Kartanomaista maalaisromantiikkaa syreenituoksuisten pensaiden keskellä

28.6.2018

Museontiellä 2, aivan Inkoon venesataman ja keskustan vierestä, täydellisesti puiden ja pensaiden suojassa, löytyy tämä 1700-luvulta oleva keltainen kaunis kartanomainen hirsitalo.

On se aika vuodesta, kun syreenit tuoksuvat voimakkaimmilta. Kesäpäivä on lämmin, aurinkoinen ja suorastaan täydellinen, kun saavumme kuvaustiimin kanssa Inkoossa sijaitsevaan idylliseen vanhaan puutaloon.

Museontiellä 2, aivan Inkoon venesataman ja keskustan vierestä, täydellisesti puiden ja pensaiden suojassa, löytyy tämä 1700-luvulta oleva keltainen kartanomainen hirsitalo.

Kaunista taloa ympäröi seesteinen ja rauhallinen puutarhakeidas, jossa voisi järjestää upeat juhlat. Tilaa on suvulle ja ystäville niin oleskeluun kun viihtymiseen. Kuvittele kestitseväsi puutarhajuhlat heinäkuisena iltana lyhtyjen ja kynttilöiden valossa tai nauttivasi syksyisestä sadosta, jonka olet itse kasvattanut.

“Vivahteita menneistä vuosikymmenistä tuovat koristeelliset seinälistat ja paikalle rakennetut alkuperäiset kaapistot.”

Fiilis kun astumme sisään talon valoisalle verannalle, on aivan mahtava! Hymy nousee huulilleni jo ennen, kun lähdemme kiertämään taloa. Talon sydän on valtavan kokoinen ruokasali, johon nykyinenkin omistaja rakastui. Vivahteita menneistä vuosikymmenistä tuovat koristeelliset seinälistat ja paikalle rakennetut alkuperäiset kaapistot. Kauniita yksityiskohtia on loputtomasti.

Vaalean sävyiset makuuhuoneet ovat tilavat ja tunnelma on niissä hyvin herkkä. Aivan kun aika olisi pysähtynyt. Olohuoneen värimaailma on keltainen ja beige. Talon tyyliin sopiva sisustus kruunaa kokonaisuuden. Täällä on yhdistelty uutta ja vanhaa, värejä ja harmoniaa.

“Kun aika olisi pysähtynyt näihin huoneisiin.”

“Talon tyyliin sopiva sisustus kruunaa kokonaisuuden. Täällä on yhdistelty uutta ja vanhaa, värejä ja harmoniaa.”

Tilava maalaistyylinen keittiö sopii loistavasti talon tyyliin, tänne mahtuukin kokkailemaan koko perheen voimin. Ikkunat avautuvat keittiöstä kahteen suuntaan.

Koti on aikaa kestävä ja ihana! Vanhoista ja charmikkaista ikkunoista avautuu rauhallinen näkymä. Kimalteleva meri pilkottaa ja upea puutarhan vehreys viehättää. Sisään tulvii valoa, lämmin tuulenpuuska ja ihanaa kesäistä tuoksua.

“Sisään tulvii valoa, lämmin tuulenpuuska ja ihanaa kesäistä tuoksua.”

Verannan harmaat portaat vievät meidät yläkertaan, jossa on makuuhuone, oleskelutilaa, säilytystilaa ja saunaosasto – lisää tilaa viihtymiseen. Yläkerran toisen päädyn ullakkotilassa on potentiaalia vaikka mihin, sisäinen sisustajani herää eloon ja päässäni pyörittelen ideoita masterbedroomista, vierashuoneista ja ateljeesta.

Haikein mielin lähden ajamaan kohti kotia – tänne olisin voinut jäädä asumaan! Sinunkin kannattaa tutustua tähän ainutlaatuiseen kohteeseen! Myynti-ilmoituksen pääset tästä.

Tämän kohteen stailauksessa on käytetty yhteistyökumppanimme sisustuspuoti Cafelatte Lifestyle tuotteita.

Hyggeilyterveisin,

Avainsanat: asuntostailaus, Hirsitalo, homestyling, Inkoo, Inspiraatio, Keittiö, Kiinteistönvälitys, Koti, Maalaisromantiikkaa, Olohuone, Omakotitalo, Puutalo, Satama, Sisustus, stailaus, Westhouse,