Kerrokset

3

Hoitovastike

195 €

Myyntihinta

960.000 €

Velaton hinta

960 000 €

Huoneisto

Tilat

Oh, k, rt, 4-5 mh, 3 x wc, kph, s, ph, ask.h, var

Asuinpinta-ala n.

210 m²

Ikkunoiden suunta

Yhtiön piha-alueelle sekä vieressä olevan puistoalueen yli merelle.

Keittiö/varusteet

Todella suuri keittiö, jossa kaapistot vaaleaa puuta ja somisteena kirsikkapuuta, runsaasti työtasoja, sekä puusta että graniitista. Astianpesukone uusittu 2021 ja liesituuletin 2023, muut kodinkoneet oletettavasti alkuperäisiä. Keittiössä myös puulämmitteinen uuni ja valurautaiset keittolevyt, loistava paikka pizzan, joulukinkun tai leivän paistamiseen.

Kph/wc/varusteet

Yläkerran kylpyhuoneessa suihkukaappi, pesuallas ja allaskaappi sekä erillinen kaapisto ja wc-istuin. Keskikerroksen wc-tilassa on suihkuvaraus. Alimmassa kerroksessa saunaosastolla suihkutila ja poreamme.

Sauna

Kellarikerroksessa tilava sauna ja pesutilat. Pesuhuoneessa suihkutila sekä poreamme.

Vapautuu

Muu

Kunto

Tyydyttävä

Energialuokka

C2018, Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku 120 (uuden rakennuksen vaatimus <103).

Lisätietoja

Tasainen nurmikkopiha, piha rajautuu kaupungin puistoalueeseen, joka jatkuu meren rantaan saakka. Tällä osakeryhmällä on käyttö- ja hallintaoikeus 2210 m2 piha-alueeseen. Käyttö- ja hallinta-alueen rajat on merkitty yhtiöjärjestyksen liitekarttaan.

Yhtiö

Nimi

As Oy Espoon Ullebo

Rakennusvuosi

2003

Tontin pinta-ala

3400 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusaine

Puu ja Kellari kiviharkko

Lämmitys

Sähkö ja 2 ilmalämpöpumppua

Kaavoitustilanne

Osayleiskaava

Asumiskustannukset

Yhtiövastike

195 €

Muut maksut

Osakkailta kerättävällä vastikkeella maksetaan kiinteistövero, kiinteistövakuutus, vesiliittymän kuukausimaksu, yhteisen tieliittymän kunnossapito, jätevesijärjestelmän käyttö- ja kunnossapitomaksu. Kunkin rakennuksen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja vastaa ko. rakennuksen sekä siihen kuuluvan alueen kunnossapidosta sekä kaikista ylläpito- ja korjauskustannuksista. Tien ja pihan auraus maksoi talvella 2022-2023 130 euroa (lasku 260 e, jaetaan naapurin kanssa). Vesimaksuennakko 24 eur/kk tämän talon osalta (Yhtiövastikkeeseen sisältyvä ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Hinta

Myyntihinta

960.000 €

Velaton hinta

960 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Raya Virtanen

Ylempi Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiLAT, SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä

040 820 7717

raya.virtanen@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv