video
image

Espoo, Espoonkartano

OKT
220 m²
9h, k, aula, khh, 2 kph, kuisti
645 000 €

Esittelyteksti

Vähän-Myntin tie 4, 02780 Espoo

Toteuta puutalounelmasi ainutlaatuisissa maisemissa Gumbölenjoen varrella!

Mansardikattoinen hirsitalo Villa Jonna seisoo vakaasti puutarhamaisella tontilla, Espoonkartanon puistomaisen kartanomiljöön laidalla.

Tartu kiinni rautaisesta kaiteesta noustessasi ovelle kiviportaita pitkin. Astu sisään pariovista ja valoisa ristikkoikkunoiden kehystämä kuisti toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Heti sisään astuessa kartanotunnelma hurmaa; ristikkoikkunat, lankkulattiat, paneloinnit ja perinnetapetit huokuvat hirsitalon ainutlaatuista tunnelmaa ja vanhat peiliovet avaavat houkuttelevia näkymiä eri tiloihin. Täällä kiireen tuntu pysähtyy ja pääset elämään oman puutalounelmasi todeksi. Eteishallissa sinut vastaanottaa juhlava portaikko, joka jakaa tämän kodin tilat luontevasti kahteen kerrokseen.

Oleskelutilat ja keittiö sijoittuvat alakertaan luoden kodikkaat ja viihtyisät puitteet yhdessäoloon. Selkeät funktionaaliset tilat on helppo rytmittää ja sisustaa palvelemaan juuri sinun toiveitasi. Alkuperäisessä loistossaan olevat tulisijat; kakluunit, puuhellat ja leivinuuni ovat tämän kodin sydän luoden lämpöä ja tunnelmaa useimmissa huoneissa. Valo tulvii sisään ristikkoikkunoista, joista avautuu rauhoittavia metsä- ja puutarhanäkymiä eri ilmansuuntiin. Makuuhuoneita ja kylpytiloja löytyy kummastakin kerroksesta, luoden muuntojoustavuutta ja tilaa isommallekin perheelle. Keittiö ja kylpytiloja on päivitetty vuosien varrella vastaamaan nykyajan asumisen tarpeita ja toiveita. Remontit on tehty tyyliin sopivasti ja vanhaa henkeä vaalien sekä kunnioittaen. Puutarhamainen piha joen varrella tarjoaa tilaa ja monipuolisia puitteita ulkoelämästä nauttimiseen.

Tee puutalounelmasi todeksi ja tule tutustumaan tarkemmin tähän upeaan tunnelmalliseen kotiin.

Tämä hirsitalo sijaitsee Espoonkartanon alueen laidalla, läntisessä Espoossa. Espoonkartano ja sitä ympäröivä kulttuurimaisema muodostavat valtakunnallisesti arvokkaan ja merkittävän kulttuuriympäristön. Alueen vertaansa vailla oleva luonto palauttaa arjen keskellä; rauhoittavan monipuoliset metsät polkuineen ja kauas aukeavat viheriöt luovat ainutlaatuisen asuinympäristön, josta löytyy kokemista ja tekemistä jokaiselle. Aluetta rikastuttavat monet erikoispiirteet, kuten hevostalli ja golfkenttä, jonka viheriöt hiihtoladut valtaavat talviaikaan.

Alue tulee kehittymään ja monipuolistumaan tulevaisuudessa asuntokantansa sekä lähipalveluidensa osalta. Alueesta muodostuu Espoonkartanon valtakunnallisesti merkittävän kulttuuriympäristön arvoja kunnioittava korkealuokkainen asuinalue, jonka idyllinen puutalomiljöö jatkaa saumattomasti Espoonkartanon kaunista ympäristöä.

Annamme mielellämme lisätietoja!
Juha Erkkilä 050 414 8888 tai juha.erkkila@westhouse.fi
Pekka Kujala 040 832 8888 tai pekka.kujala@westhouse.fi

Kohdetiedot

Sijainti

Vähän-Myntin tie 4

02780 Espoo

Asuinpinta-ala

210 m²

Muu pinta-ala

10 m²

Huoneet

9h, k, aula, khh, 2 kph, kuisti

Kerrokset

1-2

Myyntihinta

645.000 €

Velaton hinta

645 000 €

Huoneisto

Osoite

Vähän-Myntin tie 4

02780 Espoo

Tilat

9h, k, aula, khh, 2 kph, kuisti

Asuinpinta-ala n.

210 m²

Keittiö/varusteet

Talon tyyliin sopiva keittiö on uusittu 2013. Tässä tilavassa keittiössä vanha kohtaa uuden kauniilla tavalla. Valkoiset kaapin ovet ja mustat työtasot sopivat hienosti yhteen puuhellan ja leivinuunin värimaailmaan. Kaapistojen välitilassa on valkoiset laatat ladottuna tyyliin sopivasti tiililadontaan. Keittiön ruutuikkunasta avautuu kaunis maalaismaisema.

Kph/wc/varusteet

Alakerrassa on kauttaaltaan laatoitettu tilava kylpyhuone. Talon toinen kylpyhuone sijaitsee yläkerran makuuhuoneiden yhteydessä. Molemmat kylpyhuoneet ovat kunnostettu 1990 -luvun alkupuolella ja alkavat olemaan teknisen käyttöikänsä päässä, eikä vesieristeistä ole varmuutta.

Sauna

Joen rannassa saunarakennus, josta saa kunnostamalla upean ulkosaunan. Saunarakennus ei ole tällä hetkellä käyttökunnossa.

Vapautuu

Heti

Kunto

Tyydyttävä

Energialuokka

Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Hinta

Myyntihinta

645.000 €

Velaton hinta

645 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Juha Erkkilä

Myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, kaupanvahvistaja

050 414 8888

juha.erkkila@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv