Ainutlaatuisen tunnelman omaava keskustakoti

Pirjo Pörhö-Liikamaa

1.7.2022

Iso Roobertinkatu on eläväinen kävelykatu paraatipaikalla Punavuoressa, jonka varressa sijaitsee muun muassa suosittuja ravintoloita ja muodikkaita second hand-liikkeitä, kuten myös tämä yksilöllinen, loft-tyylinen helmi. Nyt on tarjolla viimeistä yksityiskohtaa myöten onnistunut kokonaisuus, joka sopii varmasti vaativaankin makuun!

Tämä koti hurmaa jo sisäänkäynnillä. Rauhalliselta sisäpihalta pääsee rautaisia portaita pitkin uniikille terassille. Terassi on ehdottomasti harvinaisuus, joka soveltuu erinomaisesti vaikkapa aurinkoisista päivistä nauttimiseen tai illallisen grillaamiseen.

Ulko-oven takaa paljastuu pohjaratkaisultaan onnistunut, moderni ja viimeistelty kokonaisuus. Asunnon avara ja viihtyisä olohuone sekä avokeittiö ovat täydellisiä esimerkiksi vieraiden viihdyttämiseen ja yhdessä kokkaamiseen. Luonnonvaloa tulvii sisään olohuoneen suurista ikkunoista, ja yksityiskohdat kuten näyttävät tukipilarit ja raakabetoninen katto korostavat asunnon industrial-henkistä charmia.

Asunnon toisessa päädyssä sijaitsee kaksi valoisaa huonetta, jotka toimisivat loistavasti vaikkapa makuuhuoneena ja työhuoneena, tai miksei lastenhuoneenakin. Olohuoneen raikas tunnelma jatkuu läpi asunnon ja makuuhuoneen vaaleansininen seinä on ihastuttava väripilkku. Kaappitilastakaan ei tässä asunnossa ole tingitty.

Toimivaan ja tyylikkääseen kylpyhuoneeseen on kulku sekä eteisestä että makuuhuoneesta. Kylpyhuoneessa on yhdistelty hyvällä maulla mustia ja valkoisia pintoja luoden kontrastia. Suihkutila on erotettu vessasta lasiovella, joka on erittäin käytännöllinen ratkaisu. Katso kohteen tarkemmat tiedot ja kuvat täältä.

Pirjo Pörhö-Liikamaa

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, BBA, SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

040 570 3335

pirjo@westhouse.fi

Ota yhteyttä

Avainsanat: