Sari Kivinen - Westhouse LKV

Sari Kivinen

Myyntipäällikkö, LKV, kaupanvahvistaja, Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

0400 46 1824

sari.kivinen@westhouse.fi

Ota yhteyttä
Westhouse Lkv

Asunnonvaihto on parhaimmillaan saumatonta yhteistyötä asiakkaan ja kiinteistönvälittäjän välillä.

> Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV
> Nurmijärvi, Klaukkala, Tuusula
> Pitkä ja monipuolinen kiinteistönvälitysalan kokemus
> Huoneistot, kiinteistöt ja uudiskohteet
> Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja suosittelu
> Asiakaslähtöinen toimintatapa
> Kaupanvahvistaja

Etsitkö uutta kotia tai oletko harkitsemassa asuntosi myyntiä? Etsitkö sopivaa välittäjää, jolle luovuttaa kotisi avaimet?

Uskon, että asunnonvaihto on parhaimmillaan saumatonta yhteistyötä asiakkaan ja kiinteistönvälittäjän välillä, ja siitä syystä yhteydenpito ja viestiminen asioiden etenemisestä on tärkeää. Minusta saat sitoutuneen välitysalan kokeneen konkarin, jonka toiminnassa asiakkaan etu on keskiössä. Paras palaute tekemästäni työstä tulee asiakkailta, jotka palaavat asuntoasioissa uudestaan luokseni ja myös suosittelevat minua eteenpäin.

Toimin pääasiallisesti Nurmijärven ja sen ympäristökuntien alueella ja teen yhteistyötä Westhousen pääkaupunkiseudun välittäjien kanssa. Kokemusta ja osaamista minulla on kertynyt niin kiinteistö- kuin osakehuoneistokaupasta, arvioinnista kuin rakennusliikeyhteistyöstä uudiskohteiden ja myynnissä ja maanhankinnassa. Pitkään kiinteistönvälitysalalla toimineena koen alan monimuotoisuuden ja laaja-alaisuuden kiehtovana. Ehdoton edellytys alalla menestymiseen on ennakkoluulottomuus, jatkuva oppiminen sekä uusien, asiakkaiden parhaaksi kehitettyjen toimintatapojen omaksuminen.

Kiehtovan ja mukaansatempaavan työn vastapainoksi tykkään liikkua luonnossa kahden karvaisen kaverini kanssa. Myös mökkeily ja siihen liittyvä puuhastelu on tullut viime vuosina tutuksi. Olen myös mukana paikallisessa Lions-toiminnassa, jossa hyväntekeminen yhdessä samanhenkisten ystävien kanssa on arjen parhautta.

Kuulen mielelläni, miten voin auttaa sinua tekemään asumiseen liittyvistä unelmista totta!

Klaukkala

Klaukkala

OKT 148 m² m²

548 €

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö

Puhelin 0400 46 1824
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.