Inkoo Degerby Stävöntie 211 - Westhouse LKV
video
image

Inkoo, Degerby

Mökki tai huvila
214.5 m²
4 mh, avokeittiö, rt, oh, 2 x wc, saunaosasto, ruokakomero, 2 x vh, khh
2 277 000 €

Esittelyteksti

Stävöntie 211, 10160 Inkoo

Moderni hirsitalo - upea iso merenrantatontti - rakennusoikeutta jäljellä

Tervetuloa tutustumaan unelmien kotiin/vapaa-ajan asuntoon.

Taloon sisään astuttaessa, heti tilavassa eteisaulassa, aukeaa henkeäsalpaavan kaunis näkymä olohuoneen isojen ikkunoiden ja lasiliukuovien kautta merelle ja isolle nurmipihalle.

Olohuoneen jatkeena on todella tyylikäs valkoinen avokeittiö, jossa on laadukkaat AEG:n koneet sekä iso saareke, jossa on induktioliesi. Keittiössä on Nerostein kvartsitasot, messinki vesihana ja - vetimet. Tehokas liesituuletin on asennettu kattoon saarekkeen yläpuolelle.

Majoittumaan mahtuu isompikin perhe tai seurue. Talossa on neljä isoa makuuhuonetta, joissa on tilaa leikeille ja illalla mukava rauhoittua yöunille. Vanhempien makuuhuone on meren puolella ja isosta ikkunasta voi ihailla vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa maisemataulua. Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.

Upeat tilavat ja valoisat kylpylä-henkiset pesutilat saunan yhteydessä. Kaksi sadesuihkua ja kaunis valkoinen kylpyamme. Tiloista on upea näkymä merelle ja liukuovi meren puoleiselle terassille. Kaunis paikalla käsityönä rakennettu sauna, josta on huikea näköala merelle, Harvian pilarikiuas, lasiseinät ja lasiovi pesutilojen puolelle.

Kaksi tyylikästä erillistä wc:tä, joissa on harmoninen värimaailma ja laadukkaat kalusteet. Unelmien tilava ja valoisa kodinhoitohuone, josta on käynti myös suoraan ulos. Kodinhoitohuoneessa on iso ikkuna ja lasiovi, paljon säilytystilaa ja pitkä pöytätaso helpottamassa puhtaan pyykin käsittelyä.
Kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa myös esim. lastenvaunuille.

Tontti on meren puolella pääsääntöisesti tasaista nurmipihaa. Rannassa on pitkä laituri, jonka molemmin puolin on kulkua helpottavat näyttävät kaiteet.
Rannan tuntumassa on viihtyisä nuotiopaikka, jota ympäröi muutama puu tosi viehättävällä tavalla. Iso osa tonttia on luonnontilaista/ metsikköä.

Omalla tenniskentällä voi hioa kämmen- ja rystylyöntejä tai pelata muita pallopelejä.

Tontilla on vanhempiakin rakennuksia, jotka vaativat peruskunnostusta; vanha kesämökki ja erillinen vanha saunarakennus sekä muutama pihavaja.
Rakennusoikeutta on jäljellä talousrakennukselle 150 m2.
Jos haluaa rakentaa 80 m2 sivuasunnon, täytyy vanha kesämökki ensin purkaa.

Tämä kohde on uniikki ja sen kauneuden ymmärtää täysin, vasta merimaiseman auetessa silmien edessä!

Kohdetta esitellään tiistaista 14.3. alkaen.

Luottamukselliset yhteydenotot - esittelyt ja lisätiedot:

Förfrågningar och bokning av visning:
Inquiries and showings:

Nina Nykopp 0400 22 60 20 tai nina.nykopp@westhouse.fi

Betjänar även på svenska.
Complete service also in English.

Kohdetiedot

Sijainti

Stävöntie 211

10160 Inkoo

Asuinpinta-ala

197.5 m²

Muu pinta-ala

17 m²

Huoneet

4 mh, avokeittiö, rt, oh, 2 x wc, saunaosasto, ruokakomero, 2 x vh, khh

Kerrokset

1

Myyntihinta

2.277.000 €

Velaton hinta

2 277 000 €

Huoneisto

Osoite

Stävöntie 211

10160 Inkoo

Tilat

4 mh, avokeittiö, rt, oh, 2 x wc, saunaosasto, ruokakomero, 2 x vh, khh

Asuinpinta-ala n.

197.5 m²

Keittiö/varusteet

Todella kaunis valkoinen avokeittiö, jossa on laadukkaat AEG kodinkoneet, iso saareke, johon on upotetttu liesitaso, upeat Nerostein kvartsitasot, messinki vesihana ja - vetimet. Tehokas liesituuletin on asennettu kattoon saarekkeen yläpuolelle.

Kph/wc/varusteet

Upeat tilavat ja valoisat kylpylähenkiset pesutilat saunan yhteydessä. Kaksi sadesuihkua ja kaunis valkoinen kylpyamme. Pesutiloista on upea näkymä merelle ja liukuovi meren puoleiselle terassille.

Sauna

Kaunis käsityönä paikalla rakennettu sauna, josta on näköala merelle, Harvian pilarikiuas, lasiseinät ja lasiovi pesutilojen puolelle.

Vapautuu

Muu

Kunto

Erinomainen

Energialuokka

B2018,

Lisätietoja

Meren puoleinen iso piha-alue on nurmikkoa, pieni hiekkaranta, sisääntulon puoleinen piha-alue on osin luonnontilainen/metsää. Pihalla on myös tenniskenttä.

Yhtiö

Rakennusvuosi

2020

Tontin pinta-ala

18614 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusoikeus

Alueelle saa rakennuspaikka kohtaisesti rakentaa yhden enintään kaksikerroksisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 270 k-m². Uuden rakennuspaikan vähimmäiskoko on 5 000 m². Lisäksi saa rakentaa enintään 80 k-m² kokoisen sivuasunnon, jonka tulee aina olla pienempi kuin pääasunto. Sivuasunnon voi rakentaa päärakennuksen yhteyteen tai erillisenä rakennuksena. Talousrakennuksia saa rakentaa siten, että yhteenlaskettu kokonaiskerrosala on enintään 150 k-m². Rakennusten tulee muodostaa yhtenäinen pihapiiri. Rakennusten lopullinen sijainti määrätään rakennuslupaa hakiessa. käsiteltäessä.

Rakennusaine

Hirsi

Lämmitys

Maalämpö

Kaavoitustilanne

Yleiskaava

Hinta

Myyntihinta

2.277.000 €

Velaton hinta

2 277 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

0400 22 6020

nina.nykopp@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Westhouse Lkv