Kerrassaan upea ja hyvin suunniteltu perheasunto

12.7.2019

Miltä sinun perheesi koti näyttää ja tuntuu? Onko siinä kenties loistava pohjaratkaisu? Avarat tilat? Suuret ikkunapinnat? Runsaasti valoa ja ilmavuutta? Aurinkoinen piha ja terssi? Runsaasti tilaa rentoutumiselle, oleskelulle ja yhdessäololle? Merellinen sijainti? Siinä tapauksessa kannattaa jatkaa lukemista, tämä koti voisi olla täydellinen sinulle ja perheellesi!

“Osittain korkeuksiin ulottuva katto ja ikkunat olohuoneessa antaa tila, valoa ja avaruudentuntua, jos mikä.”

“Musta valkoinen kontrasti tekee tilasta ajattoman ja puunväriset alakaapit tuovat lämpöä kokonaisuuteen.”

“Taloa ympäröi kaunis ja helppohoitoinen puutarha isoine terasseineen rentoa oleskelua varten.”

“Yläkerran arkiolohuone on erittäin kaunis ja kutsuva rentoutumispaikka, jossa on mukava ihailla maisemia ennen nukkumaan menoa.”

Loistavan sijainnin omaava kolmen kerroksen kivitalo merellisessä Nuottaniemessä hakee vertaistaan. Hienosti suunnitellut korkeat ja avarat tilat sekä suuret ikkunapinnat ja useat parvekkeet tuovat tähän kotiin runsaasti valoa ja ilmavuutta, mutta samaan aikaan talo henkii lämpöä ja kodikkuutta.

Taloa ympäröi kaunis ja helppohoitoinen puutarha isoine terasseineen rentoa oleskelua varten. Terassit, onkin mikä mahtavin paikka viettää aikaa, kun kesäaurinko hellii kehoa ja mieltä. Piha-alueella on myös hyvät parkkitilat sekä omille, että vierailijoiden autoille.

Avarassa ja hyväpohjaisessa talossa asutaan kolmessa kerroksessa. Pääsisäänkäynti on keskikerroksessa, jossa sijaitsee keittiö, ruokailutila ja olohuone sekä aivan omassa rauhassaan oleva kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen kokonaisuus.

Tilavaa ja toimivaan keittiöön mahtuu kokkailemaan koko perheen voimin. Musta valkoinen kontrasti tekee tilasta ajattoman ja puunväriset alakaapit tuovat lämpöä kokonaisuuteen. Keittiö avautuu ruokailutilaan, joka kokoaa perheen ja ystävät saman pöydän ääreen viettämään mukavia hetkiä yhdessä.

Osittain korkeuksiin ulottuva katto ja ikkunat olohuoneessa antaa tila, valoa ja avaruudentuntua, jos mikä. Ruokailutilasta ja olohuoneesta on käynti parvekkeille ja lisäksi pääoven vieressä on suuri aurinkoinen terassi.

Yläkerrassa on upea master-bedroom ja arkiolohuone, josta käynti etelään antavalle parvekkeelle. Makuuhuoneesta on suora yhteys tilavaan kylpyhuoneeseen ja suureen vaatehuoneeseen. Yläkerran arkiolohuone on erittäin kaunis ja kutsuva rentoutumispaikka, jossa on mukava ihailla maisemia ennen nukkumaan menoa.

Tämän kaiken kruunaa alakerrassa sijaitseva tyylikäs saunaosasto, viihtyisä takkahuone ja kodinhoitotilat sekä uskomattoman suuret ja muuntelukelpoiset harrastetilat.

Kerrassaan upea ja hyvin suunniteltu perheasunto, jossa on hyvä elää ja asua. Uniikki koti, jollaisia harvoin tulee myyntiin! Tutustu tästä kohteen myynti-ilmoitukseen!

 

Tämän kohteen stailauksessa on käytetty yhteistyökumppanimme sisustuspuoti Cafelatte Lifestyle tuotteita.

 

Ihania kesähetkiä,

Avainsanat: espoo, homestyling, Inspiraatio, Kiinteistönvälitys, kodin myynti, Koti, Makuuhuone, Merellinen, Nuottaniemi, Olohuone, Omakotitalo, Piha, Sisustus, Westhouse,