Moderneja ratkaisuja, kodikkaalla fiiliksellä

9.3.2020

Merellinen tuoksu toivottaa sinut tervetulleeksi tähän aivan Nuottaniemen venekerhon vierellä sijaitsevaan ainutlaatuiseen kotiin.

“Nuottaniemen rannan äärellä on täydelliset ulkoilumahdollisuudet koko perheelle”

Merellinen tuoksu toivottaa sinut tervetulleeksi tähän aivan Nuottaniemen venekerhon vierellä sijaitsevaan ainutlaatuiseen kotiin. Tässä neljän makuuhuoneen kodissa on tilaa niin pienelle kuin isollekin perheelle.

Nuottaniemen rannan äärellä on täydelliset ulkoilumahdollisuudet koko perheelle: Nuottaranta, Nuottarannan leikkipuisto sekä koko Espoon rantaraitti on vain parin askeleen päässä. Myös omalla vehreällä ja suojaisalla pihalla lapset voivat rauhassa leikkiä ja temmeltää.

Kaikenlainen ulkoilu on mahdollista vuodenajasta toiseen, sillä kodin ensimmäisen kerroksen kuraeteinen helpottaa likaisten vaatteiden riisumista ja kurasaappaiden tai lemmikkien pesemistä.

JUO AAMUKAHVIT TAI -TEET KATSELLEN KAUNISTA MAISEMAA.

Yläkerta on suurta avointa tilaa, jossa voi ihailla upeaa merimaisemaa koko seinän kokoisesta ikkunasta. Terassilla voi kesäisin nauttia auringon lämmöstä tai viettää iltaa ystävien kanssa.

Koko asunto on vaaleilla pinnoilla varusteltu ja näin helppo sisustaa oman näköiseksi.

“Korkealle ulottuvat seinät antavat tilaa taiteelle ja sisustukselle.”

VALOA TULVII JOKAISEEN NURKKAAN – OLOHUONEESTA KYLPYHUONEESEEN ASTI.

Ikkunaratkaisut ja korkea katto tuovat valon lisäksi tilan tuntua. Korkealle ulottuvat seinät antavat tilaa taiteelle ja sisustukselle.

Tätä kotia täydentää oma lämmitettävä uima-allas, jota voi käyttää keväästä myöhäiseen syksyyn. Syksyllä saunan jälkeinen uinti tai kesähelteiden virkistämä pulahdus on niin arki- kuin viikonloppuiltojen kohokohta. Ensimmäisen kerroksen takkahuoneessa voi saunan tai pulahduksen jälkeen nauttia lämmöstä ja kuunnella palavien halkojen rätinää.

Ihastuitko tämän kauniiseen kotiin? Myynti-ilmoitukseen pääset tästä!

 

Terveisin,

Westhouse

Avainsanat: espoo, Inspiraatio, Keittiö, Koti, Merellinen, Nuottaniemi, Olohuone, Paritalo, Sisustus, Westhouse,