Nyt on kodissa fiilistä!

7.10.2019

Koko asunto on mahtava yhdistelmä vaaleita pohjasävyjä, moderneja mattavärejä ja rappausmaalausta. Kaikki tämä höystettynä huonekalujen rouhealla materiaalien “sekamelskalla”, josta muodostuu uskomattoman hieno ja yhtenäinen kokonaisuus.

“Uusitusta keittiöstä löytyy niin integroidut kodinkoneet, pieni aamiaiskaappi ja apteekkarin kaappi.”

“Makuuhuoneista toinen on yhdistetty osin liukuovella olohuoneeseen, jotta pitkä ikkunalinja pääsee esille.”

Koko asunto on mahtava yhdistelmä vaaleita pohjasävyjä, moderneja mattavärejä ja rappausmaalausta. Kaikki tämä höystettynä huonekalujen rouhealla materiaalien “sekamelskalla”, josta muodostuu uskomattoman hieno ja yhtenäinen kokonaisuus. Koko päätyseinän mittaiset ikkunalasit yhdistettynä edellä mainittuun komboon, antaa sisustajalle vapaat kädet fiilistellä tästä kodista tasan tarkkaan mieleisensä. Asunnon toisen laidan viiruikkunat seinän ylälaidassa ovat itsessään kiva arkkitehtoninen yksityiskohta.

Mattavärinen, hieman petroliin vivahtava keittiö on puusepän viime vuonna huoneistoon tekemä. Uusitusta keittiöstä löytyy niin integroidut kodinkoneet, pieni aamiaiskaappi ja apteekkarin kaappi, sekä ilmavasti sijoitettu liesituuletin. Kylpyhuoneen piristys on keltainen laattalattia. Makuuhuoneista toinen on yhdistetty osin liukuovella olohuoneeseen, jotta pitkä ikkunalinja pääsee esille. Toisessa makuuhuoneessa taas on tilava liukuovikaapisto. Koko huoneistossa on mukava lattialämmitys, ja taloyhtiö on liitettynä kaukolämpöön.

Pihalle pääsee suoraan portista, polkupyörät saa katoksen alle suojaan, tavarat ulkovarastoon ja lapset hiekkalaatikolle pihan perälle. Korkeat aidat tuovat täyden yksityisyyden omalle pihalle. Sisääntulon puoleisella pienellä pihakaistaleella on erilaisia kukka- ja puuistutuksia.

Autopaikka on saatavilla, ja taloyhtiössä on kaksi viihtyisää saunaa. Urheilupuiston metrolle on lyhyt kävelymatka.

Kurkkaa tästä kohteen myynti-ilmoitus!

Nähdään kohteella,

Avainsanat: espoo, Inspiraatio, Keittiö, Koti, Kylpyhuone, Makuuhuone, Olohuone, Piha, Rivitalo, Sisustus,