image

Tammisaari

Lomahuoneisto
259 000 €

Esittelyteksti

Skräddarbölentie 75, 10650 Tammisaari

Unelmiesi mahdollisuus odottaa Tammisaaressa, missä luonnon rauha ja meren läheisyys yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Skräddarbölentie 75 tarjoaa 11660 neliömetrin tontin, joka avautuu suoraan omaan merenrantaan. Vaikka nykyiset rakennukset – pieni huvila, aittarakennus ja varastot – ovat purkukuntoisia, tämä antaa sinulle vapaat kädet luoda unelmiesi loma-asunnon juuri sellaisena kuin haluat.

Tontti sijaitsee rauhallisella alueella, mutta silti lähellä Tammisaaren kaupungin palveluita. Vain 10 minuutin automatkan päässä voit nauttia kaupungin monipuolisista palveluista, ja suosittu EKE-GOLF palveluineen on myös vain kivenheiton päässä. Veneilijöille sijainti on ihanteellinen, sillä veneellä Tammisaareen kestää vain 15 minuuttia.
Tammisaaren vierasvenesatamaan, rantaravintoloihin, torikahville, shoppailemaan tai muuten vaan voit polkaista pyörällä noin puolessa tunnissa tai veneellä ( n. 20 solmua) noin vartissa.

Tämä paikka tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden rakentaa jotain uutta ja erityistä – olipa unelmasi sitten moderni loma-asunto tai perinteinen mökki meren äärellä. Rannalla voit nauttia meren tuomasta rauhasta ja yksityisyydestä, ja rantaviivan kunnostuksen myötä voit muokata ranta-alueen täysin omien toiveidesi mukaiseksi.

Vaikka rakennukset vaativatkin purkamista ja myydään purkukuntoisina, tämä paikka ja sijainti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa unelmiesi loma-asunto alusta alkaen. Tartu tilaisuuteen luoda jotain ainutlaatuista ja pysyvää – paikka, jossa voit nauttia luonnon rauhasta ja meren läheisyydestä omalla tontillasi Tammisaaressa.
Lisätietoja ja esittelypyynnöt: arto.loven@westhouse.fi tai puh. 044-747 7000 Arto Lovén.

Kohdetiedot

Myyntihinta

259.000 €

Velaton hinta

259 000 €

Huoneisto

Vapautuu

Heti

Energialuokka

Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Hinta

Myyntihinta

259.000 €

Velaton hinta

259 000 €

Tätä kohdetta sinulle esittelee

Arto Lovén

Senior Advisor, LKV, LVV, YKV

044 747 7000

arto.loven@westhouse.fi

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Westhouse Lkv