Myymässä asuntoa?

30 vuoden tuoma vankka kokemus takaa sinulle parhaat edellytykset onnistuneelle asuntokaupalle.

Tilaa maksuton arviokäynti

Tilaa maksuton arviokäynti

Pyydä meidät arviokäynnille niin saat tietoa asuntosi todellisesta arvosta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Varaa arviokäynti suoraan kalenteristamme

Voit nyt varata maksuttoman arviokäynnin suoraan ajanvarauskalenteristamme. Arviokäynnin kesto on 60min. Aloita painamalla varaa tästä.

Westhouse calendar

Asumisen unelmista totta – aidolla välittämisellä!

> 88 % toimeksiantajistamme suosittelee
> 30 vuoden kokemus
> 10 000+ solmittua kauppaa
> 10 000+ kotisivukävijää / kk
> Nopea – lyhyet myyntiajat
> Käytössäsi kiinteistöalan ammattilaiset

Onko asunnon myynti ajankohtaista?

Toteutamme asuntounelmia jo 30 vuoden kokemuksella. Hoidamme asuntokaupan eri vaiheet alusta loppuun mahdollisimman turvallisesti ja vaivattomasti.

Olemme erikoistuneet arvoasuntojen, perheasuntojen ja merenrantakohteiden kiinteistönvälitykseen Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Vankka ammattitaito takaa todellisen markkinahinnan. Oikea hinta tavoittaa hintatietoisen ostajakunnan, jolloin asunnon myyntiaika ei veny vaarantaen kohteen menekkiä. Tuloksellisessa asuntokaupassa myyntihenkilökunnan ammattitaito, työkokemus sekä tehokkuus ovat avainasioita. Kaikki Westhousen kiinteistönvälittäjät ovat välitysalan huippuja eivätkä harjoittele kotisi kustannuksella.

Markkinointi on meille kunnia-asia; myyntiesitteemme ovat Suomen parhaimmistoa. Sosiaalisessa mediassa meidät huomataan. Asuntostailauksien ja kuvien tärkeydestä kerromme mieluiten lisää, kun tavataan. Lisäksi oma Westhouse Homes -lehtemme tavoittaa vaativan, mutta potentiaalisen asiakaskunnan. Kun kotisi on sinulle arvokas, anna sen näkyä arvoisessaan seurassa! Takaamme alan parhaimman näkyvyyden juuri sinun kodillesi, onhan se meidän molempien etu.

Olipa asuntosi sitten kaksio, kartano tai merenrantahuvila pääkaupunkiseudulla tai sen tuntumassa – olemme todennäköisesti paras valinta kotisi kiinteistönvälittäjäksi.

Kauttamme voit myös myydä asuntosi tai kiinteistösi niin sanotusti hiljaisesti, ilman julkista näkyvyyttä.
Lue lisää täältä. Hiljainen myynti.

Meiltä saat myös viralliset arviokirjat kuolinpesää, perunkirjaa, ositusta tai pankkia varten.

Ota yhteyttä

Näin asuntosi myynti onnistuu

> Asunnon upea myyntistailaus
> Näyttävät ja laadukkaat kuvat
> Huipputyylikäs myyntiesite
> Kattava sosiaalisen median mainonta
> Westhouse-tiimin laaja kontaktiverkosto
Tilaa maksuton arviokäynti

Välityspalvelumme sisältää

Ammattitaitoinen tiimi

Tuloksellisessa asuntokaupassa myyntihenkilökunnan ammattitaito, työkokemus sekä tehokkuus ovat avainasioita. Kaikki Westhousen työntekijät ovat kokeneita ja koulutettuja, keskimäärin 12 vuotta alalla toimineita.

Kilpailukyinen palkkio

Emme ole halvin, mutta emme myöskään kallein – meillä hinta-laatusuhde on kohdillaan ja palkkiomme on erittäin kilpailukykyinen.

Tasokkaat valokuvat ja ilmakuvat

Jokaisen kohteen kuvaa asuntojen ja kiinteistöjen kuvaamiseen erikoistunut ammattivalokuvaaja. Kuvien tärkein tehtävä on herättää kiinnostusta ja houkutella potentiaaliset ostajat pyytämään lisätietoja kohteesta.

