Loft-tunnelmaa Lauttasaaressa

11.9.2019

Tyylikästä ja helppoa kaupunkiasumista keskeisellä paikalla puiston laidalla! Tämä upea loft-henkinen koti ei laadusta tingi. Entinen kirjapainorakennus on saanut täysin uuden elämän, jossa arkkitehtoniset yksityiskohdat viestivät talon historiasta.

“Värikkäät itämaiset matot rikkovat onnistuneesti harmaan harmonian, joka vallitsee sisustuksessa. “

“Reilun kokoinen lasitettu parveke luo tunnelmallisen tilan, jossa voit nauttia iltapäivän auringosta vaikkapa kirjaa lukien.”

Tyylikästä ja helppoa kaupunkiasumista keskeisellä paikalla puiston laidassa! Tämä upea loft-henkinen koti ei laadusta tingi. Entinen kirjapainorakennus on saanut täysin uuden elämän, jossa arkkitehtoniset yksityiskohdat viestivät talon historiasta. Menneen ajan tunnelman huomaa mahtavasta huonekorkeudesta, suurista ikkunoista sekä näyttävistä pilareista. Tästä ihanasta kodista on rohkeasti jätetty verhot pois ja näin ikkunat tuovat runsaasti valoa ja avaruutta asuntoon.

Kaikki pinnat muodostavat yhtenäisen ja esteettisesti kauniin kokonaisuuden. Hillitty valkoinen avokeittiö saarekkeineen yhdistyy saumattomasti suureen olohuoneeseen, jossa koko perheen on helppo kokoontua. Värikkäät itämaiset matot rikkovat onnistuneesti harmaan harmonian, joka vallitsee sisustuksessa. Myös lämmin beige ja puun sävyt tuovat lämpöä kokonaisuuteen. Reilun kokoinen lasitettu parveke luo tunnelmallisen tilan, jossa voit nauttia iltapäivän auringosta vaikkapa kirjaa lukien.

Makuuhuoneita on kaksi, ja säilytystilaa on runsaasti. Kauniisti laatoitettu kylpyhuone on tehokas kokonaisuus, johon mahtuu myös kodinhoitonurkkaus. Tässä asunnossa voit nauttia oman saunan löylyistä. Loft-asuminen tarjoaa sisustajalle paljon mahdollisuuksia, nyt sinulla on mahdollisuus sisustaa tästä oma unelmiesi kodin.

Kurkkaa tästä kohteen myynti-ilmoitus!

Inspiroivia hetkiä,

Avainsanat: avokeittiö, citykoti, Helsinki, Inspiraatio, Keittiö, Kerrostalo, Koti, Kylpyhuone, Lauttasaari, loft-asunto, loft-tunnelmaa, Makuuhuone, Sisustus,