Töölöläiskaksion stailaus

2.11.2018

Ensivaikutelma on äärettömän tärkeä asuntoa myytäessä. Hyvät kuvat herättävät mielenkiintoa ja houkuttelevat potentiaaliset ostajat paikalle. Hyvä stailaus herättää tunteita ja antaa potentiaaliselle ostajalle tilaa kuvitella itseensä sinuun kotiisi.

“Asunnosta puuttui lämpö ja tunnelma, eli kaikki se mikä tekee huoneistosta kodin.

“Hyvien kuvien tärkeyttä asuntoa ja kiinteistöä myytäessä ei voi korostaa tarpeeksi.”

Linnankoskenkadulla sijaitseva pikkukoti oli ollut vuokrattuna ennen myyntiä ja kodin sisustus oli hyvin niukka. Kalusteita asunnossa oli vain muutama; ruokapöytä, ruokapöydän tuolit, sohva ja sänky. Asunnosta puuttui lämpö ja tunnelma, eli kaikki se mikä tekee huoneistosta kodin.

Ennen stailaus- ja kuvauspäivää välittäjä toimitti minulle kuvat asunnosta.  Ihana kaksio ei päässyt oikeuksiinsa vaikka asunto oli täynnä kauniita yksityiskohtia kuten vanhat lautalattiat, pienet komerot, syvät ikkunalaudat ja erkkeri. Stailaukseen lähdin sillä ajatuksella, että hyödynnän olemassa olevat huonekalut mutta muutan niiden järjestystä ja lisään lämpöä tuovia sisustuselementtejä.

Stailaus aloitetaan yleensä karsimalla tavaroita ja huonekaluja, myös kaikki henkilökohtaiset tavarat pyritään poistamaan. Tässä tapauksessa en tarvinnut mitään poistaa vaan lähdin heti liikkeelle siirtämällä huonekalut paikasta toiseen. On tärkeää jo tässä vaiheessa ottaa huomioon mahdolliset kuvauskulmat.

“Kaunista, yksinkertaista ja kutsuvaa, mitään virheitä peittelemättä.”

Kun huonekalut olivat paikoillaan lisäsin olohuoneeseen maton, viherkasvin ja pieniä persoonattomia sisutuselementtejä. Sängyn petasin muhkeaksi ja makuuhuoneeseen sekä keittiöön lisäsin muutaman pienen sisutustavaran. Ja valmista tuli! Kaunista, yksinkertaista ja kutsuvaa, mitään virheitä peittelemättä.

Hyvien kuvien tärkeyttä asuntoa ja kiinteistöä myytäessä ei voi korostaa tarpeeksi. Tämän takia käytämme vain alan parhaimpia kuvaajia!

Kodin ensiesittelyssä kävi 25 pariskuntaa, tarjouksia tuli muutama ja tarjous hyväksyttiin samana päivänä.  Oletko myymässä? Ota meihin rohkeasti yhteyttä! (09) 4355 100 tai info@westhouse.fi

 

Tämän kohteen stailauksessa on käytetty yhteistyökumppanimme sisustuspuoti Cafelatte Lifestyle tuotteita.

 

Syysterveisin,

Avainsanat: Asunnon myynti, Asunto, asuntostailaus, homestyling, Inspiraatio, kodin myynti, Koti, Makuuhuone, Olohuone, Sisustus, stailaus, Westhouse,