Korkealuokkainen video

Kiinteistövideomme ovat huippuluokkaa ja käytämme niiden tuottamiseen vain ammattilaisia.

Asunnon myyntistailaus

Jokainen yksityiskohta on tärkeä, siksi kohteemme stailataan kuvauksen ohessa sisustussuunnittelijan toimesta. Stailaajan tehtävä onkin yhdessä valokuvaajan kanssa tuoda asunnon parhaat puolet esille.

3D virtuaalikalustus

3D virtuaalikalustuksella tuodaan tyhjän asunnon tilat mahdollisimman houkuttelevasti esille.

Kattava somenäkyvyys

Mainonta sosiaalisessa mediassa on yhtä tärkeässä roolissa kuin myynti-ilmoitukset asuntoportaaleissa, niinpä jokainen kohde ansaitsee näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Meidän some-mainonta tavoittaa n. 300 000 henkilöä pääkaupunkiseudulla joka kuukausi.

Näyttävä myyntiesite

Teemme jokaisesta kohteesta käsityönä näyttävän monisivuisen painolaatuisen esitteen, joka on esteettisesti kaunis tietopaketti.

Westhouse Homes -lehti

Westhouse homes -lehti on lähes 40-sivuinen kattaus myynnissä olevia upeita asuntoja. Lehti jaetaan postitse n. 10 000 kotiin. Tämän lisäksi lehti on noudettavissa ja luettavissa muutamissa kahviloissa ja ravintoloissa sekä toimistoillamme ja esittelyissä.

Laaja kontaktiverkosto

30 vuotta alalla takaavat laajan kontaktiverkoston niin asiakkaisiin kun yhteistyökumppaneihinkin. Meillä asuntoja myydään myös ilman julkista näkyvyyttä – tämä onnistuu vain silloin kun ostavia asiakkaita löytyy omasta verkostosta.

Virtuaaliesittelyt

On tilanteita, kun kohteen esittelyyn paikan päälle on mahdoton päästä. Silloin virtuaaliesittely on oiva keino päästä kurkistamaan sisälle kiinnostavaan asuntoon.

Uutiskirje

Uutiskirjejakelu on kuukausittainen katsaus uusimpiin kohteisiimme sekä markkinatilanteeseen.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat kuukausittain tietoa markkinoille tulevista uusista kohteista, asuntomarkkinasta sekä pääset kurkistamaan sisälle upeisiin koteihin.

Tilaa uutiskirje

Välityspalkkio

Arviokäynti on aina ilmainen. Välityspalvelu palkkioineen räätälöidään erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Välityspalkkiomme lasketaan aina myyntikohteen velattomasta hinnasta.

Huoneistot

3,33% (2.68 % + alv)
Espoo Helsinki Kauniainen Vantaa

Kiinteistöt

3,90% (3.15 % + alv)
Espoo Helsinki Kauniainen Vantaa

Erikoiskohteet

4,70% (3.79 % + alv)
Espoo Helsinki Kauniainen Vantaa
Tilaa maksuton arviokäynti

Lue lisää

Asuminen / Kodit /

Asunnon hiljainen myynti – Kodin voi myydä myös ilman julkista näkyvyyttä

Lue lisää

Asuminen / Kodit /

Myyntistailaus on tärkeä osa laadukasta ensivaikutelmaa

Lue lisää

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö

Helsinki

Puhelin 0400 350 888
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiinteistönvälittäjä

Westhouse LKV toteuttaa asumisen unelmia niin myyjille kuin ostajillekin. Jos olet myymässä asuntoasi pääkaupunkiseudulla, kannattaa kiinteistönvälittäjäksi valita asiantuntijamme. Toimimme Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella yli 25 vuoden kokemuksella. Luotamme vankkaan ammattitaitoon, tehokkuuteen ja osaamiseen. Westhouse LKV:n palveluksessa on lukuisia alansa tuntevia kiinteistönvälittäjiä, joille asiakkaan etu on tärkein. Kiinteistönvälittäjämme ovat kokeneita ja omaavat vahvan aluetuntemuksen pääkaupunkiseudulla.

