Sell your home with us

English version coming soon. We are currently working on the English version of the site.

Free valuation

Book a free valuation

Ready to discover the market value of your home? Contact us for a free valuation of your property.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We make real estate dreams come true!

> 92% of our clients recommend us
> 25+ years of experience
> over 10.000 sold properties
> over 10.000 monthly visitors to our website
> 100 % reliable and efficient real estate services

When there are changes in life, and it is time to move, we suggest you should contact a real estate professional. With over 25 years of experience, we know the local market and have a comprehensive knowledge of valuing (tai evaluating) homes and properties.

We specialize in the brokerage of luxury homes, family apartments and coastal properties in Espoo, Helsinki and Vantaa. Various large homes, holiday homes, plots and properties in southern Finland also change owners through us. Thanks to our experience, we value your home realistically without making empty promises.

With a well-trained staff, we can assure you of a safe deal. We handle each assignment with great commitment, and it is with pride we note that our customers return to us.

We continuously invest in developing and maintaining our high level of marketing. Our brochures are high-quality and competitive, and we invest heavily in social media. In addition, our own Westhouse Homes magazine reaches a potential, demanding customer base. With the help of these and several other tools, we guarantee the best possible visibility for your home, this is in our mutual interest.

Whether you own a flat in the city or a villa by the sea, in the capital region or its surroundings, we are an excellent choice for selling your home. With us, you can also choose to sell your home discreetly.

You can familiarize with silent sales here: Silent sales.

Ota yhteyttä

With these marketing tools, we will sell your home successfully

> Visual home styling
> Professional, attractive images
> Luxurious sales brochure
> Extensive advertising on social media
> The Westhouse team's contact network
Tilaa maksuton arviokäynti

Välityspalvelumme sisältää

Ammattitaitoinen tiimi

Tuloksellisessa asuntokaupassa myyntihenkilökunnan ammattitaito, työkokemus sekä tehokkuus ovat avainasioita. Kaikki Westhousen työntekijät ovat kokeneita ja koulutettuja, keskimäärin 12 vuotta alalla toimineita.

Kilpailukyinen palkkio

Emme ole halvin, mutta emme myöskään kallein – meillä hinta-laatusuhde on kohdillaan ja palkkiomme on erittäin kilpailukykyinen.

Tasokkaat valokuvat ja ilmakuvat

Jokaisen kohteen kuvaa asuntojen ja kiinteistöjen kuvaamiseen erikoistunut ammattivalokuvaaja. Kuvien tärkein tehtävä on herättää kiinnostusta ja houkutella potentiaaliset ostajat pyytämään lisätietoja kohteesta.

Korkealuokkainen video

Kiinteistövideomme ovat huippuluokkaa ja käytämme niiden tuottamiseen vain ammattilaisia.

Asunnon myyntistailaus

Jokainen yksityiskohta on tärkeä, siksi kohteemme stailataan kuvauksen ohessa sisustussuunnittelijan toimesta. Stailaajan tehtävä onkin yhdessä valokuvaajan kanssa tuoda asunnon parhaat puolet esille.

3D virtuaalikalustus

3D virtuaalikalustuksella tuodaan tyhjän asunnon tilat mahdollisimman houkuttelevasti esille.

Kattava somenäkyvyys

Mainonta sosiaalisessa mediassa on yhtä tärkeässä roolissa kuin myynti-ilmoitukset asuntoportaaleissa, niinpä jokainen kohde ansaitsee näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Meidän some-mainonta tavoittaa n. 300 000 henkilöä pääkaupunkiseudulla joka kuukausi.

Näyttävä myyntiesite

Teemme jokaisesta kohteesta käsityönä näyttävän monisivuisen painolaatuisen esitteen, joka on esteettisesti kaunis tietopaketti.

Westhouse Homes -lehti

Kuukausittain ilmestyvä Westhouse homes -lehti on lähes 40-sivuinen kattaus myynnissä olevia upeita asuntoja. Lehti jaetaan postitse n. 10 000 kotiin. Tämän lisäksi lehti on noudettavissa ja luettavissa muutamissa kahviloissa ja ravintoloissa.

Laaja kontaktiverkosto

25 vuotta alalla takaavat laajan kontaktiverkoston niin asiakkaisiin kun yhteistyökumppaneihinkin. Meillä asuntoja myydään myös ilman julkista näkyvyyttä – tämä onnistuu vain silloin kun ostavia asiakkaita löytyy omasta verkostosta.

Virtuaaliesittelyt

On tilanteita, kun kohteen esittelyyn paikan päälle on mahdoton päästä. Silloin virtuaaliesittely on oiva keino päästä kurkistamaan sisälle kiinnostavaan asuntoon.

Välityspalkkio

Arviokäynti on aina ilmainen. Välityspalvelu palkkioineen räätälöidään erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Välityspalkkiomme lasketaan aina myyntikohteen velattomasta hinnasta.

