Cafelatte Lifestyle – Support your local

3.4.2020

Cafelatte Lifestyle -konsepti on kehittynyt pienestä kartanopuodista kokonaisvaltaiseksi skandinaaviseksi lifestyle -konseptiksi. Myymälä on tunnelmallinen, valoisa ja raikas. Siellä on kiireetön ja ystävällinen palvelu. Nyt pääsee ostoksille myös verkkokauppaan.

CAFELATTE LIFESTYLE, SKANDINAAVINEN LIFESTYLE -KONSEPTI

Sisustusliikkeet ovat osa työtäni. Ammennan niistä ideoita kotiini, vapaa-aikaa sekä työhöni kiinteistövälittäjänä. Rakastan sisustamista. Askeleeni vievät lähes päivittäin Tapiolan Ainoaan ja siellä Cafelatte Lifestyle myymälään, jolle olen menettänyt sydämeni <3.

Myymälä on tunnelmallinen, valoisa ja raikas. Siellä on kiireetön ja ystävällinen palvelu, se on todellinen hyvänmielen lifestylemyymälä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä, Westhouse stailaa myyntikohteensa merkittäviltä osin Cafelatten tuotteilla.

Olen saanut vuosien varrella tutustua yrittäjään, ihastuttavaan Leea AF Heurlin-Aktaniin. Hän on perustanut Cafelatte lifestyle puodin vuonna 2009 lapsuudenkotinsa yhteyteen Leppävaaran kartanolle. Vuoden 2015 lopussa hän avasi kartanopuodin rinnalle uuden, suuremman ja helpommin tavoitettavan Cafelatte Lifestyle -myymälän Tapiolaan kauppakeskus Ainoaa ja vuonna 2019 olikin aika muuttaa Ainoassa suurempiin tiloihin.

Cafelatte Lifestyle -konsepti on kehittynyt pienestä kartanopuodista kokonaisvaltaiseksi skandinaaviseksi lifestyle -konseptiksi. Tuotevalikoima on laajennettu vahvasti myös naistenvaatteisiin, jotta asiakkaat löytävät helposti samanhenkisiä vaatteita. Nämä sisustuksen ja pukeutumisen maut kulkevat usein käsi kädessä.

”Tänä uudenlaisena keväänä olemme, kuten kaikki muutkin, ihan uuden äärellä. Myymälän myyntien romahdettua ryhdyimme heti toimeen. Olemme lisänneet tuotteiden tietoja Instagramiin ja Facebookiin sekä ohjanneet asiakkaita tilaamaan tuotteitamme sähköpostitse. Toimitamme niitä pääkaupunkiseudulla kotiovelle ilman toimituskuluja ja ympäri Suomea postitse. Lisäksi tuotteita voi noutaa Tapionaukiolta drive-in-noutona.

Samalla käynnistimme pikavauhtia nettikauppahankkeen ja saimme nettikauppamme pystyyn ennätysajassa – viikossa! Nyt harjoittelemme sen kanssa uusia palvelumuotoja ja toimintatapoja. Alku on ollut tosi lupaava ja tilauksia on tullut heti hyvin. Vaikka toivon ja uskon, että tulevaisuudessa saamme yhä kohdata asiakkaamme kauniissa myymälässämme ihan kasvotusten, on tämä nyt supertärkeä uusi palvelumuoto meille.

Cafelatten uusi vaihe on lähtenyt liikkeelle tosi kivasti, kiitos ihanien asiakkaittemme, jotka paitsi ostoin, myös sanoin ja some-vaikuttamisen keinoin tukevat meitä #supportyourlocal -hengessä. ❤ Tässä kurjassa tilanteessa on ollut liikuttavaa, kuinka moni on ojentanut kätensä auttaakseen meitä pieniä yrittäjiä. Todella kiitollisena olen ottanut tämän avun vastaan. Tärkeimpänä tietenkin meidän asiakkaamme, mutta sen lisäksi somevaikuttajat kuten Sara Sieppi, jonka pyyteettömät postaukset ovat tuoneet meille paljon uusia asiakkaita. ” – Leea

UUTTA ILMETTÄ KOTOILUUN

Koti ja sen viihtyisyys ovat nyt, jos niin voin sanoa vieläkin tärkeämpää, koska useammat meistä viettää siellä suurimman osan ajastaan. Jo pienillä asioilla saa kotiin uutta ilmettä ja tunnelmaa. Mieleeni tulee, että esim. keittiöön saa uutta ilmettä kauniilla säilytysrasioilla, pyyhkeellä, mausteilla ja öljyillä. Kylpyhuoneen piristää vaikka uudet käsipyyhkeet, saippua ja kaunis tuoksupullo. Näitä pieniä arjen piristyksiä löydät CafeLattesta.

Olemme suunnitelleet Leean kanssa myös yhteistä asunto/sisustus tapahtumaa, johon on lupautunut TV:stä tuttu sisustussuunnittelija Seija Strand kertomaan ajatuksiaan kodin sisustamisesta. Tilaisuuden oli tarkoitus olla jo tänä keväänä, mutta olemme siirtäneet sitä tuonnemmaksi vallitsevan tilanteen takia. Ehkä kesällä tai viimeistään syksyllä saamme tavata ja vaikka halata tämän ja iloisen tapahtuman äärellä.

Käythän kurkkaamassa www.cafelatte.fi mitä ihanaa sieltä löytyykään. (klikkaa linkkiä tästä)

Pidä itsesi ajan tasalla näistä ihanista tuotteista ja seuraa heitä Instagramissa. (klikkaa linkkiä tästä)
Nyt jos koskaan meidän kaikkien tuki on tärkeää näille paikallisille pienyrittäjille.

 

Minä välitän aidosti, välitäthän sinäkin

Avainsanat: Cafelatte Lifestyle, lifestyle myymälä, Sisustus, sisutuspuoti, stailaus, Support your local, yhteistyö,