Hyödynnämme välitystyössä ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän lisäksi runsaasti nykypäivän työkaluja. Laadukkaat valokuvat, kutsuva asuntostailaus, myyntiesitteet, laajat verkostot ja vahva somenäkyvyys ovat esimerkkejä työkaluista, joita kiinteistönvälittäjämme hyödyntävät työssään.

Panostamme kiinteistönvälityksessä laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Lisäksi asiakaspalvelumme on 100% luotettavaa ja henkilökohtaista. Oli kotisi sitten omakotitalo, arvoasunto tai merenrantahuvila, tiedämme miten kohde saadaan myydyksi nopeasti hyvään hintaan.

Tarjoamme asiantuntemustamme myös kuolinpesää, perunkirjaa, ositusta tai pankkia varten. Oli kyse mistä tahansa virallisesta arviosta, teemme sen aina asiakkaan etu edellä.

Kiinteistönvälitys Espoo

Westhouse LKV on espoolainen kiinteistönvälitystoimisto, joka tuntee Espoon alueen erityisen vahvasti. Espoon Toimistomme sijaitsee Haukilahdessa, osoitteessa Haukilahdenkatu 16. Olemme välittäneet asuntoja Espoon alueella jo vuodesta 1994, joten tunnemme Espoon alueen asuntomarkkinat todella hyvin.

Jos haluat saada asunnostasi mahdollisimman hyvän hinnan mahdollisimman nopeasti, kannattaa ottaa yhteyttä meihin. Otamme huipputason kuvat, stailaamme kotisi, luomme laadukkaat esite- ja myyntimateriaalit sekä hyödynnämme laajoja verkostojamme. Hyödynnämme myös laajaa somenäkyvyyttämme kotisi myynnin tueksi.

Olemme toteuttaneet asumisen unelmia Espoossa suuremmille perheille kuin pariskunnillekin. Espoon lukuisat omakotitalot, merentantahuvilat tai vaikka modernit yksiöt metron varrelta ovat löytäneet ostajan laajan verkostomme kautta. Mitä isompi ja ainutlaatuisempi kohde, sitä hankalampi sitä on hinnoitella. Siksi kokemuksella on tärkeä jalansija välitystyössä. Tilaa nyt maksuton arviokäynti, niin saat tietoa asuntosi todellisesta arvosta.

Kiinteistönvälitys Helsinki

Oletko myymässä asuntoasi Helsingin alueella? Westhouse LKV:lla on erityisen vahva aluetuntemus myös Helsingissä. Kokeneet kiinteistönvälittäjämme omaavat vahvan tietotaidon Helsingin alueen hintatasosta. Tarjoamme asunnon myyjälle vahvan ammattitaidon lisäksi runsaasti työkaluja, joilla asunnot saadaan myydyksi hyvällä hinnalla ja lyhyellä myyntiajalla. Westhouse LKV on perustettu vuonna 1994 ja olemme tehneet yli 10000 onnistunutta kauppa, joista osa on Helsingissä.

Välittämämme kohteet Helsingissä ovat usein upeita koteja hyvillä sijainneilla. Oli kotisi sitten omakoti-, erillis-, rivi- tai kerrostalo, meiltä löytyy siihen tarvittava osaaminen. Meiltä löytyy myös osaamista vaativampien kohteiden, kuten arvoasuntojen välittämiseen Helsingissä. Välitämme myös uudiskohteita. Voit laittaa kotisi myyntiin myös ns. hiljaisena, jolloin asunnollesi löydetään ostaja ilman julkista näkyvyyttä. Pitkään Helsingin alueella vaikuttaneet välittäjämme omaavat laajat kontaktiverkostot, joiden avulla löydämme kohteellesi ostajan, vaikka kohde olisin myynnissä ilman julkista näkyvyyttä.

Helsinki on uudistunut viime vuosien aikana rajusti, mutta tutut alueet ovat pitäneet pintansa. Esimerkiksi Lauttasaari on pitänyt pintansa suosittuna kaupunginosana. Olemme myyneet Lauttasaaresta lukusia asuntoja, osa jopa samasta taloyhtiöstä. Lisäksi olemme välittäneet lukuisia kohteita Töölön, Ullanlinnan, Punavuoren, Kaivopuiston ja Eiran alueella. Pyydä kiinteistönvälittäjältämme maksuton arviokäynti, niin annamme arvion asuntosi todellisesta arvosta.