Huoneistot

3,33% (2.68 % + alv)
Espoo Helsinki Kauniainen Vantaa

Kiinteistöt

3,90% (3.15 % + alv)
Espoo Helsinki Kauniainen Vantaa

Erikoiskohteet

4,70% (3.79 % + alv)
Espoo Helsinki Kauniainen Vantaa
Tilaa maksuton arviokäynti

Please contact me

Helsinki

Puhelin 0400 350 888
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kiinteistönvälittäjä

Westhouse LKV toteuttaa asumisen unelmia niin myyjille kuin ostajillekin. Jos olet myymässä asuntoasi pääkaupunkiseudulla, kannattaa kiinteistönvälittäjäksi valita asiantuntijamme. Toimimme Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella yli 25 vuoden kokemuksella. Luotamme vankkaan ammattitaitoon, tehokkuuteen ja osaamiseen. Westhouse LKV:n palveluksessa on lukuisia alansa tuntevia kiinteistönvälittäjiä, joille asiakkaan etu on tärkein. Kiinteistönvälittäjämme ovat kokeneita ja omaavat vahvan aluetuntemuksen pääkaupunkiseudulla.

Hyödynnämme välitystyössä ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän lisäksi runsaasti nykypäivän työkaluja. Laadukkaat valokuvat, kutsuva asuntostailaus, myyntiesitteet, laajat verkostot ja vahva somenäkyvyys ovat esimerkkejä työkaluista, joita kiinteistönvälittäjämme hyödyntävät työssään.

Panostamme kiinteistönvälityksessä laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Lisäksi asiakaspalvelumme on 100% luotettavaa ja henkilökohtaista. Oli kotisi sitten omakotitalo, arvoasunto tai merenrantahuvila, tiedämme miten kohde saadaan myydyksi nopeasti hyvään hintaan.

Tarjoamme asiantuntemustamme myös kuolinpesää, perunkirjaa, ositusta tai pankkia varten. Oli kyse mistä tahansa virallisesta arviosta, teemme sen aina asiakkaan etu edellä.

Kiinteistönvälitys Espoo

Westhouse LKV on espoolainen kiinteistönvälitystoimisto, joka tuntee Espoon alueen erityisen vahvasti. Espoon Toimistomme sijaitsee Haukilahdessa, osoitteessa Haukilahdenkatu 16. Olemme välittäneet asuntoja Espoon alueella jo vuodesta 1994, joten tunnemme Espoon alueen asuntomarkkinat todella hyvin.

Jos haluat saada asunnostasi mahdollisimman hyvän hinnan mahdollisimman nopeasti, kannattaa ottaa yhteyttä meihin. Otamme huipputason kuvat, stailaamme kotisi, luomme laadukkaat esite- ja myyntimateriaalit sekä hyödynnämme laajoja verkostojamme. Hyödynnämme myös laajaa somenäkyvyyttämme kotisi myynnin tueksi.

Olemme toteuttaneet asumisen unelmia Espoossa suuremmille perheille kuin pariskunnillekin. Espoon lukuisat omakotitalot, merentantahuvilat tai vaikka modernit yksiöt metron varrelta ovat löytäneet ostajan laajan verkostomme kautta. Mitä isompi ja ainutlaatuisempi kohde, sitä hankalampi sitä on hinnoitella. Siksi kokemuksella on tärkeä jalansija välitystyössä. Tilaa nyt maksuton arviokäynti, niin saat tietoa asuntosi todellisesta arvosta.

Kiinteistönvälitys Helsinki

Oletko myymässä asuntoasi Helsingin alueella? Westhouse LKV:lla on erityisen vahva aluetuntemus myös Helsingissä. Kokeneet kiinteistönvälittäjämme omaavat vahvan tietotaidon Helsingin alueen hintatasosta. Tarjoamme asunnon myyjälle vahvan ammattitaidon lisäksi runsaasti työkaluja, joilla asunnot saadaan myydyksi hyvällä hinnalla ja lyhyellä myyntiajalla. Westhouse LKV on perustettu vuonna 1994 ja olemme tehneet yli 10000 onnistunutta kauppa, joista osa on Helsingissä.

Välittämämme kohteet Helsingissä ovat usein upeita koteja hyvillä sijainneilla. Oli kotisi sitten omakoti-, erillis-, rivi- tai kerrostalo, meiltä löytyy siihen tarvittava osaaminen. Meiltä löytyy myös osaamista vaativampien kohteiden, kuten arvoasuntojen välittämiseen Helsingissä. Välitämme myös uudiskohteita. Voit laittaa kotisi myyntiin myös ns. hiljaisena, jolloin asunnollesi löydetään ostaja ilman julkista näkyvyyttä. Pitkään Helsingin alueella vaikuttaneet välittäjämme omaavat laajat kontaktiverkostot, joiden avulla löydämme kohteellesi ostajan, vaikka kohde olisin myynnissä ilman julkista näkyvyyttä.

Helsinki on uudistunut viime vuosien aikana rajusti, mutta tutut alueet ovat pitäneet pintansa. Esimerkiksi Lauttasaari on pitänyt pintansa suosittuna kaupunginosana. Olemme myyneet Lauttasaaresta lukusia asuntoja, osa jopa samasta taloyhtiöstä. Lisäksi olemme välittäneet lukuisia kohteita Töölön, Ullanlinnan, Punavuoren, Kaivopuiston ja Eiran alueella. Pyydä kiinteistönvälittäjältämme maksuton arviokäynti, niin annamme arvion asuntosi todellisesta arvosta.