Westhouse kasvaa – nyt rekrytään markkinointi- ja toimistoassistenttia

24.8.2021

Onko asuminen ja kodit intohimosi? Löytyykö sinulta vahvaa visuaalista silmää ja luovaa mieltä? Tämä voi olla tilaisuutesi! Me Westhousella etsimme nyt joukkoomme markkinointi- ja toimistoassistenttia osaksi markkinointitiimiämme.

Westhouse on kiinteistönvälitystoimisto, jossa ammattitaitoasi arvostetaan ja välittäminen on meille kaikille sydämen asia. Yhtiömme arvostettua brändiä on rakennettu jo vuosia ja alalla meidät tunnetaankin luotettavana ja osaavana kumppanina sekä turvallisena työnantajana. Loistava porukka, huikea yhteishenki, paljon tietoa ja taitoa sekä sopivasti huumorintajua takaavat sen, että meillä työskentely on aidosti mukavaa. Toimistomme sijaitsee Espoon Haukilahdessa, täysin uusissa tiloissa ja olemme pian avaamassa toisen toimiston Helsingin keskustaan.

Etsimällämme henkilöllä löytyy mielellään aikaisempaa kokemusta sisällöntuotannosta ja sosiaalisesta mediasta joko aikaisemman työn, opintojen tai harrastusten kautta. Sitäkin tärkeämpää on kuitenkin tarkka visuaalinen silmä, palava halu oppia uutta sekä joustava ja yhteistyökykyinen asenne ja sujuva kirjallinen suomen kielen taito. Ruotsin ja englannin kielen taito ovat iso plussa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälitysalalta mutta meille on vieläkin tärkeämpää, että olet aidosti kiinnostunut alasta.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset markkinointi- ja viestintätehtävät sekä erilaiset päivittäiset toimistotehtävät. Mahdollisuuksien ja oman mielenkiinnon mukaan pääset myös stailaamaan asuntoja myyntikuntoon. Tulet tuottamaan itsenäisesti sisältöä viestintästrategian mukaisesti some-kanaviin ja verkkosivuille sekä seuraamaan tuloksia erilaisten mittareiden avulla. Odotamme sinulta, että tunnet sosiaalisen median kanavat ja ymmärrät kuvien ja visuaalisten kokonaisuuksien tärkeyden osana markkinointia.

Koulutamme sinut työtehtäviin ja tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Oma auto ja ajokortti plussaa.

Innostuitko? Lähetä cv ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 19.9.2021 osoitteeseen info@westhouse.fi ja tule osaksi huipputiimiämme!

Lisätiedusteluissa, olethan yhteyksissä markkinointipäällikköön Anna Kuismaan 050 536 8888 arkipäivisin 10-14 välillä.

Westhouse LKV on vuonna 1994 perustettu, erityisesti Espoon ja Helsingin alueella toimiva kiinteistönvälitysliike. Palvelemme asiakkaitamme yli 10 000 onnistuneen asuntokaupan kokemuksella. Osaamisalueeseemme kuuluvat myös arvoasunnot, lomakiinteistöt sekä muut erikoiskohteet ranta-alueilla ja saaristomaisemissa. Meidän kunnia-asianamme on palvella mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti kaikkia asuntokaupan osapuolia. Haluamme tehdä asumisen unelmista totta. Kiinteistönvälittäjämme Espoossa ja Helsingissä ovat kiinteistöalan ammattilaisia, jotka keskittyvät jokaiseen myynti- ja ostotoimeksiantoon täysillä. Kysy myös asunnon hiljaisesta myynnistä kiinteistönvälittäjiltämme. Ota yhteyttä ja sovi maksuton arviokäynti!

Avainsanat: rek,