Westhouse kasvaa - Westhouse LKV

Westhouse kasvaa

7.3.2022

Olemme avanneet uuden toimistomme Lönnrotinkadulle. Tässä artikkelissa pääset kurkistamaan upean toimistomme seinien sisälle.

Keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa Lönnrotinkadun ja Albertinkadun kulmassa, kivijalan liiketilan ovien takaa aukeaa moderni ja valoisa toimistomme. Valoa virtaa runsaasti suurista ikkunoista sisään, vaaleanpuun ja tummien yksityiskohtien kontrasti viimeistelee tyylikkäästi kokonaisuuden.

 

Uudet tilamme auttavat palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin myös Helsingissä! Kokeneilla kiinteistövälittäjillämme on runsaasti työkaluja kotisi myymiseksi Espoossa ja Helsingissä. Panostamme valokuviin, esitteisiin ja muihin myyntimateriaaleihin, jonka avulla tavoitamme kodillesi potentiaaliset ostajat. Vahvuuksiamme ovat etenkin henkilökohtainen palvelu, kokemus ja ajankohtainen asiantuntemus.

Meillä sinua palvelee alan ammattilaiset joille välittäminen on sydämen asia!

Olipa asuntosi sitten kerrostalokaksio, rivitalohuoneisto tai merenrantahuvila pääkaupunkiseudulla tai sen tuntumassa – olemme todennäköisesti paras valinta kotisi kiinteistönvälittäjäksi. Poikkea käymään, niin laitetaan sinunkin asuntoasiasi kuntoon! Teemme asumisen unelmista totta.

Westhouse Helsinki, Lönnrotinkatu 27.
Olemme avoinna ma-pe 9-17.

Voit myös soittaa meille 0400 350 888
Tervetuloa asiakkaaksemme!

Tilaa maksuton arviokäynti

Pyydä alueen asiantuntijat arviokäynnille niin saat tietoa asuntosi todellisesta arvosta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Westhouse LKV on vuonna 1994 perustettu, erityisesti Espoon ja Helsingin alueella toimiva kiinteistönvälitysliike. Palvelemme asiakkaitamme yli 10 000 onnistuneen asuntokaupan kokemuksella. Osaamisalueeseemme kuuluvat myös arvoasunnot, lomakiinteistöt sekä muut erikoiskohteet ranta-alueilla ja saaristomaisemissa. Meidän kunnia-asianamme on palvella mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti kaikkia asuntokaupan osapuolia. Haluamme tehdä asumisen unelmista totta. Kiinteistönvälittäjämme Espoossa ja Helsingissä ovat kiinteistöalan ammattilaisia, jotka keskittyvät jokaiseen myynti- ja ostotoimeksiantoon täysillä. Kysy myös asunnon hiljaisesta myynnistä kiinteistönvälittäjiltämme. Ota yhteyttä ja sovi maksuton arviokäynti!

Avainsanat: