Upea koti Etu-Töölön sydämessä

16.3.2020

Minervapuiston reunalla sijaitseva ihana koti on täynnä tunnelmaa: sopiva sekoitus modernia ja vanhanaikaista ylellistä tyyliä.

“Kaunis Saarni-keittiö on suunniteltu antamaan tilaa ruokailulle.”

“Toisesta makuuhuoneesta voi kurkkia rauhallisia näkymiä ja kuunnella kaupungin vilinää.”

ARVOSTETUN ALUEEN TUNNELMA ULOTTUU TÄMÄN KODIN SEINIIN ASTI

Minervapuiston reunalla sijaitseva ihana koti on täynnä tunnelmaa: sopiva sekoitus modernia ja vanhanaikaista ylellistä tyyliä. Korkeatasoiset ratkaisut antavat kodille raikkaan ilmeen, mikä ihastuttaa jokaisen.

KOTI TOIVOTTAA LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI

Ensimmäisenä kotiin astuessa eteen avautuu kaarioviaukon saattelema pitkä ja harmoninen eteinen, minkä päätyyn on rakennettu erillinen vaatehuone. Valo ulottuu kodin jokaiseen huoneeseen ja saavat vaaleat pinnat ja upean vaalean lattian hehkumaan.

Korkeat ikkunat ovat ylelliset ja antavat kodille tunnetta. Toisesta makuuhuoneesta voi kurkkia rauhallisia näkymiä ja kuunnella kaupungin vilinää.

Kaunis Saarni-keittiö on suunniteltu antamaan tilaa ruokailulle. Ruokapöydän ääressä voi ihastella ikkunoista Etu-Töölön maisemaa ja iltateen voi hörppiä sohvanurkkauksessa.

 

Ihastuitko tähän kohteeseen? Myynti-ilmoitukseen pääset tästä.

Inspiraatio terkuin,

Westhouse

Avainsanat: Asunto, asuntostailaus, etu-töölö, Inspiraatio, Keittiö, kerrostaloasunto, Kiinteistönvälittäjä, Kiinteistönvälitys, Koti, Makuuhuone, Olohuone, Sisustus, töölö, uusi koti, Westhouse,