Sälj ditt hem med oss

Westhouse erbjuder konfidentiell fastighetsförmedling med över 25 års erfarenhet. Investera i kvalitet och effektivitet – sälj även du din bostad eller fastighet med oss!

Boka en värdering

Boka en kostnadsfri värdering

Vill du veta värdet på din bostad? Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi förverkligar bostadsdrömmar!

> 92% av våra uppdragsgivare rekommenderar oss
> 25+ års erfarenhet
> 10 000+ gjorda affärer
> 10 000+ besökare på vår hemsida/månad
> 100% pålitlig förmedling
> Effektiv – korta försäljningstider

Då det sker förändringar i livet och det blir aktuellt att flytta är det tryggast att kontakta fastighetsbranschens proffs! Med över 25 års erfarenhet har vi en utmärkt lokalkännedom och en unik och omfattande kunskap för värdering av bostäder och fastigheter.

Vi är specialiserade på förmedling av lyxhus, familjelägenheter och kustfastigheter i Esbo, Helsingfors och Vanda. Även olika stora bostäder, fritidshus, tomter och fastigheter i Södra Finland byter ägare via oss. Tack vare vår erfarenhet värderar vi ditt hem realistiskt och ger inga tomma löften!

Med en välutbildad personal kan vi försäkra dig om en trygg affär. Vi hanterar varje uppdrag med stil och stort engagemang och det är med stolthet vi konstaterar att våra kunder återkommer till oss.

Vi satsar kontinuerligt på att utveckla och uppehålla vår höga marknadsföringsnivå. Våra broschyrer är högklassiga och konkurrenskraftiga och vi satsar stort på sociala medier. Dessutom når vår egen Westhouse Homes-tidning en krävande men potentiell kundbas. Med hjälp av dessa och flera andra verktyg garanterar vi bästa synlighet för ditt hem, det ligger ju i vårt ömsesidiga intresse.

Vare sig du äger en våning i city eller en villa vid havet, i huvudstadsregionen eller dess omkrets är vi troligtvis bästa valet för att sälja just ditt hem. Med oss kan du även välja att sälja ditt hem diskret utan allmän synlighet. Bekanta dig med tyst försäljning här.

Vi säljer ditt hem med stil

> Inbjudande homestyling
> Attraktiva och professionella bilder
> Lyxig försäljningsbroschyr
> Omfattande synlighet på sociala medier
> Westhouse breda kontaktnätverk
Boka en värdering

Vi erbjuder det lilla extra

Professionellt team

Vår välutbildade och erfarna personal har arbetat i branschen i genomsnitt 12 år och hanterar varje uppdrag med stil och stort engagemang.

Konkurrenskraftigt arvode

När du väljer att sälja din bostad eller fastighet med Westhouse får du mer för dina pengar än hos konkurrenten! Vi satsar på förtroendefull kundservice, bästa kontaktnätverk och moderna verktyg.

Fotografier och flygbilder

Man får inte en andra chans att göra ett första intryck. Huvudsyftet med bilderna är att väcka intresse och locka potentiella köpare att be om mer information om fastigheten. Hos oss fotograferas varje hem av en professionell fotograf.

Högkvalitativ video

Våra fastighetsvideor är förstklassiga och vi använder bara proffs för att producera dem.

Styling inför försäljning

Varje detalj är viktig, därför arbetar våra erfarna inredningsstylister tillsamman med fotografen för att ta fram de bästa av ditt hem och maximera bostadens potential.

Virtuell möblering

Virtuella möbler hjälper att ta fram en tom lägenhet eller fastighet på det mest attraktiva sättet. Fotografen tar bilden och vi placerar 3D-möblerna digitalt i fotot. Vår noggrant utvalda bildbank av möbler uppdaterar vi ständigt.

Omfattande synlighet i social media

Varje hem förtjänar synlighet på facebook och instagram eftersom sociala medier spelar en lika viktig roll som försäljningsannonser på bostadsportalerna. Vår reklam når cirka 300 000 människor i huvudstadsregionen varje månad.

Representativ försäljningsbroschyr

Vårt arbete är att tydligt lyfta fram de som säljer just din bostad. Westhouse broschyrer är flersidiga, tilltalande och estetiskt vackra informationspaket. De innehåller rätt försäljningsargument och ett komplett innehåll, fina bilder och bra kvalitetskänsla som skapar trygghet.

Westhouse Homes

Vår egen tidning utkommer en gång i månaden och innehåller nästan 40 sidor fantastiska bostäder som finns till salu. Tidningen delas ut per post till cirka 10 000 hem i huvudstadsregionen. Dessutom kan tidningen läsas på vårt kontor och några kaféer och restauranger.

Brett kontaktnätverk

25 år i branschen garanterar ett omfattande nätverk av både kunder och medarbetare. Vi säljer även lägenheter utan allmän synlighet och det är bara möjligt när kunderna redan finns i vårt eget kundregister.

Virtuella visningar

Det finns tillfällen då det är omöjligt att ta sig till en bostadsvisning eller då man hellre upplever bostaden från egen hemmasoffa. Då fungerar en virtuell visning som ett bra alternativ för att bekanta sig med lägenheten.

Förmedlingsarvode

Värderingsbesöket och en muntlig värdering är alltid kostnadsfri. Varje förmedlingsuppdrag och provision skräddarsys med hänsyn till försäljningsobjektets specifika egenskaper och marknadssituation. Vår provision beräknas utifrån det skuldfria priset.

Boka en värdering

Jag vill att Westhouse kontaktar mig

Oops! We could not locate your form.