Etätöitä ja elämää satavuotiaassa hirsihuvilassa

Riitta Fenander

29.11.2023

Westhousen välittäjät -juttusarjassamme esittäytyy seuraavaksi Riitta Fenander, kiinteistönvälittäjä 24 vuoden kokemuksella.

1. Olet ollut alalla jo pitkään. Millainen on urasi ja kuinka päädyit Westhouselle?

Olen ollut alalla jo 24 vuotta. Ensimmäiset vuodet olin töissä toisessa välitysliikkeessä ja 18 vuotta sitten astuin sisään Westhouselle, toisen silloisen omistajan houkuttelemana.

 

2. Miltä näyttää tuiki tavallinen työpäiväsi?

Kahta samanlaista päivää ei ole. Tämän alan parhaita puolia on se, että työ ei pääse liikaa rutinoitumaan. Jonain päivänä sännätään häntä suorana sinne ja tänne, kun taas jonain toisena päivänä on vain yksi asiakaskäynti tai ei ollenkaan. Korona-ajan myötä tuli kuvioihin myös etätyöt ja nykyään tulee paljon tehtyä töitä kotoa käsin.

Riitta tekee usein etätöitä satavuotiaassa hirsihuvilassaan järven rannalla.

3. Miten ylläpidät osaamistasi kiinteistönvälittäjänä?

Ylläpidän osaamistani mm. osallistumalla erilaisiin koulutuksiin, keskustelemalla kollegoiden kanssa ja tietenkin lukemalla alan julkaisuja. Myyn myös paljon omakotitaloja, joten tästä syystä luen myös rakennusalan julkaisuja ja keskustelen tuttujen rakennusalan eri osaajien kanssa, joita kuuluu ystäväpiiriini. Olen itsekin rakentanut ja remontoinut paljon ja ehkä sitä voi jo harrastukseksikin kutsua.

 

 4. Millaisia suunnitelmia sinulla on seuraavalle vuodelle?

Töihin liittyvät suunnitelmat ovat toive paremmasta vuodesta. Kulunut vuosi on ollut vaikea ja työintoa olisi paljon enemmän, kuin mitä nyt on päässyt tekemään.

 

5. Miten vietät mieluiten vapaa-aikaasi?

Vapaa-ajallani ulkoilen paljon, sillä minulla on kaksi suurta koiraa. Tapaan myös mielelläni ystäviäni ja hoidan lapsenlapsiani, joita on kuusi. Kaikki lapsenlapseni asuvat lähelläni ja kuuluvat tiiviisti arkeeni. Lisäksi puutarhatyöt ovat minulle mieluisia ja omistankin suuren pihan, joten töitä riittää keväästä syksyyn.

Riitta viettää paljon vapaa-aikaansa ulkoilmasta nauttien kahden koiransa kanssa.

 6. Westhouse tunnetaan kauniista kohteistaan. Miten itse asut?

Asun Nuuksiossa järven rannalla, satavuotiaassa hirsihuvilassa. Elän kaupunkilaisen unelmaa hyvällä sijainnilla, mutta saan nauttia elämästä järvinäköalalla.

Haluaisitko sinäkin vaihtaa etätyöpisteesi Espooseen, Nuuksion rauhaan? Katso tämä kaunis myynnissä oleva kohteemme!

7. Millaisten tuulten ennustat asuntomarkkinoilla lähitulevaisuudessa puhaltavan?

Uskon, että kaupankäynti piristyy, sillä tilanne on jo sen verran patoutunut. On myös luotto siihen, ettei esim. korot enää nouse. Ensi vuodesta voi siis tulla hyvinkin vilkas vuosi!

Riitta Fenander

Myyntiedustaja

040 770 8888

riitta.fenander@westhouse.fi

Ota yhteyttä

Avainsanat: asuminen, asunnonmyynti, asunnonvälitys helsinki, Asuntokauppa, hirsihuvila, Hirsitalo, järvinäköala, Kiinteistönvälittäjä, kiinteistönvälitys espoo, myytävät asunnot helsinki, nuuksio,