Kokenut kiinteistönvälittäjä luo turvaa asuntokauppaan

Hannu Martin

29.4.2024

Välittäjät -juttusarjamme jatkuu taas ja seuraavaksi esittelyvuorossa on Hannu Martin. Hannu on kokenut kiinteistönvälittäjä jo yli 17 vuoden kokemuksella ja erittäin laajalla kontaktiverkostollaan. Miten Hannun kiinteistönvälitysura aikanaan alkoi? Entä mitä hän puuhailee vapaa-ajallaan? Otetaan selvää!

1. Olet ollut alalla jo yli 17 vuotta. Kuinka urasi kiinteistönvälttäjänä alkoi?

Seurasin aikanaan hyvinkin tiiviisti, kun entinen puolisoni oli kiinteistöalalla. Myöhemmin aloin itsekin kiinnostua alasta ja päädyinkin töihin espoolaiseen välitysliikkeeseen. Sittemmin olen ollut kahdessa muussa firmassa, ennen kuin löysin tieni Westhouselle. Olen poikennut yleisesti vallitsevasta tavasta ja ollut melko pitkäaikaisissa työsuhteissa.

 

2. Mikä on mielestäsi palkitsevinta kiinteistönvälittäjän työssä? Entä haastavinta?

Palkitsevimpia juttuja ovat mukavat asiakkaat, rento työilmapiiri ja vaihtelevat työajat. Kovin haastavia tai vaikeita asioita ei ihan liiaksi tule vastaan. Joskus joidenkin kohteiden osalta tulee enemmän vääntöä, mutta kyllä kaikesta aina hyvin selviää.

Tutustu täältä ainutlaatuiseen helmeen Westendin ytimessä.

3. Olet kertonut, että sinulla on laaja kontaktiverkosto ja olet urasi aikana luonut paljon pitkäaikaisia asiakassuhteita. Kuinka ylläpidät ammattitaitojasi?

Pidän ammattitaitoani yllä seuraamalla tiiviisti uudistuvaa säännöstöä, osallistumalla koulutuksiin, keskustelemalla kollegoideni kanssa, sekä kertaamalla vanhoja asioita. Vanha sanonta ”työ tekijäänsä opettaa”, pitää edelleen paikkansa.

 

4. Miksi ihmisten tulisi valita juuri Westhouse?

Westhouse on luotettava brändi ja vakiintunut toimija Espoon rannikkoalueilla, jossa itse pääasiassa toimin. Westhouse tunnetaan laadukkaasta työstään sekä hyvästä markkinoinnistaan. Asiantuntemus arvoalueista ja arvoasunnoista on poikkeuksellisen korkealla tasolla, johtuen pitkäaikaisesta toiminnasta kyseisellä sektorilla.

Katso täältä upea merenrantakiinteistö Helsingin Kuusisaaresta, joka etsii uusia asukkaitaan!

5.  Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Ihan tavallisia työpäiviä minulla ei onneksi juuri kovin paljoa olekaan. Tavallisiin työrutiineihin kuuluvat kuitenkin aina sähköpostien lähettämiset, asiakaskäynnit ja niistä sopimiset. Aamuni ennen töitä alkavat aina koiran kanssa lenkillä ja illat taas päättyvät iltalenkkiin.

 

6. Tunnet hyvin arvoasuntojen ja merenrantakiinteistöjen myynnin, sekä etenkin Westendin, Haukilahden ja Tapiolan alueet. Missä ja miten itse asut?

Asun itse omakotitalossa Tapiolassa. Muutimme Tapiolaan, kun olin alle polvenkorkuinen. Paikat ovat siis tuttuja ja kovin kauas en ole näiltä kulmilta päässyt.

Hannu harrastaa vapaa-ajallaan paljon koiransa kanssa.

7. Miten irtaudut parhaiten töistä ja mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?

Koiraharrastukseni lisäksi saunominen on toinen intohimoni ja saunonkin ahkerasti kotona puulämmitteisessä saunassani. Olen kuulunut Suomen Saunaseuraan yli neljäkymmentä vuotta, käyn siellä savusaunassa ja talvisin avannossa. Olen avantouinnin Suomen mestari vuodelta 2019. Töistä irtautuu näin keväisin hyvin myös pihatöiden parissa.

Oletko myymässä tai ostamassa kotia? Ota yhteyttä Hannuun! Myytäviin kohteisiimme pääset tutustumaan täällä!

Hannu Martin

Myyntiedustaja, KiAT

050 344 6137

hannu.martin@westhouse.fi

Ota yhteyttä

Avainsanat: arvoasunnot espoo, hannu martin, kiinteistönvälittäjä helsinki, kiinteistönvälitys espoo, kiinteistönvälitys helsinki, lkv, uusimaa, westend asunnot, Westhouse,