Loft-asunto vanhassa suksitehtaassa

17.4.2020

Harkittu yhtenäinen linja muodostuu monesta tekijästä: seinien raa’at betoni- sekä laatta- ja tiilipinnat, valetut betonilattia, hämmästyttävän hieno kuparinen ulko-ovi ja hienosti suunnitellut kokonaisuuteen sopivat valaisimet.

“Tuntuma valtavasta, ilmavasta tilasta on jotain mitä muualla ei ole.”

TÄMÄ KOTI ON ITSESSÄÄN ELÄMÄNTAPA.

Lampisen suksitehtaana alkujaan toiminut rakennus on ainutlaatuinen löytö kotien joukossa. Kaunis kokonaisuus, missä huokuu industriaalista henkeä. Kodissa on ilmettä ja upeita yksityiskohtia, mikä tekee siitä yksilöllisen. Kuusimetrinen katto on häikäilemätön. Kattoon nousevat ikkunat ovat kenties valloittavin elementti itsessään ja tuntuma valtavasta, ilmavasta tilasta on jotain mitä muualla ei ole.

KODIN KOKONAISUUS ON EHEÄ JA YHTENÄINEN.

Harkittu yhtenäinen linja sisustuksessa muodostuu monesta tekijästä: seinien raa’at betoni- sekä laatta- ja tiilipinnat, valetut betonilattia, hämmästyttävän hieno kuparinen ulko-ovi ja hienosti suunnitellut kokonaisuuteen sopivat valaisimet. Keittiö on yhdistelmä metallia, mustaa sekä marmoria. Monesta kylmästä materiaalista tulee yksi lämmin kokonaisuus. Tilat on toteutettu suurella pieteetillä, toimivuuden ja näyttävyyden yhdistelmästä.

Koti täyttyy tarkoin valikoiduista elementeistä oleskelutiloista kylpyhuoneisiin: värikkäät sisustusesineet ja -tekstiilit, huolitellut mustat kaiteet sekä betonin uurtamat yksityiskohdat. Valtavat ja valloittavat ikkunapinnat ulottuvat katon yläreunaan asti, ja tämän ansiosta koko koti on valoisa ja kaunis, Loft-tyyliä unohtamatta.

“Alakerran kodinhoitohuoneessa, kylpyhuoneessa ja saunassa materiaaleina hallitsevat lämmin vaneri ja vivahteikkaat betonipinnat”

SOMMITELTUJEN YKSITYISKOHTIEN MÄÄRÄSTÄ SYNTYVÄT KODIN FIILIS.

Alakerran kodinhoitohuoneessa, kylpyhuoneessa ja saunassa materiaaleina hallitsevat lämmin vaneri ja vivahteikkaat betonipinnat. Pihapiirissä on symppis pihasauna puukiukaalla, lämmitettävä palju, autotalli sekä autokatos kahdelle autolle ja pihapaikkoja. Tontti on aidattu, sijaitsee omassa rauhassaan ja rajautuu kauniiseen mäntymetsään.

 

Nyt myynnissä! Olisiko tämä sinun ja perheesi tuleva koti? Klikkaa itsesi myynti-ilmoitukseen tästä.

Aurinkoista kevättä,

Westhouse

Avainsanat: asuntostailaus, industrial sisustus, Inspiraatio, Kiinteistönvälitys, Koti, Kylpyhuone, loft-asunto, loft-tunnelmaa, Makuuhuone, Olohuone, Omakotitalo, Piha, porvoo, Sisustus, tehdasmiljöö, uusi koti, vanha suksitehdas, Westhouse,