Assignment to buy - Westhouse LKV

Assignment to buy

English version coming soon. We are currently working on the English version of the site.

Tee kanssamme ostotoimeksianto

Oletko etsinyt unelmien asuntoa jo pitkään eikä sopivaa ole löytynyt? Tee kanssamme ostotoimeksianto ja kiinteistönvälittäjä etsii sinulle juuri sellaisen kodin kun haluat. Kun oikea koti löytyy, ostaja maksaa välityspalkkion. Ostotoimeksianto ei kuitenkaan sido sinua ostamaan asuntoa kauttamme, mutta helpottaa asunnonetsintäprosessia.

Jättämällä ostotoimeksiannon saat tietoosi kohteita, jotka ovat vasta tulossa myyntiin ja saatat päästä katsomaan niitä ennakkoon. Lisäksi asuntomarkkinoilla on runsaasti myös ns. hiljaisia kohteita, joilla ei ole julkista näkyvyyttä. Westhousen välittäjillä on laajat verkostot pääkaupunkiseudun hiljaisiin kohteisiin, kysy lisää välittäjältä!

Näin teet ostotoimeksiannon

Hyvässä ostotoimeksiannossa on tärkeää, että etsittävän kohteen kriteerit ovat määritelty riittävän tarkasti. Hyviä yleiskriteerejä ovat asunnon kunto, sijainti, neliöt ja budjetti. Lisäkriteerejä voi olla vaikka sauna, kattohuoneisto tai hissi. Välittäjämme auttavat mielellään ostotoimeksiannon tekemisessä.

Ostotoimeksianto kannattaa tehdä sellaisen välittäjän kanssa, jolla on vahva kokemus ja osaaminen kriteereitä vastaaviin asuntoihin. Esimerkiksi päivittäin arvoasuntojen kanssa työskentelevällä välittäjällä löytyy todennäköisesti runsaasti arvoasunnoista kiinnostuneita kontakteja. Ylipäätään välittäjän laaja verkosto on avainasemassa ostotoimeksiannoissa.

Kerro meille minkälaista kotia etsit ja tee ostotoimeksianto jo tänään!

What kind of home are you looking for?

Harkitsetko asuntosi myyntiä?

Oletko miettinyt asunnon myymistä, mutta et ole vielä aktivoitunut sen suhteen. Katso alta minkälaisia kohteita asiakkaamme etsivät ja ota yhteyttä, mikäli jokin niistä vastaa kotiasi. Ostaja maksaa välityspalkkion.

Asiakkaamme etsivät

Punavuori, Kamppi, Töölö, Kruununhaka

KT

60-80 m²

520.000-650.000 €

Asiakkaamme etsii kolmiota Helsingin keskustan alueelta. Hissitalo, oma tontti, isot remontit tehty (putket, julkkari), ei uudiskohteita. Toiveissa: Avokeittiö, ei täysin remontoitava kohde.

Tiedustelut: Marjaana Fagerholm 040 844 8888 marjaana.fagerholm@westhouse.fi

Espoo, Mankkaa, Etelä - Laajalahti

Tontti

450 - 1600 m²

Asiakas etsii 1-2 omakotitalon tonttia Mankkaa – Etelä-Laajalahti akselilta, myös Nöykkiön koulun alue +1,5km kiinnostaa.

Tiedustelut: Eija Ahonlinna 040 141 8888 tai eija@westhouse.fi

Haukilahti, Westend, Tapiola, Iirislahti, Koukkuniemi, Nuottaniemi, Mankkaa, Laajalahti

OKT, ET

150 m²

max. 1.000.000 €

Asiakkaamme etsivät noin 150 m² taloa 10 km säteellä Töölöstä. Talo tulisi olla uudehko, makuuhuoneita vähintään 3. Hyvät kulkuyhteydet ja lenkkimaastot.

Tiedustelut: Mia Hollands 0400 54 8888 tai mia.hollands@westhouse.fi

Kamppi, Punavuori, Ullanlinna, Lauttasaari

KT

20-70 m²

Asiakkaamme etsii mielellään huono/ tyydyttäväkuntoista yksiötä tai kaksiota. Nopeat ja helpot kaupat!

Tiedustelut: Sebastian Rostedt 0400 37 3620 tai sebastian.rostedt@westhouse.fi

Westend, Tapiola, Lauttasaari

KT

100-150 m²

max. 1.600.000 €

Eläkkeellä oleva pariskunta etsii tasokasta kerrostaloasuntoa ylimmistä kerroksista. Mielellään hyvässä kunnossa. Autopaikka, esteetön kulku ja parveke ehdoton.

Tiedustelut: Sebastian Rostedt 0400 37 3620 tai sebastian.rostedt@westhouse.fi

Westend, Munkkiniemi, Kuusisaari, Lauttasaari, Haukilahti, Iirislahti, Nuottaniemi, Koukkuniemi

Tontti

Etsitään hyvämaineiselle rakennusyhtiölle tonttia Espoon ja Helsingin ranta-alueilta. Kaiken kokoiset tontit kiinnostavat, myös tontit joissa purettavia rakennuksia.

Tiedustelut: Sebastian Rostedt 0400 37 3620 tai sebastian.rostedt@westhouse.fi

Please contact me

Puhelin (09) 4355 100