image

Espoo, Henttaa, Lillhemt

OKT
349 m²
Oh, 4 x mh, k, rt, takkah, s, ph, kph, wc, khh, harr.h, työh, var, p, at
862 000 €

Esittelyteksti

Tuurinniitynkuja 6, 02250 Espoo

Tyylikäs omakotitalo halutulla Henttaan pientaloalueella 218 / 349 m2

Kauniille rinnetontille on vuonna 1997 valmistunut omakotitalo, jonka suuret ikkunat ja terassi tarjoaa rauhoittavat näkymät.

Tässä avarassa talossa on kaksi kerrosta, mutta useampia tasoja. Sisäänkäynnistä avautuu upea avara olohuone, jossa katto kohoaa jopa 3,8 m korkeuteen ja isot ikkunat tuovat päivänvalon sisään. Olohuoneesta paria askelmaa korkeammalla sijaitsee ruokailutila ja vieressä tilava ja valoisa keittiö. Olohuoneesta on käynti sekä lasitetulle parvekkeelle että suojaisalle terassipihalle. Oleskelutilat ovat täydelliset niin perheen yhdessäoloon kuin vieraiden kestitsemiseen, isollakaan porukalla ei tila lopu kesken. Eteisestä on myös käynti kolmeen makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen.

Alakerrassa on reilut tilat, jotka mukautuvat monenlaiseen käyttöön, siellä sijaitsee yksi makuuhuone ja takkahuone sekä tyylikäs juuri remontoitu saunaosasto, missä kaksi suihkua ja poreamme. Alakerrasta löytyy myös lisätilaa, jotka ovat tällä hetkellä kuntoiluhuone- ja työhuone sekä varastokäytössä.

Tämä koti lämpiää edullisella ja ympäristöystävällisellä maalämmöllä. Lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä, joka tekee asumisesta miellyttävää. Kuumia kesäpäiviä varten on asennettu ilmalämpöpumppu viilentämään talon lämpötilan mukavaksi.

Kaunis puistoalueeseen rajoittuva tontti on kooltaan hieman reilut 1.000 m2. Kahdessa tasossa olevassa pihassa on sekä nurmikkoa, että laatoitettua terassialuetta. Talon yhteydessä on kahden auton talli ja lisäksi pihassa on tilaa vieraiden autoille.

Lillhemtin kylä Henttaalla on turvallinen ja kodikas asuinalue, joka tarjoaa asukkailleen erittäin hyvät ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Tapiolan ja Iso Omenan palvelut ovat lähietäisyydellä, ja Kehä kakkosta pitkin on helppo siirtyä Turunväylälle tai Länsiväylälle. Helsingin keskustaan on matkaa vain n. 12 km.

Kysy lisätietoja ja sovi oma esittelyaika:
Raya Virtanen | raya.virtanen@westhouse.fi | 040 8207717


sähköauton lataus, maalämpö, puutarha, puistonäkymä,

Kohdetiedot

Asuinpinta-ala

218 m²

Muu pinta-ala

131 m²

Huoneet

Oh, 4 x mh, k, rt, takkah, s, ph, kph, wc, khh, harr.h, työh, var, p, at

Kerrokset

1-2

Myyntihinta

862.000 €

Velaton hinta

862 000 €

Huoneisto

Tilat

Oh, 4 x mh, k, rt, takkah, s, ph, kph, wc, khh, harr.h, työh, var, p, at

Asuinpinta-ala n.

218 m²

Keittiö/varusteet

Tilava ja valoisa vaaleansävyinen keittiö uusittu 2019, Noblessan kaapistot, valkoiset yläkaapit ja harmaat alakaapit. Runsaasti työtilaa, tasona valkoinen kvartsikomposiitti. Laadukkaat kodinkoneet Boschilta ja todella käytännöllinen Festivon jääkaappi-pakastin 0-tilalla.

Kph/wc/varusteet

Yläkerrassa kylpyhuone suihkulla ja alakerrassa saunan pesuhuoneessa kaksi suihkua sekä poreamme. Märkätilat on remontoitu 2024 tyylikkäin ja ajattomin laatoin. Vesi- ja muut kalusteet on myös vaihdettu samalla, paitsi poreamme, joka on hankittu aikaisemmin.

Sauna

Ikkunallinen sauna, jonka seinät on käsitelty lämpimän ruskealla sävyllä ja vaihdettu uudet lauteet (2024) samaa lämpimän ruskeaa sävyä. Harvian heti valmis-kiuas.

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Kunto

Hyvä

Energialuokka

B2018, Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuusluku, E-luku 105 (uuden rakennuksen vaatimus <103)

Lisätietoja

Näyttävä piha rajautuu Espoon keskuspuistoon ja on suureksi osaksi rajattu tuija-aidalla. Piha jakautuu kahteen alueeseen, ylä- ja alapihaan. Pihassa on tilaa sekä peleihin ja leikkeihin että oleskeluun ja grillailuun.

Yhtiö

Rakennusvuosi

1997

Tontin pinta-ala

1052 m²

Tontin omistus

Oma

Rakennusoikeus

Rakennusoikeus on käytetty kokonaisuudessaan.

Rakennusaine

Tiiliverhoilu

Lämmitys

Maalämpö, ILP viilennykseen ja ilmalämpöpumppu

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Hinta

Myyntihinta

862.000 €

Velaton hinta

862 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Raya Virtanen

Ylempi Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiLAT, SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä

040 820 7717

raya.virtanen@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv