Sadunomaista mökkitunnelmaa

26.3.2020

Astu ihanaan ja rauhalliseen mökkipihaan. Vaaleansinisten, kauniiden vaaleansinisten ovien takaa avautuu vaalea vanhanaikainen eteiskuisti, mikä toivottaa vieraasi lämpimästi ja sydämellisesti tervetulleeksi.

“kauniiden vaaleansinisten ovien takaa avautuu vaalea vanhanaikainen eteiskuisti”

“Olohuoneen toisella puolella voi nauttia takan lämmöstä.”

“Vivahde moderni, mutta silti vanhanaikainen keittiö sopii myös arkiruokailulle.”

“Kaiken kruunaa upeat maisemat, mitä voi ihastella aamulla noustessa sängystä tai aamukahvia juodessa terassilla.”

“Vanha ulkokuori kätkee sisäänsä täysin modernin saunan kaikkine mukavuuksineen.”

SATUMAINEN KOKONAISUUS.

Astu ihanaan ja rauhalliseen mökkipihaan. Vaaleansinisten, kauniiden ovien takaa avautuu vaalea vanhanaikainen eteiskuisti, mikä toivottaa vieraasi lämpimästi ja sydämellisesti tervetulleeksi. Korkeat ikkunat ja maalaisromanttinen sisustus ovat osa mökin sydäntä, mutta kaiken kruunaa upeat maisemat, mitä voi ihastella aamulla noustessa sängystä tai aamukahvia juodessa terassilla.

Olohuoneen yhteyteen mahtuu ruokailuryhmä, missä voi katsella kesäiltaisin maisemaa ja nauttia pitkistä kesäilloista. Olohuoneen toisella puolella voi nauttia takan lämmöstä, katsella auringonlaskua ja lukea omaa lempikirjaa.

Vivahde moderni, mutta silti vanhanaikainen keittiö sopii myös arkiruokailulle. Kesäkeittiön viereiselle terassille voi istahtaa nauttimaan ilta-auringosta tai kattaa vaikka illallispöydän taivasalle – aina omenapuiden ympäröimänä.

SAUNASTA SUORAAN PALJUUN KAUNIISEEN MAISEMAAN.

Kesäterassilta pääset astelemaan alas rantasaunalle, mikä on yhtä kaunis kuin itse mökki. Vanha ulkokuori kätkee sisäänsä täysin modernin saunan kaikkine mukavuuksineen.

Paljun lämmössä voi rentoutua ja ihastella alati muuttuvaa maisemaa, mitkä kesäisin auringonlaskun aikaan ovat parhaimmillaan. Saunan viereinen laituri kutsuu leikkisämmät sielut raikastavalle pulahdukselle ja järvi soutuveneretkelle.

 

Nyt myynnissä! Olisiko tämä sinun ja perheesi tuleva kesäpaikka? Klikkaa itsesi myynti-ilmoitukseen tästä.

Aurinkoista alkukevättä,

Westhouse

Avainsanat: Inspiraatio, Järvenranta, Järvinäkymä, Kesämökki, Maalaisromantiikkaa, Makuuhuone, mökki, Olohuone, Piha, Puutalo, Sisustus, Vapaa-ajan asunto, Westhouse,