Luksusasumista parhaimmillaan uskomattoman upeassa uusrenesanssitalossa

17.6.2022

Nyt myynnissä viehättävässä ja arvostetussa Kaartinkaupungissa sijaitsevia arvoasuntoja, joissa historiallinen tunnelma ja modernit mukavuudet kohtaavat. Hulppeaan, viisikerroksiseen, Lahnan kortteliin on valmistumassa erikokoisia koteja, joille kaikille on yhteistä vertaansa vailla oleva ylellisyys ja loistava laatu.

Tyyliä arkeen ja juhlaan

Upea, Eteläranta 4:n ja Unioninkatu 5:n muodostama, Lahnan kortteli rakennettiin alun perin asumiskäyttöön, mutta se on vuosien saatossa toiminut myös toimistoina. Asunnoiksi palautuksen myötä luvassa on ensiluokkaisia koteja vaativaankin makuun, joiden koot vaihtelevat 20 neliöstä yli 300 neliöön asti. Asunnon koosta riippumatta tunnelma on jokaisessa ylellinen ja avara. Laadusta ei ole tingitty lainkaan ja se näkyy materiaaleissa sekä varusteissa lattiasta kattoon. Asunnot ovat arkkitehtitoimisto Nevan tarkoin, ammattitaidolla suunnittelemia. Suunnittelussa on otettu huomioon talon historia ja luvassa on ajattomia asuntoja. Pääset itsekin mukaan suurempien asuntojen suunnittelun, jotta voit luoda unelmiesi kodin yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

Nämä kodit tarjoavat erinomaiset puitteet niin arkeen kuin juhlaankin. Moderni keittiö ja tyylikäs olohuone suorastaan vetävät puoleensa. Halusit sitten nauttia rauhallisesta hetkestä aamukahvin parissa tai järjestää illanvieton perheen ja ystävien kesken, nämä asunnot soveltuvat tarpeisiisi täydellisesti. Suurimmissa asunnoissa arkeen luksusta tuovat muun muassa terassit merimaisemalla ja spa-osasto.

Havainnekuva

Kuva esittelyhuoneistosta, jota pääset katselemaan tästä

Kuva esittelyhuoneistosta

Kuva esittelyhuoneistosta

Osana kuvankaunista maisemaa

Lahnan korttelin elegantin julkisivun huomaa jo kaukaa. Tämä ainutlaatuinen, arkkitehti Waldemar Aspelin suunnittelema, talo kuuluu ehdottomasti Helsingin kauneimpiin. Se on rakennettu kahdessa osassa 1800-luvun loppupuolella ja hurmaa vielä tänäkin päivänä uusrenessanssityylisellä arkkitehtuurillaan. Loistokunnossa säilyneestä, näyttävästä rakennuksesta suorastaan huokuu entisajan arvokas viehätysvoima.

 

Myös korttelin sijainti on aivan omaa luokkaansa. Merellinen miljöö Helsingin keskustan tuntumassa, mutta kuitenkin omassa rauhassaan on suorastaan verraton. Meri on läsnä heti ovesta ulos astutettaessa. Kaivopuiston rannat ja Tähtitorninmäki tarjoavat loistavat mahdollisuudet reippailuun, Kauppatorilta voit vaikkapa hakea tuoreet marjat aamupalalle ja Esplanadilla pääset nauttimaan puiston lumoavasta tunnelmasta. Lähialueelta löydät loputtomasti esimerkiksi suosittuja ravintoloita, viihtyisiä kahviloita, muodikkaita liikkeitä ja kiinnostavia museoita. Helsingin saaristoonkin pääset vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä lähtevillä lautoilla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Sebastianiin!

Avainsanat: