image

Tammisaari, Tammisaari, Snappertuna

MO
60 m²
259 000 €

Esittelyteksti

Snappertuna Käringholmarna, 10600 Tammisaari

Löydä oma rauhan tyyssijasi Käringholmarnan saarella, Tammisaaren Snappertunassa, jossa luonnonkaunis ympäristö ja meren läheisyys luovat täydellisen kehyksen rentouttavalle irtiotolle arjesta. Tämä viehättävä saarihuvila tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia merellisestä elämäntavasta omalla ranta-alueella, josta avautuvat upeat näkymät etelään ja kaukaiselle veneväylälle sekä upeaan lahdelmaan ilta-aurinkoon.
Laiturin edessä syvenevä ranta joten esim. purjeveneellä pääsee myös perille.

Huvila on rakennettu vuonna 1981 ja kätkee sisäänsä lämpimän tunnelman, joka huokuu perinteisestä hirsirakenteesta ja kodikkaasta sisustuksesta. Tilavassa tuvassa on mukavasti tilaa yhteisille hetkille ruokapöydän ääressä tai oleskeluryhmässä nauttien puukaminan lämmöstä. Tupakeittiöstä on käynti suojaisalle takaterassille, jossa voi nauttia esim. aamukahvit raikkaassa ulkoilmassa.

Toisen kerroksen parvella sijaitsevat makuutilat, joista on käynti parvekkeelle – täydellinen paikka ihailla upeita merimaisemia. Saunaosasto tarjoaa loistavat puitteet rentoutumiseen, ja saunasta on suora pääsy katetulle terassille, jossa voit vilvoitella saunan löylyjen jälkeen.

Oma ranta ja kaksi ranta-aluetta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet vesiharrastuksiin ja luonnon rauhan kokemiseen. Huvilan läheisyydessä sijaitseva Sandnäsuddin saaristolaiskauppa ja uusiutunut rantaravintola lisäävät alueen viehätystä, tarjoten palveluita veneilijöille ja lomailijoille.

Tämä saarihuvila on täydellinen kohde niille, jotka arvostavat luonnonläheistä elämäntapaa ja etsivät omaa rauhan keidasta meren ääreltä. Myöskin laaja kirjo upeita merilintuja, merikotkia ja muita saariston elämiä tervetii sinua lähes päivittäin. Älä anna tämän ainutlaatuisen tilaisuuden lipua käsistäsi – ota askel kohti unelmiesi loma-asuntoa Snappertunassa.

Lisätietoja ja esittelypyynnöt: arto.loven@westhouse.fi ja 044-747 7000

Kohdetiedot

Asuinpinta-ala

60 m²

Muu pinta-ala

0 m²

Kerrokset

1-2

Myyntihinta

259.000 €

Velaton hinta

259 000 €

Huoneisto

Asuinpinta-ala n.

60 m²

Keittiö/varusteet

Tupakeittiö josta käynti myös takaterassille.

Kph/wc/varusteet

Pesutilat sijaitsevat saunan yhteydessä, suihku.

Sauna

Saunaan käynti toimivasti suoraan suojaisalta katetulta terassilta.

Vapautuu

Heti

Kunto

Tyydyttävä

Energialuokka

Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Yhtiö

Rakennusvuosi

1981

Tontin pinta-ala

11000 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusaine

Hirsi

Lämmitys

Sähkö, ilmalämpöpumppu ja Kamina

Hinta

Myyntihinta

259.000 €

Velaton hinta

259 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Arto Lovén

Senior Advisor, LKV, LVV, YKV

044 747 7000

arto.loven@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv