Meren tuoksuisessa Ullanlinnassa kotoisa kaupunkikaksio

18.3.2020

Vain kaksi poikkikatua ja puisto sinun ja meren välillä. Kotikatu on keskellä Ullanlinnaa ja ympärilläsi on paljon erilaisia ravintoloita, kahviloita ja putiikkeja.

Upeat ulkoilumahdollisuudet, ovat vain kiven heiton päässä ja keskustan syke aivan lähellä, mutta silti tarpeeksi kaukana, jotta voit nauttia rauhasta.

Sisäpihaa ja rappukäytävää myöten talo ja koko kortteli on lämminhenkinen ja siisti. Taloyhtiön omalla kuntosalilla pääset treenaamaan juuri silloin kun sinusta siltä tuntuu.

KORKEA KATTO JA VAALEAT PINNAT TUOVAT TILAN TUNTUA

Kodin valkoiset pinnat hohtavat ja antavat sisustukselle tilaa. Pienet kultaiset sisutukselliset yksityiskohdat, kontrastia tuovat värit ja viherkasvit tulevat esille minimalistisena ja kauniina. Aurinko paistaa korkeista ikkunoista tilan perällä olevaan siistiin ja toimivaan keittiöön asti.

Täällä on myös vaatehuone, missä on tilaa yhden tai kahden henkilön vaatteille. Vaatehuoneen ansiosta voit pitää vaatteet aina siistinä, ja säilytystilaa jää runsaasti muille asioille.

“Aurinko paistaa korkeista ikkunoista tilan perällä olevaan siistiin ja toimivaan keittiöön asti”

“Hotellinomainen kylpyhuone kruunaa tämän kodin”

KYLPYHUONE KRUUNAA TÄMÄN KODIN

Boheemi, vaalea ja tilava kylpyhuone luo hotellinomaista tunnelmaa. Näin yksilöllinen kylpyhuoneen lattia on silmiä pyöristyttävä, aivan ihana!

Kauneutensa lisäksi kylpyhuoneessa on hyvin säilytystilaa. Kattoon asti laatoitettu seinä pitää kylpyhuoneen ylellisen näköisenä.

 

Nyt myynnissä! Olisiko tämä sinun tuleva kaupunkikotisi? Klikkaa itsesi myynti-ilmoitukseen tästä. 

Ihania hetkiä,

Westhouse

Avainsanat: Asunto, asuntostailaus, Helsinki, Hyvä kiinteistönvälittäjä, Inspiraatio, Koti, Makuuhuone, Olohuone, Sisustus, stailaus, ullanlinna, uusi koti, Westhouse,