Menneen maailman lumoa sataviisitoistavuotiaassa omakotitalossa

8.7.2019

Tämä upea viime vuosisadan alusta oleva huvilatyyppinen omakotitalo seisoo jykevästi aurinkoisella ja vehreällä tontillaan. Talon ulkomuoto on vaikuttuva ja pihapiiri suljettu ja rauhallinen.

“Molemmissa makuuhuoneissa on kaunis uuni, yhteensä uuneja on talossa viisi.”

“Kodissa pinnat ovat uusia mutta kauniit yksityiskohdat kuten lautalattiat, vanhat ovet, perinnetapetit ja kakluunit kielivät kodin historiasta.”

“Pienempi makuuhuone on lumoavan kaunis ja täällä nautit omasta parvekkeesta sekä vaatehuoneesta.”

“1930-luvulla rakennettu luhtiaitta sulkee pihan, tehden siitä rauhallisen ja häiriöttömän paikan viettää aikaa.”

Tämä upea viime vuosisadan alusta oleva huvilatyyppinen omakotitalo seisoo jykevästi aurinkoisella ja vehreällä tontillaan. Talon ulkomuoto on vaikuttuva ja pihapiiri suljettu ja rauhallinen.

Talo on hellävaraisesti muokattu vastaamaan nykyajan perheen tarpeita ja vaatimuksia, samalla on hienosti säilytetty sille ominainen tunnelma. Kodissa pinnat ovat uusia mutta kauniit yksityiskohdat kuten lautalattiat, vanhat ovet, perinnetapetit ja kakluunit kielivät kodin historiasta. Kaikki on rennolla tavalla täydellistä. Talon alakerrassa on viihtyisä olohuone, todella tilava keittiö, upea ruokailutila, ihana kirjasto ja yksi makuuhuone sekä veranta, joka on kuin tehty tunnelmallisiin illanviettoihin.

Yläkerrassa on kaksi tunnelmallista makuuhuonetta, joista toinen todella suuri, kahdella makuusopella. Pienempi makuuhuone on lumoavan kaunis ja täällä nautit omasta parvekkeesta sekä vaatehuoneesta. Suurempi makuuhuone sopii loistavasti kahdelle lapselle, täällä on tilaa leikkimiseen ja yhteiseen oleiluun. Omat makuusopit mahdollistavat kuitenkin omaa rauhaa. Yläkerrasta löytyy myös kaksi kylpyhuonetta, joista toista kruunaa tyylikäs amme ja ikkuna. Molemmissa makuuhuoneissa on kaunis uuni, yhteensä uuneja on talossa viisi.

Täällä viihdytään myös ulkona, aivan tontin laidalla oleva 1930-luvulla rakennettu luhtiaitta sulkee pihan, tehden siitä rauhallisen ja häiriöttömän paikan viettää aikaa. Luhtiaitassa on viehättävä sauna ja pukuhuone, joissa voi tuntea menneen maailman lumoa. Luhtiaitan yläkerta on mahdollisuus esimerkiksi yrittäjälle toimiston paikaksi, luovaksi tilaksi tai harrastetilaksi.

Kaipaatko kokonaisuuteen vielä autotallia tai kenties jotain muuta? Ei hätää, rakennusoikeutta on runsaasti jäljellä ja tontti on mahdollista jakaa ja myydä tonttiosuus.

Nautitko sinä puutarhatöistä ja wanhan ajan tunnelmasta? Tämä koti voisi olla sinun! Tästä, pääset tutustumaan kodin myynti-ilmoitukseen!

 

Tämän kohteen stailauksessa on käytetty yhteistyökumppanimme sisustuspuoti Cafelatte Lifestyle tuotteita.

 

Ihanaa viikkoa kaikille,

Avainsanat: asuntostailaus, Helsinki, Inspiraatio, Keittiö, Koti, Maalaisromantiikkaa, Makuuhuone, Olohuone, Omakotitalo, Piha, Puutalo, Sisustus, veräjämäki,